Arama sonuçları: *

1. eşşek herif

Askerlik tecil ettirme

arkşlar iyi akşamlar askerlik erteleme işlemi için e devletten işlemleri yapıyodum ama mezuniyet tarihim farklı gözüküyor, talep açsam erteler mi yoksa red mi verir? iyyi aksamlar hocalar
  2. eşşek herif

Yardım Gamepad yüksek ms değeri?

Öncelikle iyi akşamlar Fantech nova v2 pro gamepad bluetooth ile pc'ye bağladığımda inanılmaz yüksek bir ms ile çalışıyor tuşa basıyorum ds4 ve x360ce'de 6 7 saniye sonra kasarak basıyor+ ds4'te 500-2000 arası ms gösteriyor nasıl düzeltebilirim?
  3. eşşek herif

2500 tl gamepad önerisi gibi

basliktaki gibi 2.5k bütçe var, anakart bluetooth desteklemiyor 2.4 ile kablosuz bağlantısı olan gamepadleri yazarsanız cok iyi olr
  4. eşşek herif

16.170 TL'ye Logitech G29+Vites Alınır mı?

https://www.trendyol.com/logitech/g29-direksiyon-seti-shifter-vites-direksiyon-p-3739691?boutiqueId=61&merchantId=1109010&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.32.2 alınır mı yoksa farklı...
  5. eşşek herif

1.5k kablosuz mouse önerisi

1.5k bandına bir mouse önerebilir misiniz, fps oyunları oynayacagım öneriler icin tsk
  6. eşşek herif

Yardım FC 24 gamepadi görmüyor

oyuna ea play'den giriyodum şu ana kadar kol çalışıyodu x360ce ile beraber sıkııntı yoktu ama artık görmüyor ve sadece klavye tuşlarını gösteriyor fifa, nasıl düzeltebilirim (kol orjinal değil)
  7. eşşek herif

Yardım Ehliyetimi baskasi alabilir mi

forumdaslar ehliyetim gelmisti evde olmadıgıım ıcın nufusa gerı donmus baskası alabiliyor mu yoksa illa ben mi almak zorundayim:unsure:
  8. eşşek herif

Yardım Fifa 25 1k alınır mı?

epic'te 1k alayım mı oynayan agalar bi yardim size zahmet
  9. eşşek herif

Yardım WATCH DOGS 2 tel kullanamıyom

telefona giriyorum ne biseye tıklayabiliyorum ne bisey acabiliyorum mal gibi bekliyom oyunun en bas görevindeyim napcam
  10. eşşek herif

Yardım Gamepass oyunları store'de gözükmüyor?

sitesinden baktığımda fifa 22 23 gibi oyunlar var ama microsoft store'de yok nasil yapcam daha almadim
  11. eşşek herif

Yardım Kısayol sildim oyunu açamıyorum

Crackli bf1 indirdim exe dosyası kısayoldu masaüstünde yanlışlıkla sildim hiçbir yerde bulamıyorum nasıl düzeltebilirim
  12. eşşek herif

bilgisayarım ekran kartını görmüyor

normalde r3 2200g apu sistemim var rx 580 ekledim bağlantısını yaptım ama ekran kartı hala apu'dan kullanıyor nasıl düzeltebilirim
  13. eşşek herif

güvenilir steam key site önerisi

güvenilir steam key sitelerini yazar mısınız arkşlar
  14. eşşek herif

spotify ses gelmiyor

spotify'dan hicbir turlu ses gelmiyor sildim yeniden kurdum yine olmadi nasıl duzeltebilirim
  15. eşşek herif

fifa 25 beklemeli miyim?

fifa 24 cok guzel indirime girmis hocalarım fifa 25 ne zaman cıkar 24 alayım mı 25 mi bekleyeyim tesekkurler simdiden
  16. eşşek herif

Lolü bıraktıracak oyun önerisi

Yıllardır oynuyorum şu illeti kurtulmam lazım artık, shacoyla iç dış olmus birisi olarak psikolojim bozuldu oyun önerin de bırakayım su illeti
  17. eşşek herif

Abdullah abiden ricamdır

Abdullah abi bugun dogum günüm mod versene 1 güncük :giggle:
  18. eşşek herif

Razer cynosa lite alınır mı?

800 civarı bütçem var https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_razer-cynosa-lite-abyssus-lite-kablolu-gaming-klavye-mouse-set-siyah-1222893.html linkteki set alınır mı
  19. eşşek herif

Vestel v tab z1 alınır mı?

Arkadaşlar selamun aleyküm 7 yaşındaki(ilkokul 1) komşu kuzenime tablet alıcaz ufak oyunlar, video ve eğitim için yeterli midir ve ya başka görüşleriniz varsa sevinirim tablet bu...
  20. eşşek herif

İnternetime ne oldu?

Arkadaşlar internetim normalde 20/25 download 5 upload idi ama son 2 3 saatte 1.3 download 1.5 upload oldu çözümü var mı?
Geri