Arama sonuçları: *

1. halilbaskan33

AMD Radeon Rx5700 Takılma Sorunu

Arkadaşlar rx5700 ekran kartım var yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum hiç açıp macun yenilemedim oyun esnasında bu değerlere ulaşıyor 1 saniyeliğine takılıyor DZZZT Ses geliyor sonra devam ama bu aralar çok sık yapıyor Amd software dan voltaj ı düşürdüm sorun devam ediyor Masaüstünde boşta iken bile...
  2. halilbaskan33

Çözüldü✓ Darmo Shark M3 V2 Sorunu

Buradaki bir çok kişinin tavsiyesi üzerine Darmo Shark m3 v2 aldım bugün geldi paketi açtım Mouse un tanıtımlarda gösterilen arkasındaki logosu yok dümdüz siyah arkası . Ardından Mouse Hz testi yaptığımda en fazla 2500 hz i gördüm 8000 hz görmüyor problem bende mi mouse bana bi garip geldi iade...
  3. halilbaskan33

3000 E Kadar Mouse Ariyorum

Arkadaşlar sağ elimin yüzük parmağı cs - valo oynarken ağrıyor kasılıyor şuan kullandığım mouse Razer Viper Mini 3000 k ya kadar bütçe var
  4. halilbaskan33

Islemcı Sogutucu Onerısı

Arkadaşlar ryzen 7 9800x3d islemci var 3k bütçe var bu fiyatlara sıvı soğutmada var kule tipi soğutmada siz olsanız hangisini alırsınız...
  5. halilbaskan33

Verdiğim Ram Siparişi Kargoya Verilmedi

2 gün önce PTTAVM üzerinden patriot 16 gb ram sipariş ettim sipariş durumunda kurye bekleniyor yaziyor canlı desteğe sordum Satıcı ürün barkodunu oluşturmuş ürün teslim alınmamış diyor Satıcı ise Ürünü Kargo şirketine teslim ettim Sipariş numarası oluşmamış oluşturulacak diyor nasıl bi yol...
  6. halilbaskan33

16 GB Ram Arıyorum Ddr5

16 GB ddr5 30 CL ram almam lazım marka model önerir misiniz? ve Tek slot iş görür mü ikinci slotu da indirim de yakalarmiyiz Bütçe 12.5 k felan CL değeri yüksek olanlar var uyguna onlardan çekmek mantikli mi
  7. halilbaskan33

3 K Bütçe İşlemci Soğutucu

ryzen 7 9800x3d yi ne ile soğutmalıyım 3k bütçe var
  8. halilbaskan33

3 K Ya Kadar Soğutucu

Ryzen 7 9800x3d işlemci için Soğutucu arıyorum bütçe 3 K kule tipi veya uygunsa sıvı soğutucu arıyorum
  9. halilbaskan33

F/P Anakart Arıyorum

BÜTÇE 7-8 K ARASI OLACAK İŞLEMCİ HENÜZ ALMADIM AMA RYZEN 7 9800x3D düşünüyorum b650 ler var ama b850 lerde cazip geliyor kararsız kaldım
  10. halilbaskan33

Sistem Upgrade Yardım

Şu an ki sistemim i5 10400f rx5700 b460m a pro 600 w 80+ Cougar marka psu Kasa ile beraber geldi Cougar Gemini S Silver kasa 16 gb hyper X 3200 mhz 16 CL soğutma stock CS , LOL , PUBG oynuyorum upgradelemek istiyorum DDR 5 Sisteme geçmek için eldeki Ekran kartımı değiştirmeden yaklaşık 40000...
  11. halilbaskan33

Bluetooth Kulaki̇çi̇ Kulaklik

500 TL Ye kadar bütçem var kaliteli mikrofonu konuşma yaparken karşıya güzel ses iletsin istiyorum spor yaparkende güzel olsun teşekkürler şimdiden mümkünse kendisi deneyimlemiş olsun yorum yapacak arkadaşlar
  12. halilbaskan33

Oyuncu Koltuğu Öneri̇si̇

2500 TL BÜTÇEM VAR VE OYUNCU KOLTUĞU ARIYORUM ALMIŞKEN KALİTELİ OLSUN İSTİYORUM VARSA BİLDİĞİNİZ KULLANDIĞINIZ DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ
  13. halilbaskan33

ALT TAB YAPINCA EKRAN GİDİYOR

Arkadaşlar YouTube dan bişey açıp Valorant a Alt Tab ile geçtiğimde ekranım gidiyor ekran dümdüz o an arkada ne çalışıyorsa onun rengini alıyor oyunun sesi felan arkadan geliyor müzik çalıyorsa geliyor ses fakat ekran gelmiyor sebebi ne olabilir reset atınca düzeliyor işletim sistemi Windows 10...
  14. halilbaskan33

F/P mouse arıyorum 250 TL

F/P mouse arıyorum bütçe 250 TL mouse tutuş şeklim Finger Tip / Parmak ucu elim 18 cm yardımcı olursanız sevinirim
  15. halilbaskan33

Fiyat performans mouse 250 TL

Arkadaşlar dün akşam saatleri itibari ile emektar steel series rival 100 mouse um emekli oldu 250 TL ye kadar bütçem var mouse önerir misiniz?
  16. halilbaskan33

Format atarken hata alıyorum

Arkadaşlar acil yardım format atarken GPT bölüm stilinde diyor bilgisayarda sadece HDD var yedekleride D ye almıştım yedekler gider mi yoksa nasıl halledicem bunu
  17. halilbaskan33

RX 5700 Boşta 60 Derecede Çalışıyor

Arkadaşlar boşta 60 dereceye kadar ulaşıyor üstte 3 önde 3 adet fan var 1200 rpm 55 cfm Game Force Marka yükte 75 derecede sabit onda sıkıntım yok ama boşta 60 derece olması beni sinir ediyor arada bir çalışıp duruyor fanı 60 dereceye ulaşınca genel olarak rx5700 kullanan birindede varsa bu...
  18. halilbaskan33

120mm Fan Arıyorum max 50 TL 6 adet alacağım f/p olursa çok iyi olur

6 adet alacağım f/p olursa çok iyi olur
  19. halilbaskan33

RX5700 EKRAN KARTIM BOŞTA 60 DERECE

Arkadaşlar DUAL-RX5700-O8G-EVO/ modeli ekran kartım var boşta 60 dereceyi görüyor bu normal mi sistemi yeni topladım kasanın ön tarafında 3 tane fan takabileceğim boşluklar var en kısa zamanda 2 üste 3 öne olmak üzere fan alacağım kasanın ön tarafında 2 şer cm genişliğinde 30 cm uzunluğunda...
  20. halilbaskan33

120mm fan arıyorum düşük bütçe

6 adet 120 mm fan alıcam 200 liram var rampage nin 4c - 120 s modeli var aklımda önerileriniz varsa açığım bu fan fiyatları neden bu kadar yüksek aklım almıyor
Geri