Arama sonuçları: *

• Users: HİT_GOOSE
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. HİT_GOOSE

3-4k arası kasa önerisi

3k-4K Arası kasa önerebilir misiniz Psu olmasına gerek yok elimdeki parçalara uyumlu olsun Ekran kartı Msı RTX 5060ti Ventus x3 Anakart: Msı pro B760 İşlemci fan: Coolermaster hyper 212 Spectum V3 Psu: Msı a750bn
  2. HİT_GOOSE

Yardım Pc Ekran Kartını görmüyor

Sistemime yeni ekran kartı aldım Fanı vs dönüyor kabloları bağlı ancak Sistem özelliklerinden baktığımda işlemcinin sürücüsü var Bunu nasıl düzeltebilirim
  3. HİT_GOOSE

RTX 5060TI 16 GB VS RX 9070

Hangisini tavsiye edersiniz ikiside aşagi yukari ayni fiyatta Modeller 5060ti MSI ventus X3 Sapphire Pulse Rx 9070
  4. HİT_GOOSE

Inno 3d 5070 alınır mı

İyi forumlar ekran kartı bakıyorum İnno 3d markasının ekran kartını gördüm fiyatı diğer markalara göre uygun Geldi Alınır mı sizce
  5. HİT_GOOSE

25k Bütçe ile Ekran kartı önerisi

25k ya ekran kartı önerebilir misiniz? İslemcim i5 14600k
  6. HİT_GOOSE

Bu Sistem 2. elde Ne kadar eder

Bu sistemin 2. el piyasası ne kadardır? EVGA GTX 1660 SUPER b760 MSI Anakart (Garantili) İ5 14600k(Garantili) Coolermaster Spectum 212 V3 İşlemci Soğutma(Garantili) 750w MSI PSU (Garantili) 16 GB Ram 720 GB SSD
  7. HİT_GOOSE

Kasa Kapanırken cızırtı sesi normal mi?

İyi forumlar Yeni Psu aldım Montajını kendim yaptım ama Sistemi Kapatırken Psudan veya Anakarttan cızırtı sesi geliyor bu normal mi? Model MSI A750BN
  8. HİT_GOOSE

Oyunlarda kasma,donma sorunu

Son 1 2 Yıldır bilgisayarda oyun oynarken Oyunlarda Ani donma yaşıyorum.(genellikle online oyunlarda oluyor) sorun işlemcidedir diye işlemci aldım ancak Pek bi fayda etmedi. Oyunda Yük anında Kasadan birden fan sesi yükseliyor arada cızırtı yapıyor sorunun hangi parçada olduğunu nasıl...
  9. HİT_GOOSE

10k civarı ekran kartı önerisi

Ekran kartımı güncellemek istiyorum 10k bütçem var ne önerirsiniz Aktif olarak 1660Super kullanıyorum İşlemcim i5 14600k
  10. HİT_GOOSE

İkinci El İ5 9400f ne kadar eder

Yeni işlemci aldığım için eski anakart ve İşlemcimi satmayı dusunuyorum ne kadar eder sizce, Stok fanı arızalı o hariç, 5 sene kullandım Çalışır durumda. Kutuları duruyor İntel İ5 9400f İşlemci Asus H310m Anakart
  11. HİT_GOOSE

İ5 14600k işlemci için tavsiye

Uzun bir aradan Sonra 6 yıllık Sistemime i5 14600k işlemci aldım Sırayla sistemi yükseltmeyi düşünüyorum Anakart önerisi ve tavsiyelerinizi yazsanız memnun olurum. Sistem İ5 9400f Asus prime H310m 1660 Super 8 GB 2666mhz ram 8 gb 3200 mhz ram
  12. HİT_GOOSE

Açıköğretimden lisans okuyanlar İkinci üniversiteyi Yüzyüze okuyabilir mi

Herkese iyi forumlar açıköğretim yazmak istiyorum puanım çok yüksek olmadığı için seneye bidaha girip hazırlanıp Yüzyüze farklı bir bölüm okuyabilir miyim?
  13. HİT_GOOSE

İnstagram hikaye Bölümünde Hesap önerileri çıkıyor

Herkese iyi forumlar İnstagram hesabımda Hikayeler bölümünde Hesap önerileri çıkıyor bunu kapatmanın bir yolu var mı
  14. HİT_GOOSE

I3 14100f 2500tl alınır mı

Arkadaşlar elimde i5 9400f işlemci var son zamanlarda oyunlarda olsun internette gezinirken vs. kasma sorunları yaşıyorum işlemci bakıyorum bu işlemciyi alsam Vs performansta bir artış yaşar mıyım anakartı da değiştireceğim...
  15. HİT_GOOSE

İş Bankası ilk İmza Kart kullanım süresi bitince yeni kart gelecek mi?

İş Bankası ilk imza kartımın Kapanmasına az bir süre kaldı. Banka kullanım süresi bitince Yeni kart gönderiyor mu? Yoksa gidip şubeden mi açmalıyım?
  16. HİT_GOOSE

Steam Dolar Kuru ne kadar işlem ücreti kesiyor

Steamden WWE 2K23 Almayı düşünüyorum (Epicte Yoktu) İndirimde 20 Dolar. İşlem Ücreti Kesiyor mu veya Kesiyorsa ne kadar kesiyor bilgi verebilir misiniz?
  17. HİT_GOOSE

Hsngi konsolda oyunlar daha uygun fiyatlı?

Hangi konsolda oyunlar daha ucuz fiyat satılıyor? Konsol almayı düşünüyorum
  18. HİT_GOOSE

Xbox New Gen Gamepad PS5 te çalışır mı?

Merhabalar Xbox Gamepad Playstation 5'te Bluetooth veya Kablolu olarak 2. Kol olarak kullanılabilir mi?
  19. HİT_GOOSE

Trendyol Gönderiniz Teslim Alındı

Trendyoldan Ürün sipariş ettim. Aldıktan sonra kargoya verildi ve 1 saat olmadan gönderiniz teslim alındı yazısı çıktı. Bu Durum korkulacak bir şey mi?
  20. HİT_GOOSE

İ5 9400f'den İ3 13100f'e geçmek mantıklı mı?

3 sene önce İ5 9400f işlemcili bir sistem almıştım. İşlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum. 13100f'e geçmek mantıklı mı? (Yeni Anakart alacağım)
Geri