Arama sonuçları: *

• Users: Avatar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Avatar

Ea Games temporarily lost connection

ea games desktop girişte temporarily lost connection hatasını alıorum hicbir sekilde ea oyunlarına erişemiyorum bu sorunu nasıl cozecegim silip tekrar yukleme , güvenlik duvarını kapatma, pv4 adreslerini vb resetleme hepsini yaptım olmuyo
  2. Avatar

Rust Yanıt vermiyor hatası

oyuna girerken yanıt vermiyo diye diye 20 dakikada anca menüye giriyorum artı bide serverlere girerken birşeyler yüklerken her yükledigi dosya sonrası yanıt vermiyor sistemim de fazlasıyla yetiyor oyunu birde ssd ye kurdum. bu sorunu nasıl cozebilirim
  3. Avatar

Oyunda iken masaüstü yansıyor

oyundayken görev çubugu şeffaf şekilde görünüyor normalde hic gorunmemesi lazım yani arka plan ile oyun ekranı birbirine giriyor nasıl cozebilirim monitör: rampage 165hz
  4. Avatar

GamePower Kirazu Çalışmama Sorunu

Arkadaşlar USB Aygıtı Tanınmadı diyor kulaklıgın ışığı yanmıyor fakat ses kartının ışığı yanıyor ses kartından kulaklıga giden kabloda hafif kablo dışı zarar görmüş orayı oynatınca algılanmadı fln diyor ben bunu yapabilirmiyim veya elektrikci yapabilir mi garantisi yok
  5. Avatar

Gamepower Starscream alınır mı? Ne Alınmalı

Şimdiki Klavyem James Donkey 610 bu Bozulunca Yeni Ve Daha İyi bir şey Almak İstiyorum Aklımdakiler de GamePower Starscream/Saber StarsCream Switch Değişebilmesi Hoşuma gitti fakat optik Switch i de TR de Nasıl Bulacam Birde 850 tl ye değermi Switch olmadan sarmıyor bu fiyata Bunlar Bu Fiyata...
  6. Avatar

TR şartlarında nasıl kilo alınır

Agalar ben bebekligimden beri kilo almaya calisiyorum kullanmadigim şey kalmadi hastaneler fayda etmiyor supplementler fayda etmiyor günlük max 1 öğün yiyebiliyorum zorlasam 2, malum durumlarda iyi degil makarna yemekten cinnet geciriyordum 3 yildir makarnayi agzima surmuyorum . Arkadaslarimdan...
  7. Avatar

kötü yayın kalitesi sorunu

twitch de yayın yapmak istiyorum fakat ne ayarı yaparsam yapayım yayın cok bulanık renk kayması ve kasma oluyor, streamlabs den yayın açıyorum obs den de denedim sonuç aynı nasıl bir ayar yapmam lazım i5 9500 6c 6t 1660s 16gb ram internet download:27 upload:5.77 millet r3 3100 1050 ti ile...
  8. Avatar

durduk yere reset atma sorunu

arkadaşlar ben bundan bıktım oyun oynarken pc boşta kaldıgı zaman internette gezinirken ya ekran donuyo ya da pc reset atıyo bu sorunu nasıl çözecegim bıktım işlemci rdr2 de max 80 dereceyi gördü ekran kartı da o civarda bu sorunu nasıl çözebilirim i5 9500 1660s 16gb ram
  9. Avatar

Dying light 2 neden kısa

Dying light 2 güzel bi oyun oynamadan once baya loot yapıp oyunun max lvl bossu gibi gezicem sanıyodum ole degilmis yani bu iyiye isaret cunku sureklı olarak loot arama pesinde oluyosunuz neyse konumuz oyunda yapacak birsey kalmadı sözde oyun 500 saat surecekmıs ama onu gectim 62 saatin 20 veya...
  10. Avatar

dying light 2 toz bulutu sorunu

bi görev vardı o gorev yuzunden bina çöktü oyunu da bitirdim fakat etraf full toz bulutu hicbirsey görünmüyor eskiden ne guzel manzara fln sarıyodu simdi gözünün önü görünmüyor bunu nasıl çözebiliriz
  11. Avatar

Epic Games'den Dying Light 2 Alırsam İleride DLC'ler İçin Para Ödemem Gerekir mi?

dying light 2 nin standart olanını epicden alsam sonradan çıkacak olan dlc lerini alacagım zaman tekrar yalandan yere oyunu zaten almışken tekrar para vermek gerekirmi
  12. Avatar

ekran gelmemesi (bios)

Bilgisayarımı kullanırken aniden veya boşta monitorde görüntü kesiliyor ama bilgisayar açık durumda bilgisayarı yeniden başlatmak işe yaramıyor sadece bios pilini çıkarıp takınca açılıyor her boyle oldugunda bios pili ile ugrasmak istemiyorum ne yapabilirim bios pilini cıkarıp takdıgımda...
  13. Avatar

Skullcandy crusher alınır mı

Skullcandy Crusher ı önerir misiniz? sesini bizzat deneyimleyemiyorum fakat videolardan cok fazla ses verdiğini ve bass ı iyi oldugunu dusunuyorum bende zaten aşırı yuksek seslı ve bass seven bırısıyım aklımda kalan sey su bu kulaklıgın beyaz versiyonu 1300 civarı iken siyah veya kırmızısı 2 3k...
  14. Avatar

Termal macun bitmismi +foto

Sizce bitmismi benim sorunum oyun oynarken veya video izlerken bilgisayar ya reset atiyo yada kasa calisir durumda monitorle goruntu kesiliyo klavyeye güc gitmiyodu ondan sonra bilgisayarin tusuna bastiktan hemen 2 saniyede bilgisayar kapaniyo aciliyo 2 saniyede kapaniyo devamli ni reset...
  15. Avatar

ekran kararması ama kasa çalışır durumda

bilgisayarı kullanırken monitor uyku moduna geciyor kasa çalışır durumda fakat klavyenin ışıkları da kesiliyor reset atmak zorunda kalıyorum ac odyssey oynarken sorun yaşamadım bu yuzden ısıdan mı bilmiyorum az once biyere gittin 20 dk lıgıne pc boşta tarayıcı açık yine ekran gitmis klavyenin...
  16. Avatar

gamepower kuzan alınır mı

su an aklımdakı gamepower kuzan kırmadan once motospeed v40 kullanıyodum butçe 230 1635537124 kuzan nın sensoru pixart 3327
  17. Avatar

epic games (YENİ) 60 tl lik indirim kuponu

epic games kuponunu aç diye bir şey çıkarmış fakat e postaya bildirim gelme aboneligi karsılıgında acaba ücret fln alınıyormu kuponu alıp oyunu aldıktan sonra abonelıkten cıkabılıyomuyuz
  18. Avatar

scorp platformundaki eski videolarıma nasıl bakacagım

çok önemli anılarım var orada eskiden sitesinden giriş yapıp bakılabılıyodu artık bakılmıyo nasıl bakacagım bi yolu varmı
  19. Avatar

facebook hesabıma farklı şehirlerden giriliyor

facebook hesabıma farklı şehirlerden giriliyor şifremi de sürekli değiştiriyorum her seferinde mailime farklı şehirlerden giriş yapıldı uyarısı geliyor ama facebook son giriş yapanlar yerine baktıgımda farklı sehirden giris yapıldıgını göremiyorum mesela su an brazil den girildi ne yapacagım
  20. Avatar

xbox game pass hesap değiştirememe sorunu

ben xbox game pass hesabım var biri benim olan hesap(benim hesabımda game pass yok) diğeri de satın aldıgım hesap normalde satın aldıgım hesapda oyunu indirir kendi xbox hesabıma geçer ordan oynarım save de kendi hesabıma gecmis olur fakat artık hesap değiştir seçenegi gelmiyor oturum aç...
Geri