Arama sonuçları: *

1. HarbiyeliTRe

Yardım Msi Vector 18 Ses Kalitesinde Bozukluk Neden?

Arkadaşlar 1 hafta önce aldım acaba haporlörde mi problem var dedim ama ses gayet normal geliyor gibi ama basslı ve 4 yerden streo ses gibi gelmiyor ama kulaklık takıldığında normalleşiyor ama kulaklıktada son seste 1 ses gibi az ses geliyor sizce sürücüden olmuş olabilir mi çünkü windows...
  2. HarbiyeliTRe

Yardım Logitech Pro X 2 Lightspeed vs HyperX QuadCast 2 s

Arkadaşlar biraz komik olacak kıyaslamak lakin elimde Logitech Pro X 2 Lightspeed var ama ikinci olarak kulaklık mı alsam mantıklı olur yoksa mikrofon mu sizce çünkü güzel bir kulaklık fena değil konforu işte hani fazla yıpranma olmasın diye düşünüyorum o yüzden hangisi mantıklı olur.
  3. HarbiyeliTRe

Yardım Logitech G Pro X 2 Lightspeed vs Steelseries Arctis Nova Pro Wireless

Arkadaşlar iki model arasında kaldım sizce hangisini alayım cs 2 oynuyorum arada bir müzik dinliyorum onun dışında yok yani ama ses kasma anlamındada kullanacağım ayrıca laptopa bağlayacağım yani ses kartı yetmeme yetme sorunu olabilir mi logitech 13k diğeri 17k sizce hangisini alayım.
  4. HarbiyeliTRe

Orijinal Windows 11 Alınır mı?

Arkdaşlar ben şimdi ben anlamadım freedos laptop aldım yalnız korkuyorum biraz şimdi windows kuramadım bilgisayarcıya götüreceğim yüksek ihtimalle o yüzden şimdi 500TL windows kurarız diyor şimdi crack falan muhabbeti var sıkıntılı diyorlar kurdurma diyorlar sizce ne yapayım ne dersiniz...
  5. HarbiyeliTRe

Yardım MSI Crosshair 18 HX AI 5070 VS Asus Tuf 5070

Arkadaşlar biri 87 bin ama faizle 115 geliyor diğeri vade farksız taksitle alacağım lakin msi gpn teknoloji diğerini ütopya satıyor sizce nerden almalıyım birde tuf mu yoksa crosshair mı tercih edeyim?
  6. HarbiyeliTRe

Yardım Game Garaj Slayer 9955HX 5070 Ti C3 vs Asus Tuf F16 5070

Arkadaşlar arasındaki farkı biliyorum ama korkuyorum ayrıca ben ilk defa bir modele karar veremiyorum aklımda 2 model daha var msi vector 16 5070 ti ama paneli kötü versiyonu 144hz olanı birde gaming gen ignia 5070 ti lakin hepsinin ayrı ayrı sıkıntısı veya kafaya taktığım noktaları var mesela...
  7. HarbiyeliTRe

VECTOR 16 HX AI A2XWHG-091XTR vs Asus TUF Gaming F16 FX608JPR-QT002

Arkadaşlar ben oyun oynayacağım ve yükseltme yapacağım ayrıca 3-4 sene gitmesini istiyorum elimde ısınsın ama fazla ısınmasın normalde kalsın seside normal olsun istiyorum lakin birisi 5070 iken birisi 5070 ti ayrıca vectore yükseltme yapıldığında kasasının sanki kırılacakmış gibi olduğunu...
  8. HarbiyeliTRe

Yardım 70-75k Civarı Vade Farksız Taksit Seçeneği ile Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşlar aslında aklımda 5070 asus tuf f16 veya a16 var ama kredi kartı limitim tam 80k olduğundan onları alamıyorum o yüzden kaliteli bilindik servisi olan bir marka laptop var ise önerirseniz çok iyi olur onun dışında 5060 almıştım lakin hiç beğenmedim yani hep memory hatası yedim o yüzden...
  9. HarbiyeliTRe

Msi vector 17 hx vs 18 hx 5080 de hangisi alınır?

Arkadaşlar bugün alacağım ama arada kaldım sizce hangisini alayım kafam bayağı bir karışık cs ve left 4 dead oynayacağım üzmesin kasmasın komik olacak ama arada üst düzey oyunda oynuyorum ve geleceğe yatırım olsun en fazla 6 sene kullanacağım.
  10. HarbiyeliTRe

Yardım 150 Bin TL Altı Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşlar bütçe bu ve bunun altı Aklımda msi-asus-lenovo var onun dışında çok araştırma yapmadım lakin 5070 ti ve altı istemiyorum ayrıca asus rog 5060 almıştım ama hiç beğenmemiştim 4070s kasalı sistemden geçtim tatmin etmedi heralde ayrıca oyun oynanacak ve ders için kullanılacak uzun ömürlü...
  11. HarbiyeliTRe

Yardım IPhone 17 256 mı 512gb mı?

Aslında ben aldım 256gb ama değiştirmeme gerek var mı ben 17 pro kullanıyordum 256gb ama 65gb doluydu acaba zamanla bu rahatsız eder mi uzun süre kullanacağım kuruyu açmadı 17 nin acaba gidip değiştirsem mi diye düşünüyorum 512 İle ne dersiniz 12k değer mi ayrıca 2026 eylülde 18 gelmeyecek...
  12. HarbiyeliTRe

Öneri 38-42k Bütçeye Gaming Laptop Önerisi

Benim asıl amacım sağlam olsun oyunda belli performansla beraber ısınmasını stabilize ve sıkıntı çıkarmayacak bir laptop istiyorum ayrıca aklımda 3 model var lenovo loq 15iax9 4050 ekran kartı ile i5 12600hx kombinasyon versiyonu diğer hp victus 4050 ile işlemci AMD ryzen 7 8845hs versiyonu son...
  13. HarbiyeliTRe

Yardım Asus rog g16 990 pro Soğutucu olur mu?

Arakamlar 990 pro almayı düşünüyorum ısınmasını engellemek için soğutuculu alacağım sizce sığar mı?
  14. HarbiyeliTRe

Windows 11 24h2 Güncellemesini İndirmiyor

Arkadaşlar daha dün aldım laptop bugün güncelleme yaptım aklıma daha yeni geldi hepsini güncelledim hatta bios kendisi güncelledi bu güncellenmiyor hata veriyor hata kodu 0x80070005 ne yapmam lazım kafayı yiyeceğim.
  15. HarbiyeliTRe

Oyun Laptobu için ssd önerisi

Arkadaşlar dün asus rog g16 aldım ssd ne alacağım bilemiyorum şuan aklımda wd black sn7100 msi spatium m470 pro arasındayım sizce hangisi almalıyım ayrıca öneriniz var mı birde ısınma sorunu var mı bunlarda?
  16. HarbiyeliTRe

Öneri Asus Rog G16 5060 i7 14650hx vs Amd Ryzen 9 8940hx

Arkadaşlar aralarında 10 bin oynuyor ben i7 alma taraftarındayım sizce hangisini almalıyım 10 daha fazla vermek istemiyorum yanç bf1 the last of us ve cs 2 ayrıca gmod oynayacağım kaldırmaz mı bu pc yani öyle aklım 2 arada bir dere sizce?
  17. HarbiyeliTRe

5060 Asus Rog G16 vs HP Omen 17 5070

Sizce hangisini almalıyım çünkü hp çok güvenemiyorum ısınacak diye rog en iyi soğutmaya sahip olduğunu bildiğimden kaynaklı korkmuyorum sizce oyun için hangisini almalıyım ve uzun süre götürmesini istiyorum bütçem 65-75k arası.
  18. HarbiyeliTRe

Öneri 55-70k Arası Laptop önerisi

Arkadaşlar 4070s pc mi sattım artık masaüstü şimdilik kullanmayacağım sizce ne alabilirim genelde 5050 ve 5060 lar var ayrıca intel amd ayrımı derinleşmiş sizce ne almalıyım aklımda asus roglar var 5050 de 5060 ama genelde bf 1 left 4 dead 2 ve dying light gibi sevdiğim oyunları oynuyorum...
  19. HarbiyeliTRe

Yardım Razer Blackshark v2 Pro 2023 Sol kısımdan daha az ses geliyor

4 veya 5 gün oldu sol kısımdan daha az ses geliyor sağ kısma göre sağda güzel bir ses gelirken soldan az geliyor acaba pc ses ayarlarından mı bir şey yapacağım birde bende kraken v3 vardı bangır bangırdı bu biraz hafif kaldı yardımcı olursanız sevinirim ona göre iade yapacağım gideceğim logitech...
  20. HarbiyeliTRe

Yardım Razer BlackShark v2 Pro Aldım Kırmızı Renkte kaldı Ne Yapacağım?

Arkadaşlar daha 15dk olmadı kutusundan çıkardım şarjı mı bitik yada bir problem mi var anlamadım kulaklık çalışmıyor yani ilk açtığımda hiç çalışmadı ikincide kabloyu bağladım kırmızı ışıktan yeşile yeşilden maviye bir kaç saniye sonrada kırmızıya geçti ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Geri