Arama sonuçları: *

• Users: hyp07
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hyp07

Epic games lisansı nasıl yapılır?

Selamlar ben yeni epic games hesabı açtım arkadaşım ile oyun oynarken bir sorun ile karşılaştım lisansım yokmuş onu nasıl yapabilirim? oynadığım oyun rocket legue
  2. hyp07

Discord sunucusuna nasıl invite kasılır

Selamlar benim bir discord sunucum her şey yerinde 2 kurucu 2 yardımcı 2 mod ve diğerleri üye vat sunucuda 39 üye 13 tane bot var ben bu sunucuyu büyütmeye çalışıyorum ama olmuyor hiç kimse gelmiyor nasıl büyütürüm sunucuyu?
  3. hyp07

En son dinlediğiniz müzik

Selamlar önce ben başlayayım benim en son dinlediğim müzik
  4. hyp07

covid -19 ülkemizde bulunalı 1 sene oldu

Selamlar, covid-19 ülkemizde bulunalı 1 yıl oldu bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Hayatınız da nasıl bir değişiklikler oldu?
  5. hyp07

QP nitro hazır sistem alınır mı?

Merhabalar, yaza doğru bu sistemi almayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum Ssd çıkarılacak hali hazırda var ama belki patriot burst alınabilir. Merch ekran kartları ısınma sorunu varmış duyduğum kadarı ile ne kadar ısınıyor yakacak kadar ısınır mı...
  6. hyp07

Instagram İnstagram'da farklı birisinin numarası çıkıyor

İyi günler, geçen günlerde instagram hesabım kapandı ve ben de yeni hesap açmaya karar verdim, ama bir sorunla karşılaştım farklı birisinin telefon numarası gözükmekte ve o telefon numarası silinmiyor. Ben girmediğim halde başka bir insanın telefonun numarası gözüküyor ve ben tanımıyorum kim...
  7. hyp07

Bilgisayarım açılınca discord'da açılıyor.

Selamlar, görev yöneticisinden kapatmayı deniyorum ama gözükmüyor, silip tekrar denedim ne yapmam lazım?
Geri