Arama sonuçları: *

• Users: Chronosis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Chronosis

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Ürün Linki:AJAZZ AJ159 Pro Tri-Mode Gaming Mouse AJ159 P Modeli de güzel fiyatta, aklınızda bulunsun: Link:AJ159 P Arkadaşlar herkese selamlar; Nordic MCU (Çin pazarına sürülenler Nordic değilmiş, Pan1080 ya da Royuan, kalitesi tartışılır), PAW 3395 Sensör, Huano Green Shell White Dot...
  2. Chronosis

Behringer BH470U Mikrofonlu Kulaklık Satın Aldım Kargoyu Bekliyorum

Arkadaşlar merhaba, yıllardır gaming kulaklık kullanıp durdum. Aralarından en uzun kullandığım Cloud 2 olmuştu ve yaklaşık 3-4 sene kullandım. Sonrasında Eksa E900 Pro'ya geçtim fakat kablo hep dolanıp duruyordu ve bir süre sonra kablo yüzünden hem sesle hem de mikrofonla sorunlar yaşamaya...
  3. Chronosis

Dark Maxima V20 Alınır mı?

Ürün Linki: Dark Maxıma V20 Psu Yok 2x20cm+1x12cm Argb Fan Atx 2xusb2.0/2xusb Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Arkadaşlar merhabalar, bir arkadaşımdan 470TL'ye sıfır Dark Maxima V20 satın alacağım. Bu fiyata önerebileceğiniz daha iyi bir kasa var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
  4. Chronosis

Performax Tyrant Kasa Hakkında Görüşleriniz?

https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/performax-tyrant-siyah-temp-cam-argb-3xfan-e-atx-tyrant-bl-P474627352 Arkadaşlar merhabalar, böyle bir kasa gözüme çarptı. Normalde Ranker V2 Cygnus almayı düşünüyordum fakat bi 50tl daha koyup bunu almayı düşünüyorum. Hiçbir yerde de incelemesini vs...
  5. Chronosis

Oyundayken Ekran Kararıyor ve Fanlar Çok Hızlı Dönmeye Başlıyor

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 ay önce 2.el, çok temiz ve içi hiç açılmamış RX 580 aldım. Satın almadan önce de yaklaşık 20 dakikalık bir FurMark testi yaptırdım, hiçbir sorun çıkmadı ve öyle aldım. Bilgisayara taktığımda ilk başlarda bir sorun yok gibiydi, bi 2 hafta felan sorun yoktu fakat...
  6. Chronosis

Cooler Master MWE 650W V2 +80 Bronze vs XPG Pylon 650W +80 Bronze

Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim iki üründen hangisini almalıyım sizce? Ya da aynı fiyat bandında alabileceğim başka bir PSU var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim
  7. Chronosis

2.el High Power 750W Performance GD +80 Gold vs Sıfır XPG Pylon 650W +80 Bronze

Arkadaşlar merhaba, aynı fiyata 19.09.2020'de alınmış 20 ay garantisi olan High Power Performance GD 750W güç kaynağını mı alayım yoksa İncehesap üzerinden XPG Pylon 650W Bronze güç kaynağını mı alayım? High Power'ın CPU güç kablosunun kısa olduğuna dair yazılar olması ve ürünün 2.el olması...
Geri