Arama sonuçları: *

1. K

Hepsiburada - DartTech - MSI Rezilliği

3 ay önce MSI Prestige A16 AI+ A3HMG laptopunu hepsiburada üzerinden DartTech isimli satıcıdan sipariş etmiştim. İlk geldiğinde bir sorun yoktu ama 3 ay sonra laptoptan hiçbir şekilde ses gelmiyordu. MSI ın yetkili servisi olan ServisPoint'e gönderdim. Her şeyini düzelttiklerini söyleyip...
  2. K

Yardım Bilgisayar Mühendisliği için laptop

Lenovo Yoga Pro 7 14AKP10 Amd Ryzen Aı 7 350 32GB Ram 1tb SSD 14,5" OLED 83KG000GTR Freedos Taşınabilir Bilgisayar 60K Macbook Air M4 16GB 512 GB SSD 13.6" MW0X3TU/A Gümüş 55.5K Oyun oynanmayacak. Şarjı uzun giden. Dersler ve dizi film izlemek için kullanacağım. Macbook bazı uygulamalarda...
  3. K

Gigafiber için Router önerisi

Merhabalar. Turknet gigafiber İnternetini kullanıyorum. Ethernet kablo veya modemin yakınında 900mbpsleri görebiliyorum ama modemden uzak yerde hız 10 lara kadar düşüyor. çok fiyatının yüksek olmayan router önerir misiniz? bütçe maximum 2000tl
  4. K

Yardım Kablonetten turknet gigafiber geçişinde cayma bedeli

Merhabalar. Kablonette 3000tl lik cayma bedeli var. docsis altyapısı kullandığım için türkneti aradığımda fibere geçilemez uyumsuz olduğundan dedi. yeni internet sağlayıcı olarak geçersem de cayma bedeli karşılanır mı?
  5. K

Yardım S24fe s25fe hangi telefonu almalıyım?

Merhabalar. telefon alma sürecindeyim s24fe mi s25fe mi alsam bilemedim şuan aralarında 4000tl fark var o farka değer mi sizce?
  6. K

Msi mpg 274urf qd monitöründe siyahlar çok açık ?

Merhabalar. msi mpg 274urf qd ips 4k monitör kullanıyorum. siyahlar çok daha açık geliyor gibi geldi. ışık sızması seviyesi normal midir? diğer monitör VA msi g24c6 modeli. onda baya siyahlar siyah gibi. parlaklık da 28 idi ips olanda va olanda 50 idi. bir şey yapmam lazım mı?
  7. K

Yardım R5 7500f 105derece çıkıyor.

Merhabalar. r5 7500f işlemci 105 derecelere çıkıp frekansını çok düşürüyor. 10 aylık sistem vatandan alındı. 240mm sıvı soğutma var rampage helios c2 bu durum nasıl düzelir?
  8. K

Ryzen 5 7500f düşük frekansta çalışıyor

Merhabalar. r5 7500f bilgisayar açıldığında bi 5 10dk boyunca 0.55ghze sabit bir şekilde çalışıyor ondan sonra 4.37lere falan çıkıyor. önceden böyle bir sorunum yoktu. son 2 haftadır böyle oluyor. nasıl düzelir bu durum?
  9. K

Bilgisayar Mühendisliği için laptop

Bilgisayar mühendisliği için laptop arıyorum. bütçem 50k ama daha ucuza yeterli diyorsanız pc müh için o laptoplara da bakarım. oyun oynamayacağım. işlemci ve rami iyi olan laptop önerir misiniz?
  10. K

Yardım Kablonet internet ve gecikme sorunu (antivirusle alakalı mı?)

Merhabalar. bugün internet normalde telefondan 95 çekerken 30 20 lere düştü diye yetkilileri aradım. adamlar geldi eve sinyal falan arttırdık dediler. sonra tekrardan internet hızını ölçtük ama hiç bir şey değişmedi. sonra antivirus programı ile ilgili olduğunu söylediler. ama 2 3 gün önce...
  11. K

Internet cayma bedeli (5800tl)

100mpbs kablonet kullanıyordum. altyapı olarak 1000mpbs türknet çekildi. kabloneti aradım ve cayma bedelini 5800TL dediler. fazla değil mi bu?
  12. K

Yardım NZXT H Series H5 Flow CC-H52FW-01 + 750w psu

NZXT H Series H5 Flow CC-H52FW-01 Beyaz Kasa + C750 PA-7B2BB-EU 750w 80+ Bronze Power Bundle gaming gecesinde bu kasa + psu alınır mı ? 5000tl ye ikisi birden çok makul geldi
  13. K

Yardım Yüksek download latency

download latency 100 ün altına düşmüyor. ethernet kablosu kullanıyorum. modem infinity 401. yardımcı olur musunuz ?
  14. K

Philips 55PML9009 ile Samsung 55qnx1d televizyonundan hangisi?

başlıkta belirttiğim iki televizyondan hangisini almalıyım sizce ? epeyde philips 73 samsung 81 puan ama nedenini anlamadım çoğu şeyi aynı gözüküyor.
  15. K

Furmark testi sonuçları

gigabyte windforce 4070 super ekran kartının sıcaklık değerleri normal mi? genelde windforce için kötü diyorlardı da
  16. K

Hamam Böceği ilaç lazım

Merhabalar. hamam böceğinin eve girmesini istemiyorum da bunun için nasıl ilaç almam lazım yardımcı olursanız sevinirim
  17. K

Yardım TCL 55C755 ile Samsung 55QNX1D arasında kaldım

yazdığım iki televizyon arasında kaldım. sizce hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz? bütçe 40bin araştırmalarım samsung daha iyi gibi gözüküyor. ama tcl de mini led karar vermedim
  18. K

Samsung 55S85D 4K Ultra HD 55" 140 OLED TV alınır mı

45bin TL param var bundan daha iyi bir televizyon var mıdır? bu samsung oled alınır mı?
  19. K

Yardım R5 7500f işlemci sıcaklık sorunu(kasa ile mi ilgili)

Merhabalar işlemcim r5 7500f occt de cpu configuration da extreme mode da 30dk çalıştırdığımda maximum 61.2 dereceyi görüyor oyuna girdiğim zaman işlemci 70 lere çıkıyor. rampage helios c2 beyaz 240 sıvı soğutma kullanıyorum psu ve kasa xigmatek gaming y pro odin 2 700w ekran kartı...
  20. K

Kablonet internetten Türknet internet (cayma bedeli)

Merhabalar. bugün binama türknet gigafiber geldi. kablonet kullanıcısıyım ve 2 yıllık taahhüt vardı. 10. ay bitti 14 ay kaldı. kablonetten türknete geçişimde ne kadar cayma bedeli çıkar? türknet bu cayma bedelinin ne kadarını karşılıyor? yardımcı olursanız sevinirim.
Geri