Arama sonuçları: *

• Users: _FetvacI
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. _FetvacI

20K Bandında toplama bilgisayar tavsiyesi.

Merhabalar, kuzenim için bilgisayar bakıyorum, giriş seviyesi bir bilgisayar arıyorum. Bu fiyat bandında ne var tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  2. _FetvacI

Ramlerim 6000mhz'de mi çalışıyor?

Merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım, bugün geldi. Biosa girip expo ayarından 6000mhz olan profile çektim ama cpu-z'de böyle bir yazı var. Şu anda kaç mhzde çalışıyor çözemedim. Yardımcı olur musunuz?
  3. _FetvacI

Çözüldü✓ Vento VG2400S kasanın içindeki psu nedir?

Merhabalar, aşağıda bıraktığım kasanın içindeki 850 watt 80+ psu nun modeli nedir ve alınır mı? https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/vento-vg4200s-850w-80-bronze-4x120mm-rainbow-fan/
  4. _FetvacI

5070 mi 9070xt mi almalıyım?

Merhaba arkadaşlar, 5070 ile 9070xt arasında kaldım. Birbiri arasında fiyat farkı neredeyse yok ama amdnin teknolojisine güvenmiyorum. Fsr’ın dlss kadar iyi olmadığını duydum. Benim için kalite sanırım fpsden daha önde geliyor. 1 tane sistem toplayacağım ve bu sistem bana uzun yıllar yetsin...
  5. _FetvacI

Çözüldü✓ 2K 240hz monitör önerisi istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, 2K 240 hz monitöre ihtiyacım var. Curved olursa güzel olur olmazsa problem değil. Benim aklımda Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF var ama sizce nasıldır?
  6. _FetvacI

9070xt ile bilgisayar mühendisliğinde sorun yaşar mıyım?

Merhaba arkadaşlar, oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum. Fakat şöyle ki benim her işimi görecek bir işe ihtiyacım var. Render almayacağım sanırım ama okul okurken ne ile karşılaşacağımı, neye ihtiyaç duyacağımı bilmiyorum. Bu konuda bilen bir arkadaştan yardım talep ediyorum. 9070xt ile...
  7. _FetvacI

Çözüldü✓ 9070xt iş ve okul için yeterli olur mu?

Merhaba, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Hem oyun hem de okul için iyi bir sistem satın almak istiyorum. Normalde 5070 sistem toplayacaktım ama az fiyat farkıyla 9070xtnin performansının daha iyi olduğunu öğrendim. Okul ve iş için de 9070xt bana yeterli olur mu? Cuda çekirdeklerine ara ara...
  8. _FetvacI

5070 9060xt arasında olan fiyat farkına değer mi?

Merhaba Arkadaşlar, Rtx 5070 sistem toplamayı düşünüyorum ama 9060xt’nin daha ucuz olduğunu gördüm. Bu kart 5070’in dengi midir veya 5070 fiyat farkına değer mi? Bunun hakkında bilgi almak istiyorum. Teşekkürler.
  9. _FetvacI

50k bandında toplama f/p bilgisayar önerisi istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Hem oyun için hem de programlama için bu fiyat bandındaki en performanslı sistemi istiyorum. Benim aklımda Abdullah Abinin 2 ay önce topladığı 5070 sistem var ama sizin görüşünüzü de merak ediyorum. Teşekkür ederim.
  10. _FetvacI

2k 240hz monitör önerisi

Şöyle bir şey buldum ama nasıldır bilemiyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-vx2758a-2k-pro-3-27-1ms-240hz-ips-gaming-monitor.html
  11. _FetvacI

I5 10400f rx7700xt besler mi?

Merhaba, elimde 550watt 80+, i5 10400f’li bir sistem mevcut ekran kartımı rx 7700xt ile güncellemek istiyorum. 2k’da Herhangi bir sorun olur mu? Darboğaz yaşar mıyız
  12. _FetvacI

Rtx 4060ti 8gb pc önerisi istiyorum.

Merhaba, bilgisayar okuyorum evde kullanmak için yeterli bir pc almak istiyorum. Arada oyun da oynaycağım. Ddr5 olursa daha iyi olur. Eğer olmuyorsa bütçeyi yükseltebilirim. Bir de şunu sormak istiyorum 2k monitörle kullanacağım, oyunları da 2k oynamak istiyorum bu ekran kartı yeterli olur mu?
  13. _FetvacI

Şu an laptop almak mantıklı mı?

Laptop almayı düşünüyorum ilerde fiyatlar ne olur, daha yeni modelleri mi beklemeliyim? vs.
  14. _FetvacI

Sistemimi güncelleyeceğim.

Merhaba, elimdeki sistemi güncellemek istiyorum. Sistemde hali hazırda: msi B460m-a pro i5 10400f Xpg pylon 550watt 80+ gt 710m curcial 3200mhz 8x2 ram bulunmakta. Ekran kartı işlemci ve anakartı güncellemek istiyorum. Bu bütçe bandında yapılacak f/p en iyi geliştirme olursa mükemmel olur...
  15. _FetvacI

1500-2000 TL bandında kablolu kulaklık önerisi.

Merhaba, Fps oyunları için bu fiyat bandındaki en iyi kulaklığı arıyorum.
  16. _FetvacI

Öneri 1000Tl civarı klavye önerisi.

Bütçenin biraz üstünü zorlayabiliriz. Tkl - red switch tercihimdir.
  17. _FetvacI

Redragon k617 fizz nasıldır?

Almayı düşünüyorum memnun kalır mıyım? Veya önerebileceğiniz başka muadil bir şey var mı?
  18. _FetvacI

Airpods’u pc’ye bağlayıp rekabetçi oyun oynanır mı?

Gecikme fln çok sorun olur mu? Ses kasılabilir mi?
  19. _FetvacI

F/p mouse tavsiyesi.

Kablolu da kablosuz da olabilir fakat kablosuz tercihimdir. Fps oyunları için kullanacağım.
  20. _FetvacI

Ryzen 7730U ve i7-1255u farkı nedir?

Aynı modelin intel ve amd cinsleri arasında büyük fiyat farkı var sebebi nedir? Amd: https://www.hepsiburada.com/hp-laptop-15-eh3014nt-amd-ryzen-7-7730u-16-gb-512-gb-ssd-15-6-fhd-freedos-tasinabilir-bilgisayar-80d29ea-pm-HBC00004BRF6C İntel: https://ty.gl/sjn3o11yc2
Geri