Arama sonuçları: *

• Users: mokarco
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mokarco

Şarj Adaptörü 6V 3A Yerine 12V 1.5A Olursa Ne Olur?

Dostlar selam Elimde zamanında Koçtaş' tan almış olduğum şarjlı vidalama aleti var. Orijinal şarj aletini bağlayarak saatlerce takılı tutsam da vidalama aletindeki şarj ışığı yanmasına rağmen şarj almıyor. Şarj giriş uç kısmı aynı tipte olan başka bir şarj adaptörüm var, harici diski...
  2. mokarco

Borderlands 4 ECHO-4 "Drone Skin" kodu

Bende bu oyun yok, nvidia hesabıma kod gelmiş, kullanmak isteyen oyununa ekleyebilir: Borderlands 4 ECHO-4 Drone Skin J9FBT-WJJ5H-6JZKH-FJTB3-HWBF5
  3. mokarco

Battlefield 6 Marksman SVK-8.6 DMR "silah görünümü" kodu

Bende bu oyun yok, nvidia hesabıma kod gelmiş, kullanmak isteyen oyununa ekleyebilir: 8ZXE-DR2N-Q5H2-B6VZ ea hesabına eklenebilir https://www.ea.com/redeem
  4. mokarco

Lost & Found Agency - CE amazon kodu 1 adet

legacy games' ten ekleyiniz Lost & Found Agency - CE 9WHV4-2HIZZ-BUA4X
  5. mokarco

Heroes of Loot 2 amazon kodu 1 adet

gog.com dan ekleyiniz Heroes of Loot 2 LS7K20AEC858960300
  6. mokarco

Residual amazon kodu 1 adet

gog.com dan ekleyiniz Residual AT7JBF6522A3BF2E86
  7. mokarco

Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition amazon kodu 1 adet

gog.com dan ekleyiniz Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition XBM5DB72E80800125E
  8. mokarco

EMPTY SHELL amazon kodu 1 adet

gog.com dan ekleyiniz EMPTY SHELL R23J79A6CE8B6C8726
  9. mokarco

XCOM 2 amazon kodu 1 adet

gog.com dan ekleyiniz x com 2 PV9F6A0CFD34BC8BFB İhtiyacı olan alıp hesabına ekleyebilir, iyi eğlenceler.
  10. mokarco

Dark v2.1 HDMI Kablo 1080p' de 144hz Verir Mi?

HDMI 2.1 versiyon kablo hakkında bir sorum olacak. Durum şöyle; Elimde 2 adet 1080p Full HD 144 hz monitör var. İkisi de aynı marka ve model. Giriş portlarının özellikleri eklediğim resimdeki şekilde: Monitörün tüm özelliklerinin olduğu link: Elimdeki ekran kartı Asus Phoenix 1660 Süper ve...
  11. mokarco

❌İndirim Bitti! Wraithesports 23 Nisan Özel İndirimi

Selamlar Wraithesports 23 Nisan' a özel bazı ürünlerde indirim yapmış; klavye, kulaklık, mouse, tuş takımı gibi belki değerlendirmek istersiniz. Ben 1 aydır takip ettiğim ve sepette indirim gelir diye beklettiğim "Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı - Beyaz Üstü Mavi" 899 TL' den...
  12. mokarco

Aula F75 Software & Firmware Versiyonunuz Kaç?

Sayın Aula F75 fan club üyeleri :) Sizdeki Aula F75' in firmware ve software versiyonu nedir? Sitesinden driver olarak bunu kurdum: https://epomaker.com/blogs/software/epomaker-x-aula-f75-driver?_pos=3&_sid=724c9e6b0&_ss=r Sitesinden firmware olarak bunu kurdum...
  13. mokarco

Çözüldü✓ Razer Cobra Mouse Paint Çizgi Testi

Merhabalar Razer Cobra mouse aldım ve aşağıda youtube videosu olarak yüklediğim problemi yaşıyorum. Mouse ile paintte düz bir çizgi çekmek istediğimde mouse imleci önden giderken yaptığım işlem geriden geliyor. Yazarak ifade etmesi biraz zor ama 30 saniyelik videoyu izlediğinizde anlatmak...
  14. mokarco

Diablo İmmortal oyun çok geç açılıyor

Merhabalar. Diablo immortal'ı pc den oynuyorum. Blizzard application'dan play game dediğimde oyunu 4-5 dakikada açıyor. Çok geç açılıyor. PC'de başka oyunlar da var. Diablo 3, cs go, genshin impact, titan quest, lost ark... Hiçbirinde böyle bir sorun yaşamıyorum. Play game tıklayınca maksimum...
Geri