Arama sonuçları: *

• Users: Swexia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Swexia

1. Beylikler hakkında proje ödevi

1. Beylikler hakkında proje ödevim var sizce nasıl bir şey yapabilirim daha önce proje ödevi yapmadım yani hep test falan çözüyorduk
  2. Swexia

Nasıl para çekebilirim ?

Bir tane oyun hesabımı satıcam fakat kartım yok ben bu parayı kartsız nasıl çekebilirim ?
  3. Swexia

Hangisi Gerçek KeyDrop

Merhaba arkadaşlar https://key-drop.com/en/ - https://keydrop.gg/tr/ Hangisi gerçek iki sitede de aynı hesapla giriş yapmış gözüküyorum
  4. Swexia

csgopolygon sitesi güvenilir mi

Arkadaşım bu siteye koduyla kayıt olunca 5 dolar hediye verildiğini söyledi de bende eğer bu siteden alışveriş yapan varsa güvenilir olup olmadığını merak ettim,steam hesabımı kaybetmek istemem
  5. Swexia

İtemsatış 124 TL GİTTİ

20 Ekim 2022 tarihinde papara kartım ile itemsatış sitesine 124 tllik bir yükleme yaptım ve tam ödeme gerçekleştirilirken yükleniyor işareti çıktı bende işlem tamamlanmıştır diye uygulamadan çıktım sonrasında kartımdan para gitmiş ve siteye param gelmemiş bunun sonucunda itemsatış desteğe yazdım...
  6. Swexia

Rdr2 zam gelicek mi ?

Steamdan rdr2 almayı düşünüyorum sizce rdr2ye zam gelicek mi gelicekse kaç tl olabilir
  7. Swexia

Asus TUF Gaming VG249Q1A Monitör İyi Midir?

Asus TUF Gaming VG249Q1A Monitörünü almayı düşünüyorum sizce nasıl iyi mi? bu fiyata daha güzel bir monitör varmıdır acaba...
  8. Swexia

144Hz Monitör Tavsiyesi

144hz sıkıntı çıkarmıcak f/p bir monitör arıyorum öneriniz varmıdır
  9. Swexia

Valorant tpm 2.0 hatası

Windows 11'e geçtim ve valoranta girince tpm 2.0 hatası alıyorum çok fazla video izledim biosdan da yaptıkları ayarlar bende ayarlı zaten lütfen yardım edin
  10. Swexia

Kulaklığımdan bazen sağdan ses gelmiyor

Kulaklığım Razer Kraken X 7.1 ve bazı sesler vs sağdan gelmiyor sorun nedir acaba?
  11. Swexia

Bu sisteme bu anakart gider mi ?

Bu sisteme bu anakart uyumlu olurmu beyler
  12. Swexia

Gtx 1650 mi RX 5600XT mi ?

Gtx 1650 : https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-gtx-1650-dual-gtx1650-4g-128-bit-gddr5-4-gb-fiyati,470279409.html RX 5600XT ...
  13. Swexia

Gtx 1050 ti mi RX 6500XT mı ?

Çok kararsız kaldım
  14. Swexia

9-10K Sistem önerisi

Bütcemi yazdım güzel indirimli bir pc varsa atabilirseniz iyi olur
  15. Swexia

Yardım Steam sanatçı profilleri

Bu fotoğraftaki Kış 2021 vitrinini almak istiyorum fakat bu vitrinlerin profilimde aylık mı yoksa kalıcı mı kalıcağını merak ediyorum biliyorsanız lütfen yazın
  16. Swexia

Steamda level için ucuz kartlı oyunlar

Steamda level atlamak için ucuz kartı olan oyunlar arıyorum eğer elinizde liste varsa sevinirim teşekkürler...
  17. Swexia

Gamepower Jin almayı düşünüyorum sizce alınır mı ?

Bu sıralar 200-250 arası güzel mikrofonlu bir kulaklık arıyorum . Elinizde güzel varsa atarsanız güzel olur
  18. Swexia

İdle Master Kaar Ettircek Oyun Önerisi

İdle Master'da kart düşürüp kar yapmak istiyorum ucuza alınıp kartları pahalı oyunlar varmı bildiğiniz ''Zup'' harici
  19. Swexia

Rtx 3080 Önerir misiniz ?

Beyler iyi ekran kartımı alcam da
Geri