Arama sonuçları: *

• Users: supr34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. supr34

Sizce hangi mouse alayım?

Bu mouselar arasında gidip geliyorum. Daha önceden Razer Viper v2 pro almıştım ama Hyperspeed veya 2.4g giriş bozuk olduğu için iade ettim. Parası geldiği gibi bunlardan birisini almayı düşünüyorum. Bu mouseları duyan veya kullan birisi varsa ve kendi deneyimlerini paylaşırlarsa memnun olurum...
  2. supr34

Razer Viper v2 Pro Problemleri

İlk defa paraya kıyıyıp mouse alayım dedim. 3 hafta boyunca durmadan tonlarca video izledim. Her türlü videoya baktım. Ingilizce, Almanca Türkçe ne var ne yok hepsine tek tek baktım. Milletin yazdığı kısa makaleleri bile okudum. Sonuçta 2500tl para vericem, bir mouse için deli gibi para. Gittim...
  3. supr34

Max 1K İşlemci Soğutucu Önerisi

İşlemcim ryzen 5600. Başlıktan belirttiğim gibi eski usül hava soğutmalı güzel bir şey bakıyorum. Kullanan ve tavsiye eden varsa sevinirim çünkü ben bulamadım. :D
  4. supr34

CSGO Oynarken bir anda Mikrofon gitti

CSGO oynarken bir anda oyun çöktü. Oyuna tekrar girdikten sonra servera geri döndüm fakat bu sefer mikrofonun çalışmadığını fark ettim. Yapıabileceğim her şeyi denedim. Mikrofon kendini devre dışı olarak görmektedir. Kulaklıktan ses geliyor fakat benim sesim karşıya gitmiyor. Realtek sürücüsünü...
  5. supr34

Yardım Geforce Now internet hızı testin bu şekilde çıkıyor?

Nerdeyse 4 aydır Geforce Now kullanıyorum. Şu zaman kadar pek sıkıntı ile karşılaşmadım. Olan şeyler ise genellikle arada sırada çıkan ping sorunu olmuştur. Bende bunu ortadan kaldırmak üzere Türknet bir üst pakete geçtim. Evime 60mbit/7mbit alıyorum. Hızım hiçbir zaman düşmedi, daha da az ping...
Geri