Arama sonuçları: *

• Users: Exe1ans
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Nitro 5 AN515-58-503P laptopa 8GB RAM önerisi

https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an515-58-503p-nh-qlzey-001.html Aldığım Laptop bu arkadaşlar CPU-Z dan baktığımda ram Bulduğum Link Ram bu aynısından alsam olur mu acaba https://www.epey.com/bellek-ram/samsung-m425r1gb4bb0-cqk.html
  2. E

25 bin TL Gaming Laptop önerisi

Arkadaşlar 3 laptop arasında kaldım ama farklı önerilere de açığım yani aslında fiyat olarak hangisi FP olursa daha iyi olur https://amzn.eu/d/9D4HtyE https://app.hb.biz/LLwAfz6TnTWS https://app.hb.biz/HcwJ2k5Dv9qP
  3. E

Araç led far önerisi H11

Arkadaşlar Nissan Juke aracım için güzel bir Beyaz Led almak istiyorum uzunları açınca şimşek etkisi yaratacak önerisi olan. Ben Phillips ile Osram arasında kaldım. Bit diğer sorumda bazılarında batarya gibi adaptörü var bu iyi mi kötü mü. Olunca daha mı iyi oluyor AliExpress'te bu muhteşem...
  4. E

Acer Nitro 16 AN16-41-R08S SSD YAZMA HIZI ÇOK DÜŞÜK

Değerli Hocalarım yaklaşık bilgisayarımı alalı 4 Ay oluyor ve bugün bilgisayarımı başka bir arkadaşa satışını gerçekleştirecekken. Testler sonucunda böyle bir sorun gördük ben aldığımda hiç test etmemiştim. Bunun sebebi nedir donanımsal mı yazılımsal mı acaba ?
  5. E

Toyata 1.5 mi 1.8 Hybrid mi Tercih etmeliyim

Arkadaşlar 850 bin tl bütçe ile Toyata araştırması yapıyorum ancak iki motor seçeneği çıkıyor karşıma. Hangisini tercih etmeliyim
  6. E

MG ZS 1.5 VTI Alınır mı

Arkadaşlar bu araba çok hoşuma gidiyor görünüşü falan çok iyi bugün bayisine gittim inceledim. Araba çok sağlam geldi bana yani ama ileriye dönük nasıl olur bilmiyorum satmak açısından. Bir yakınımda var 850 bin TL 20 bin km de sıfır hata araç var alabilirim ama bilmiyorum. İ20 ile arasında git...
  7. E

2015 Nissan Juke alınır mı ?

Arkadaşlar araç almayı düşünüyorum ben ve eşim için ikimizde kullanacağız geçen günler se eşime Juke gösterdim bayıldı şimdi Juke Juke diyor. Ama cevremdeki insanlar da biraz korkuttu beni yok kadın arabası yok işte yarın bir gün satamazsın elinde kalır falan diye. Eşimi de kırmak istemiyorum...
  8. E

S24 vs Plus Ultra Kamera

Merhaba hocalarım telefon alacağım. Gönlüm s24 ultrada yana ama çok pahalı ona o kadar para veremem ancak S24 veya Plus alabilirim. Merak ettiğim soru şu S24 ile S24 ultra arasında kamera bakımından 100x dışında kalite olarak çok fark yaşar mıyım. Çünkü Server kayıtlı şekilde s24 ultrada...
  9. E

Acer Nitro 6 AN16-41R08S Driver kurulumu yardım

Arkadaşlar bilgisayarın Windows kurulumunu yaptım şimdi ne yapmam gerekiyor Driver olduğunu Acer sayfasına giriyorum ama sürücülerin hem eski sürümleri var hem yeni sürümleri var direk yenilerini mi kurmam gerekiyor yoksa eskiden yeniye mi gideceğim. Bir de bios güncel mi güncel değilse nasıl...
  10. E

35 K Mimarlık V-Ray Laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar evimde masaüstü sistemim var render konusunda sıkıntı çekmiyorum ama yeri geliyor dışarıda çizim yapmam gerekiyor farklı ofisler de mecburen kasa mı taşımak zorunda kalıyorum oda beni yoruyor bu sebepten ötürü yedek bir laptop almak istiyorum bütçem 35k yani arada oyun falan...
  11. E

Epomaker The 80 Pro USB-A & USB-C Kablo önerisi

Arkadaşlar Daha kaliteli bir kablo istiyorum. Bu kabloyu hem kablolu oynarken kullanacağım hem de şarj doldurmak istediğim de kullanacağım yani iki amaçla da kullanıcam Alttaki iki üründen hangisini tercih edersiniz. Farklı tercihlere de açığım...
  12. E

PC oyun kolu önerisi Kablosuz

Arkadaşlar PC kablosuz oyun kolu önerisinde bulunur musunuz. Logitech F710 kullanıyorum açıkçası memnun değilim çünkü gerçekten önünde ufak engel olsun olsun çekmiyor. Biraz daha iyi bir şey istiyorum
  13. E

2K 200Hz + Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum 200 Hz üstü monitör önerisi istiyorum. Ekran kartım 4080 bu sebepten ötürü 4K 144Hz mi daha mantıklı olur 2K 200 veya 200Hz üstü monitör mü yani bütçem aslında 10K falan
  14. E

RTX 4080 Monitör Önerisi

Merhaba bundan 4 gün önce aldığım MSI G281UV monitörüm de sorunlar yaşadım ve bana çok yardımcı oldular iade talebinde bulundum ve bugün yarın iade alacaklar. Aldığım monitör 4K 60 FPS bir monitördü IPS olması gerçekten iyiydi renkleri çok güzel gösteriyor ve canlıydı bundan sonra alacağım...
  15. E

400 TL GAMİNG Kulaklık önerisi ?

Merhaba arkadaşlar 400 TL bütçem var mikrofonu orta derece olan sesi 7.1 olan bir kulaklık önerebilir misiniz 2 el de olur fark etmez
  16. E

Monitör de yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar 4K monitör alacağım bütçem 8K hoşuma giden monitör MSI G281UV Hdr özeliği var ancak monitörün DisplayPort çıkışı 1.2 ve bazı arkadaşlarımız bu çıkışla Hdr özelliğini kullanamazsın diyorlar ama forumlarda okuduğum kadarıyla bu şekilde olup ta hdr özelliğini kullanan kişiler var yani...
  17. E

4K da Hangisi Daha İyi ?

Merhaba arkadaşlar 4K 60 Hz monitor ihtiyaçım var bu iki monitör arasında kaldım sizin öneriniz hangisi https://www.epey.com/monitor/karsilastir/859136-862539/msi-g281uv_lg-27up550p-w/
  18. E

1.000 TL Kablosuz 2.4ghz Gaming Klavye

Merhaba arkadaşlar evdeki Klavyem Logitech k240. Oyunlarda çok takılma sorunu ile karşı karşıya kalıyorum bu sebepten ötürü. Kablosuz wireless bakımından güçlü olan bir klavye ihtiyaçım var red switch ve beyaz renk olursa çok güzel olur birde program üzerinden yazılım ile ayarlar yapılırsa...
  19. E

1000 TL Wireless Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar Logitech K240 kullanıyorum aşırı derece gecikme sorunu var ve bilgisayar ile aramda 2 metre falan bu sebepten ötürü. Önereceğiniz Mouse de çekim gücü çok önemli bu yüzden aslında ben G305 lightspeed düşünmüştüm wifi yönünden ama siz daha iyi bilirsiniz. İstediğim özellikler 1...
  20. E

Gaming kablosuz klavye önerisi ?

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda güzel bir sistem topladım. Sistem de klavye olarak Logitech K240 almıştım fiyatı uygun diye ancak pişman oldum klavye ile kasam arasında 2 metre var televizyona bağlı kasam. Çok bir mesafede yok ama oyunlarda gecikme yapıyor takılmalar oluyor beni çok pişman etti...
Geri