Arama sonuçları: *

• Users: TarikSalim
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Autocad - Sketchup - 3dmaxs - photoshop programları için sistem tavsiyesi

Başlıkta gördüğünüz programlara uygun bir sistem toplamam gerekiyor fakat çözemedim ekran kartı işlemci ne kadar güçlü olmalı tavsiyeleriniz bekliyorum arkadaşlar.
  2. T

Çizimlerim için sistem tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Mimar bir arkadaşım için hazır sistem arıyoruz ama tam olarak bilgi donanımımız yeterli değil. Sketchup
  3. T

24-27 inch 2k QHD Monitör Tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar, Bugün Kasam geliyor fakat henüz karar veremedim monitöre. Tavsiyelerinizi bekliyorum. 2k va-ips panel arıyorum.
  4. T

27 inc Curved Monitör Tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar, RTX 2060 bir sistem aldım ve ona yakışır şöyle güzel 27 inc curved bir monitör almak istiyorum ama inanın bu konuda çok cahilim ve yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler.
  5. T

Asus Tuf Gaming - James Donkey - Gamepower Kirazu kulaklık karşılaştırması

Merhaba arkadaşlar, Birazdan kulaklık almayı planlıyorum ama 3 tanesi arasında kaldım İnce Hesap indirimdeyken ayıklayım bir tane istiyorum fakat kulaklık kullanmadım daha önce cahilliğimden ötürü özür diliyorum. Hangisini önerirsiniz...
  6. T

F/P sistemine zaman gelir?

Merhaba, F/P sistem ne zaman gelir elimde nakit para var haftasonu kasayı almayı düşünüyorum. Beklemeli miyim acaba? @Abdullah Hacıgül
  7. T

9000TL Bütçe ile Sistem Tavsiyesi

Evet arkadaşlar aylar geçti ben beklemekten yoruldum artık 1660süper ekran kartlı bir sistem alıp yoluma devam etmek istiyorum.. geçen haftalarda bir dünya varken şuan bunların da stoklarının kalmadığını fark ettim beklemek istemiyorum. en uygun 1660süper sistemi bulmamda bana yardım eder...
  8. T

1440 2k monitörü 1080 kullanmak

Merhaba arkadaşlar, 2k monitörde bir süre 1080 olarak kullansam sorun olur mu görüntü filan normal 1080 monitörden daha mı kötü olur?
  9. T

2K 27 inc Monitör TAVSİYESİ

Arkadaşlar güzel f/p 2k 27inc kavisli monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. T

HAZIR SİSTEM TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar bir kaç seçenek arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler. https://www.gaming.gen.tr/urun/51231/ultima-tuf3060-intel-i5-10600kf-asus-tuf-rtx-3060-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  11. T

İTOPYA HAZIR SİSTEM TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar, Aşağıda ki siparişlerden hangisi daha güzel performans verir? almalı mıyım? yoksa kampanyalı f/p sistemler için beklemeli miyim? DART1 sistemi kaçırdım maalesef ve şuan ona yakın bir sistem alamıyorum 10.000 tl aşmak istemiyorum. Farklı bir sistem öneriniz olursa onları da...
  12. T

GIGABYTE B450M DS3H V2 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 hazır sistem

Merhaba Arkadaşlar, almak istediğim sistem https://www.itopya.com/wtcn-super-amd-ryzen-5-3600-gigabyte-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/ sizce alınır mı? anakart biraz kafamı karıştırdı açıkcası çünkü ortalama 5-10 ay içinde ekran kartını satıp rtx 3060 almayı...
Geri