Arama sonuçları: *

1. Habil pehlivan

Arkadasımla oynayabileceğim korku oyunu önerisi

Arkadasımla birlikte oynayabilecegim ucretsız veya 2 3 5 dolar arası korku yada komedi korku, ucuz grafık tasarımlı korku oyunu var mıdır onerebilecegınız
  2. Habil pehlivan

M2 ssdi vidası hepsi aynı mıdır

m2 ssdi vidam kayıp trendyoldan herhangı bi m2ssd vidası alsam uyar mı
  3. Habil pehlivan

Kamera şarj girişinin türü nedir

Bu girişin adını bilen var mı acaba yardımcı olabilir misiniz
  4. Habil pehlivan

Yardım Hdd olan kasada ssd yeri var mıdır ?

Merhaba kasamda hdd mevcut ama ssd almak istiyorum, direk hddyi cıkarıp ssdyi takabılıyom mu yoksa girişi falan farklı mı ssdnin, nasıl anlarım
  5. Habil pehlivan

Final Cut Pro X vs Premiere Pro avantajları , (+) ve (-) yönleri

Dostlar geçen sefer vegas ile farkını sormuştum cevaplamıştınız çok teşekkürler. Şimdi bir başka sorum Final Cut Pro X ile Premiere Pro'nun arasındaki farklar ve avantajları nelerdir , öğrenme açısından ve kullanım kolaylığı , efektler vsyre
  6. Habil pehlivan

Premiere Pro vs Sony VEGAS farkları

Dostlar premier pro ile vegasın arasındaki farklar nedir, öğrenme açısından hangisi daha kolay olur , avantajları felan.
  7. Habil pehlivan

Abdullah Abi HyperX Cloud II Wireless İnceler mi?

Acaba Abdullah abi cloud 2 wireless'ı inceler mi , uzun zamandır kullaklık incelemesi felan yok , ben şahsen Abdullah abini incelemsini çok isterim , ortalık da adam akıllı bu kullaklığın incelemesi de yokken bence iyi bir referans olur .
  8. Habil pehlivan

Köpek mamasını kediler yerse ne olur ?

Arkadaşlar bizim arka bahçe de yaşayan 3-4 tane kedi var babamda bunlara mama alayım demiş ama , yanlışlıkla köpek maması almış , şimdi kutunun üstünde kuzu etli köpek maması yazıyor , internette araştırdım yiyebilir ama uzun vadde de hep yememesi tarzı bişey cıktı , yani sizce vermemde...
  9. Habil pehlivan

Anakartlar neye göre seçilir ?

Merhaba , şimdi anakart seçerken neye dikkat etmem gerekiyor yani anakartın güncel olup olmadığını nereden anlarım yada hangi sisteme göre anakart seçmeliyim (yani soket yapısının önemli olduğunu biliyorum ama başka hangi etkenler önemli) , yada anakarta göremi sistem parçası seçmeliyim ...
  10. Habil pehlivan

Windows fare hasasiyet artırma ayarı sorunu

Merhabalar , görselde de gördüğünüz gibi , imleç hasasiyet artırıcı ayarını tikli kullanıyorum ama bana garip gelen bir şey var , normalde bu tiki kaldırınca hasasiyetin azalması gerekmiyor mu ? yani internette gördüğüm videolardan felan öyle bahsediliyor ama ben hassasiyeti tikini kaldırdığım...
  11. Habil pehlivan

EPOS | Sennheiser GSP 670 Wireless 7.1 Kullaklık hakkında

EPOS | Sennheiser GSP 670 Wireless 7.1 Kullanan varmıdır aranızda , yada bu kullaklığın TR de bi incelemesi varmıdır rast gelemedim pek
  12. Habil pehlivan

D-smart kanal frekansı gidip gelme sorunu

Merhabalar D-smart üzerinde aldığımız hizmette tüm kanallar sorunsuz çalışırken FOX Life , FOX crime ,FX TV çekmiyor sinyal kalitesi gidip gidip geliyor diğerleri sorunsuz çalışıyor .Sebebini bilen varmı yardımcı olabilecekler varsa sevinirim teşekkürler
  13. Habil pehlivan

Türktelekom tarifesinde D-smart modemi ?

Arkadaşlar türktelekomun bu tarifesine başvuru yaptık bizle iletişime geçen müşteri hizmetleri dediki modemi D-smart size verecek bizle ilgisi yok biz sadece kabloyu yukardan bağladık işimizi halletik diye (altyapı yok) neden türktelekom kendi modemini değilde d-smart modemini veriyorlar...
  14. Habil pehlivan

HP OMEN GAMING LAPTOP

Evet bilğiniz üzere günler geçiyor , yılar akıp gidiyor tabii ki teknolojide yerinde durmuyor. İşlemciler, ekran kartları derken bilgisayar teknolojileri aldı başını gitti. Masaüstü pc kendini yenilerken Laptoplarda yerinde durmadı tabii. Dün 13 Nisan 2020 tarihinde tanıtımı yapılan ve sahip...
  15. Habil pehlivan

Yeni kontrolcünüz ''DualSense''

Bildiğimiz üzere Sony geçtiğimiz günlerde ps5'in özelliklerini duyurmuştu. Çeşitli kaynaklarda ps5 çıkış tarihleride açıklandı . Ve playstation severlerin aklında yeni sorular oluşmaya başladı. PlayStation yeni kontrolcüsü ne olacaktı ? özellikleri ve tasarımı nasıl olacaktı ? . Sony instagram...
  16. Habil pehlivan

Bir evde 1 den fazla internet hattı ?

Beyler başlık doğru acıklayabilmişmiyim bilmiyorum ama bazı yayıncı , youtuber vsyre lerde görüyorum adamlar evlerinde birden fazla internet var . Yani adam diyorki bakın bu pc nin interneti ayrı bununki ayrı , nasıl yapıyorlar bunu nasıl oluyor . yoksa evde çoğaltıcı felanmı var .Teşekkürler
  17. Habil pehlivan

Black Equalizer lı monitörler için yardım ?

öncelikle iyi forumlar. Tüm mönitörler Black Equalizerlı mı ? yanı bu konu benim için önemli çünkü bi kaç mönitör beğendim ama Black Equalizer olup olmadığı konusunda fikrim yok yani alışveriş sitelerinde de bulamadım yardımınız için teşekürler mönitörler ; Asus xg2581 Asus VG248QG Asus...
  18. Habil pehlivan

Asus monitör xg258q

Merhabalar acep bu mönitörü inceleyen veya Türkiyede kulanan birileri yokmu hiç ? tr video incelemesi bulamadımda . Abdullah abi incelemeyi düşünür mü ? acaba. Teşekkürler
  19. Habil pehlivan

ANAKAR SEÇİMİM NASIL OLMALI

ryzen 7 3700x , rtx 2060 6gb , 8(2x) ram , 500gb ssd , 1tb hardisk li vsyre sisteme nasıl ANAKART öneririsiniz :) teşekürler
Geri