Arama sonuçları: *

• Users: Glorfindel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Glorfindel

Renkler ve Zevkler Tartışılır mı?

Evet, tartışılır. Kişinin ne dinlediği, ne giydiği, ne yediği ve daha birçok şey bal gibi de tartışılır. Kişi yine ne yapmak istiyorsa yapar fakat yaptığı şeye saygı duymak zorunda değilim, o da benimkine saygı duymak zorunda değil. Şu, "Öyle yapmak istemiş, yapmış", "İstediğini dinler seni...
  2. Glorfindel

İnceleme KZ ZS3 Kulak İçi Kulaklık İncelemesi

Merhaba. Kulaklığı yaklaşık 1 ay önce "kzkulaklik.com" sitesinden aldım. Kargonun bana ulaşması 3 gün sürdü. Kargo geldiğinde herhangi bir sıkıntı yoktu (en azından dışında :D) Kulaklık ile ilgili deneyimleri anlatacağım şimdi. Ondan sonra teknik özelliklerinden bahsedeceğim ve sonra "+ ve -"...
  3. Glorfindel

Linç yemem hakkında (HAKARET BİLE EDİLDİ!)

Selamlar, malum konularda kendi fikrimi belirtmeme rağmen bana hakaretler bile edildi. Ben bilmediğim konularda atıp tutan biri değilimdir. Bundan 3-4 yıl öncesine kadar en az sizin kadar Türkçe Rap dinliyordum. Saian'ından tut, Old G'sine kadar. Attığınız ve bahsettiğiniz neredeyse bütün...
  4. Glorfindel

Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?

Arkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?
  5. Glorfindel

Hangi Tarayıcı? Brave mi Edge mi?

Hangi tarayıcı sizce? Karşılaştırırsanız sevinirim.
  6. Glorfindel

GeForce Now Türkiye Fiyatları Açıklandı!

Az önce Can Sungur'un canlı yayınında açıklandı. 3 aylık Premium Paket: 149 TL. 1 aylık Premium Paket: 75 TL.
  7. Glorfindel

Elden Ring oyunu sızdı!

Az önce denk geldim Youtube'da, oyunun Trailer'ı sızmış sanırım. Merak edenler bakabilir. Burada paylaşmam yasal değil sanırım.
Geri