Arama sonuçları: *

• Users: SetupKey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SetupKey

Psu dan tıkırtı gelmesi arıza çıkarırmı?

Merhaba. 1 senesi dolmadı daha hazır sistem almıştım. Psu dan tıkırtı sesi geliyordu 2-3 ay önce süpürge-fön makinası ile temizledim sonrasında ses kesilmişti şimdi tekrar başladı yine aynı şekilde temizledim ama ses devam ediyor. Fana kadar söktüm takılma vs. yok içerden geliyor yağlamak için...
  2. SetupKey

sizce bu hazır sistem nasıl? 15k fiyatı donanımcılar bi yardım (nvidia ekran kartılı)

Sizce bu sistem nasıl? İçerisindeki değişmemi önerdiğiniz parçalar var mı? https://www.incehesap.com/eagle-3060-oyuncu-bilgisayari-fiyati-41669/
  3. SetupKey

Alt coinleri hep kaçırıyoruz

Selamlar, birden patlayan coinleri hep kaçırıyorum. bir sürü cripto sayfasono twitter hesaplarını takip ediyorum ama bir türlü ya yetişemiyorum yada denk gelmiyor yada çok geç haberimiz oluyor ama kimi insan neyin nasıl patlıcağını sanki kendi hazırlamış gibi yatırım yapabiliyolar bunların...
  4. SetupKey

Nvidia1050 laptop için 144hz F/P ekran önerisi var mı

Nvidia 1050 ekran kartlı laptopum için 144 hz F/P 24inç ekran arıyorum tavsiye edebilecek var mı? Mümkünse kullanmış deneyimlemiş arkadaşlar fikir verirse sevinirim. :rolleyes:🙌
  5. SetupKey

TP-Link WA850RE Range Extender, Bir türlü Wifi ışığı yanmıyor.

TP-Link WA850RE Bir türlü Wifi ışığı yanmıyor. Kurulum yapamadım restart attım düğmesinden değişen bir şey yok kurulum yapmayı bilen var mı acaba? Bu ürünle ilgili Youtube'deki videoları izledim orda yapılan adımları yapıyorum fakat bir türlü wifi ışığı yanmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri