Arama sonuçları: *

• Users: jexper
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. jexper

4.000tl M2 veya SATA SSD Önerisi

En fazla 4000 tl olacak şekilde ssd alacağım. Sizce ne almalıyım ?
  2. jexper

Cooler Master Nepton 140xl Am5 Uyumlu Mu ?

Elimde am4 işlemci var sistemi değiştiriyorum am5'e geçeceğim. Cooler Master Nepton 140XL soğtucu am5 ile uyumlu mu ?
  3. jexper

16 GB Ddr5 Ram Önerisi

Yeni toplayacağım sistemde tek eksiğim ram kaldı. Sizce 16gb ddr5 hangi rami almalıyım öneriniz var mı ?
  4. jexper

19.999,00 TL'ye Rtx5060ti Alınır mı ?

https://www.itopya.com/asus-dual-geforce-rtx-5060-ti-8gb-gddr7-dlss-4-128-bit-ekran-karti_u28931 sizce bu kart alınır mı axess'e 5 taksit var bütçeme uygun
  5. jexper

Yeni Pc Toplayacağım 750w Psu Önerisi

Merhaba arkadaşlar yavaştan pc toplayama başlayacağım. 750w psu arıyorum sizce ne alayım f/p
  6. jexper

7500f ve RTX 5060ti İçin Psu Önerisi

merhaba arkadaşlar pc toplamaya başlayacağım önerebileceğiniz kaliteli psu var mı ? bu sistem için
  7. jexper

Max 45.000tl Pc Önerisi

merhaba arkadaşlar max 45.000tl pc toplamak istiyorum. Ne önerirsiniz. Hazır sistemde olur.
  8. jexper

Cs İçin Pc Toplayacağım

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır pc işlerine uzağım. Yeniden oyun oynamaya başlayacağım. Güncel olan modelleri bilmiyorum. Cs’de 300 üstü fps alacağım bir pc toplamak istiyorum. Bileşenleri ne olmalı ?
  9. jexper

Gigabyte Aorus GA-AX370-Gaming 5 Hangi işlemcileri destekler ?

Merhaba arkadaşlar, anakartımı değiştirmeden işlemcimi yükseltmek istiyorum. Her kaynakta farklı bilgiler var. Bu anakart hangi işlemcileri destekler ?
  10. jexper

1.300.000 TL'ye Kadar SUV Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 1.300.000 TL'ye bir suv araç alacağım. Sizce ne alayım, önerileriniz nelerdir ? Aklımdaki araçlar: Opel Mokka Opel Grandland Peugeot 2008 En düşük 2022 model olması gerekiyor.
  11. jexper

Şarj kablosu olmadan Apple Watch nasıl şarj edilir ?

Merhaba arkadaşlar, bayram için memleketime geldim. Gelirken Apple Watch'umun şarj kablosunu evde unutmuşum. Şarj kablosu olmadan başka ne ile şarj edebilirim ?
  12. jexper

A320 Anakart Nasıl Ryzen 3 4300GE Destekler ?

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşıma Abdullah abinin son önerdiği bilgisayarı toplayacağız. Ama Abdullah abi B450 yerine A320 kullanabilirsiniz diyor. Bu doğru mu ?
  13. jexper

Forza Horizon 4 İçin Gamepad Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Forza oynamak için kablosuz gamepad almak istiyorum. Max. 400 TL bütçem var. Hangi gamepadi önerirsiniz.
  14. jexper

750 TL'ye Logitech G512 GX Brown Alınır Mı ?

Merhaba arkadaşlar, yeni klavye almayı düşünüyorum. Araştırırken Logitech G512'ye denk geldim. Sizce alınır mı ? Eğer alınmaz ise 750 TL bütçe ile klavye önerilerinizi bekliyorum. Logitech G512 GX Brown: https://www.itopya.com/logitech-g-g512-gx-brown-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/
  15. jexper

Gamakay MK61 Mekanik Klavye Alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar. Ekipmanlarımı yavaş yavaş beyaz yapmak istediğimden bu klavyeyi almak istiyorum. Hem küçük hem de beyaz. Sizce bu klavye alınır mı ? Başka öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. Eğer alırsam switch olarak Yellow Switch V2 düşünüyorum, sizce hangi switch almalıyım ? Gamakay MK61...
  16. jexper

Hangi Renk Logitech G733 Almalıyım ?

Merhaba arkadaşlar. Logitech G Pro X kulaklığımı satıp kablosuz olan Logitech G733'e geçeceğim. Sizce hangi renk daha güzel ? Masam siyah ve beyaz üzerine kurulu ama mavi olan biraz hoşuma gitti. Hem İtopya üzerinden alırsam G102 mouse hediyesi var yanında. Logitech G733...
  17. jexper

Gigabyte X370 - Ryzen 7 1700X'den Gigabyte B450 PRO - Ryzen 5 5600X'e Geçilir mi ?

Merhaba arkadaşlar işlemcimle birlikte anakartımı da değiştirmek istiyorum. Sizce Gigabyte X370 - Ryzen 7 1700X'den Gigabyte B450 Aorus PRO - Ryzen 5 5600X'e Geçilir mi ? Benim aklımdaki anakart, Gigabyte B450 Aorus PRO veya Asus ROG STRIX B450-F GAMING II. Siz hangi anakartı önerirsiniz ve...
  18. jexper

Asus TUF Gaming X570-PLUS Anakarta Ryzen 7 1700X Takılır mı ?

Merhaba arkadaşlar. PC'mi yavaş yavaş değiştirmeye başladım. Şuan elimde Ryzen 7 1700X ve Gigabyte X370 anakart var. Anakartı şimdi değiştirip işlemcimi de yaza doğru Ryzen 5 5600X yapmak istiyorum. Sorum şu; Asus TUF Gaming X570-PLUS gibi anakartlar Ryzen 7 1700X'i destekliyor mu ? Aşağıda...
  19. jexper

B450 Anakart Önerisi

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda X370 anakartımı satıp B450 serisi yeni bir anakarta geçmek istiyorum. Anakartta ARGB ve RGB portu olması benim için önemli. Benim bulduğum anakartlar bunlar: Gigabyte B450 AORUS PRO...
  20. jexper

Ryzen 7 1700X Destekleyen RGB ve ARGB Portlu Anakart Önerisi

Merhaba arkadaşlar, anakartımda ARGB portu olmadığı için değiştirmek istiyorum. AMD 1. Nesil işlemcileri desteklemesi lazım. Benim düşündüklerim: Gigabyte B450 AORUS PRO: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07G2N5SST/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1NURZ9FZLO0FU&psc=1 Gigabyte B450M AORUS...
Geri