Arama sonuçları: *

• Users: Upeck
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Upeck

Ryzen 4. Nesil Laptop

Belki bazılarınız görmüştür 7000tl sistem toplama alakalı bir konu açmıştım. O zamanda söylediğim gibi ortalama 7000tl gibi bir bütçem var ama bazı sebeplerden dolayı laptop almak zorundayım. Sizce bu fiyata 4. nesil ryzenli bir laptop alabilir miyim? Belki bütçe biraz arttılabilirim ama kesin...
  2. Upeck

Rtx 2070 Sistem Toplama

Toplamda 7000-8000tl arası bütçem var 3d modelleme ve render için sistem toplayacağım ekran kartını 2070 düşünüyorum ama bu bütçeyle olur mu bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum hazır sistem olursa daha iyi olur ama güvenilir siteler oldukça tek tek de olur. Şimdiden teşekkürler.
  3. Upeck

8000TL sistem toplama

Bilgisayarı hemen almayacağım ama aklımda az çok bir şeyler oluşsun diye soruyorum 7000-8000tl arası 3d modelleme ve video render amaçlı nasıl bir sistem toplanır? Birde 2070li almak mümkün müdür?
  4. Upeck

B550 ile sistem toplama

Arkadaşlar 4-4.5Klık bir bütçe ile sistem toplamak istiyorum tek koşullarım ryzen5 3600 ve b550 bir anakart olması onun dışında ilk başta 8gb ram olması ya da ssd olmaması falan onlar önemli değil zaten iş odaklı olacağndan ekran kartıda önemsiz. Önerilerinizi bekliyorum
  5. Upeck

Cpu Karşılaştırma Sitesi

En güvenli ve doğru sonuç veren cpu karşılaşma sitesi veya siteleri hangileri?
  6. Upeck

27-32 inç ips monitör

27 ya da 32 inç duvara monte edilebilen (vega destekli gibi bir şey oluyordu galiba) ips ve çerçevesiz monitör önerin
  7. Upeck

Ghost Rider Motoru

Ghost Rider filminde kullanılan motorun gerçekte modeli nedir ve bu şekilde modiye etmek yaptırmak istesek ortalama ne kadar bir fiyat olur bilen varsa bilgilendirsin lütfen
  8. Upeck

B450m S2h Bios güncellemeden 3. nesil destekliyor mu

Gigabyte b450m s2h anakart 3 nesil ryzen destekliyor mu? ryzen 5 3600 takabilir miyim?
  9. Upeck

500-600 Tl arası kablosuz kulaklık

Beni kablo naletinden kurtaracak bir kablosuz kulaklık lazım eğer değerse 700tl de olur ses kalitesi güzel ve beat yaparken de kullanabileceğim güzel bir kablosuz kulaklık lazım
  10. Upeck

Rode M2 Mikrofon

Çok üst düzey profesyonel olarak değilde mix&mastering çalışmalarında kullanabilmem için başlangıç seviyesi kayıt almam için yeterli olur mu? Bir süre idare etse yeter
  11. Upeck

ADSL VE VDSL Arasında ki fark

İnternet paketlerinde bu 2si arasında ne fark var ve neye etki ediyor hiçbir fikrim yok yardımcı olur musunuz?
  12. Upeck

Rx 580 4gb mı yoksa Rx 570 8gb mı?

Hangisi daha performanslı ve nedense rx 580 4gb hepsiburada da 1.2K ya satılıyor bunun 2. el olma ihtimali var mı?
  13. Upeck

Ryzen 7 2700x rx 580 için 500w psu yeter mi

2700x ve rx 580li yeni bir sistem toplayacağım geçici olarak şuan kullandığım bilgisayarımın 500w güç kaynağını kullansam sorun olur mu çünkü 550w alsam değmez gibi geliyor 1-2 ay daha bekleyip 650 almak daha mantıklı gibi.
  14. Upeck

Low Profile Ses Çıkarmayan Klavye Önerisi

1-2 yıldır rampagenin kb-r73 klavyesini kullanıyorum ancak mekanik olmamasına rağmen çok fazla ses çıkartıyor. Bende ses çıkarmaması için low profile klavye arıyorum şuan msi gk50 almayı düşünüyorum sizce alınır mı ve başka öneriniz var mı?
  15. Upeck

Amazon'dan Kıbrıs'a Ürün Getirme

Öncelikler herkese selamlar. Amazondan Plantronics 800Hs kulaklığı almak istiyorum ama maalesef nasıl KKTC'ye getirteceğimi bilmiyorum. Bazı yerlerde mersin üzerinden falan bir şekilde getirebileceğimi gördüm. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsin. Gerçekten geliyor mu? Adresi nasıl girmem...
  16. Upeck

Neden firmalar Kıbrıs'a ürün getirmiyor?

Gerçekten merak ettiğim bir konu olduğundan dolayı ve siz de itopya, İncehesap gibi markalarla çalıştığınızdan dolayı sormak istedim. Böyle firmalar neden Kıbrıs'a hiçbir şey göndermiyor merak ediyorum. Bunun hakkında bir bilginiz var mı ya da öğrenme ihtimaliniz? Çok zor olsa da, kargo...
  17. Upeck

10 mbps upload ile kaç bitrate yayın yapılır?

Bir önce ki sorumda 4 upload ile kaç bitrate verebilirim demiştim ve 2.500 den yukarı çıkamayacağımı yani pek temiz olmayan bir görüntü olacağını öğrendim. Ondan sonra biraz internet paketlerine baktım ve Kıbrıs'ta turkcellin 10 mbps download ve 10 mbps upload veren bir paketini gördüm (Paketin...
  18. Upeck

4 Upload ile yayın yapılır mı?

İnternet hızım 4 upload, download ise 7'e düştüğü zamanda oluyor 52'ye çıktığı zamanda. Thief simulator, sea of thief, streamer daily, deceit gibi oyunların yayınlarını yapmak istiyorum. Kaç bitrate vermem lazım? Ve rahatça yapabilir miyim?
  19. Upeck

Umarım doğru konu seçmişimdir

4 upload alıyorum twitch de yayın yapmak istiyorum kaç bitrate vermeliyim? Oynayacağım oyunlar sea of thief, thief simulator, house flipper, deceit falan filan yani böyle oyunlar. Download hızım ise öğlen saatleri 8-9 a kadar iniyor ama gece 1-2 gibi 20'lere çıkıyor zaten 3-4 falan olduğu zaman...
  20. Upeck

KKTC'ye yurt dışından ürün getirtme

KKTC'ye HepsiBurada'nın "HepsiBurada" satıcılı ürünleri ve Aliexpressten ürün geldiği için bilgisayar parçası bulma gibi konularda sorun yaşıyorum. Bu yazdıklarım dışında KKTC'ye ürün getiren başka güvenilir siteler var mı? Birde hepsiburada da 1000TL'ye yakıb bir fiyattan satıldığından...
Geri