Arama sonuçları: *

1. kerpeten reyna

Altın bozdurma yardım

Altını direk euro yapmak mı , altını önce tl sonra euro yapmakmı hangisi daha kârlı oluyor?
  2. kerpeten reyna

Almanyadan ps5 için tax free yardım

İyi forumlar, Almanyadan tanıdığım ps5 getiricek şuan indirimde mediamarkt mağzasında 449 euro bunun ne kadar vergi iadesi olucak yada olucak mı ? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
  3. kerpeten reyna

Hangi sistemi tercih etmeliyim ?

----------------SİSTEM 1---------------- İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 9600X Tray 5.4GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 4nm İşlemci İŞLEMCİ SOĞUTUCU: MSI MAG CORELIQUID A13 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu ANAKART: MSI PRO A620M-E 6000MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 mATX Anakart EKRAN...
  4. kerpeten reyna

Razer Huntsman V3 X alınır mı?

hiç inceleme vs bulamadım heryerde 6bin tl fiyatı var media marktta 4300 kampanyada alınır mı?
  5. kerpeten reyna

Razer Huntsman V3X vs HyperX Alloy Origins 60

Arkadaşlar başlıktaki iki klavye arasında kaldım huntsman v3x hakkında hiç inceleme bulamadım fiyat farkı var ama ikisi arasındayım hangisi daha iyi ?
  6. kerpeten reyna

Kız arkadaşın instadan erkeklerı çıkarmasını istemek?

Arkadaşlar çok alaksız yere bir soru ama kafayı yemek uzereyim 😂 19 yaşındayız ve 9 aylık bir ilişkimiz var , ben instadan yazlıktaki ve benim tanıdığım 3 5 erkek dışındaki tüm erkekleri çıkarmasını istiyorum ama yapmıyor. Neymiş efenim ortaokul arkadaşı lise arkadaşı ayıp olurmus ama inanın...
  7. kerpeten reyna

Babam emekli astsubay ve yeşil pasaportum var üni dondurma

Babam emekli astsubay ve yeşil pasaportum var üniye gidip dondurursam pasaportum gidermi?
  8. kerpeten reyna

Üniversiteye kayıt olup dondurursam obp tamamen mi gidiyor?

Arkadaşlar sınava girdim ve bir üniye yerleştim ama istemiyorum. Buraya kayıt yapıp dondurmak istiyorum dondurup 1 sene daha hazırlanıp sınava tekrar gireceğim , istediğim yer tekrar olmazsa dondurmayı kaldırıp buraya gideceğim. BU DURUMDA OBP YARIYA MI DÜŞÜYOR TAMAMEN Mİ GİDİYOR?
  9. kerpeten reyna

Whatsapp'ta face id kilidi varken parola ile nasıl açılır?

Arkadaşlar sevgilimin whatsapp'ında face id ile kilit açma var. Bunu kafasında kask varken bir şey yapıp iptal(anlık olarak,face id isterken biryeremi tıkladı?) etti ve telefon kilit ekranına girdiği 6 haneli sayı ile açtı , bunu nasıl yaptı veya yapabilirim(parolayı biliyorum bu yüzden öğrenmek...
  10. kerpeten reyna

Win 11'e geçince klavyede ki FN tuşu ile şarkı durdulmuyor(FN çalışmıyor)

Spotifyda FN+F5,F6,F7 tuşları ile şarkıyı kontrol ediyordum Win 11'e geçince çalışmamaya başladı. Vede kulaklık üzerindeki ses seviyesi kontrol tuşuda bir işe yaramamaya başladı ÇÖZÜMÜ VARMIDIR?
  11. kerpeten reyna

Whatsap başka cihazda açıkmı(pc wp uygulamasından başka tele bağlanılabilirmi?)

Arkadaşlar birgün pc'de wp yi açık unutmuşum peder birkaç mesajları okumuş arkadaşlarla. Çıkış yaptım pc'den , wp'de bağlı cihazlarda başka bir cihaz gözükmüyor. KISACA SORUM=peder pek anlamaz ama pc'ye yüklü olan wp uygulamasından kendi teline benim hesabıma girebilirmi paronayak oldum :d
  12. kerpeten reyna

Ssd Bölme Hız Düşürür Mü?

Arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacak 1-Format sırasında ssd yi böldüm ama gözükmüyor ne yapmam lazım? 2-ssd yi bölünce hızıda bölünmüş olurmu yani bölüp bi c'de sistem d'e ise oyunlar olucak sistem açılma hızında oyun ara sahnelerinde yavaşlama olurmu?
  13. kerpeten reyna

Forza horizon 4 gamepad yardım

Arkadaşlar dualshockla oynarken gaz ayarı var mesela biraz basınca bastıgım kadar gaz veriyor ya diğer 100 150 liralık kollardada aynı olay varmıdır?
  14. kerpeten reyna

Win 11 vs Win 10 oyun performansı hangisi daha iyi?

Arkadaşlar Valorant-LoL-Cs:Go-ForzaHorizon4 oynuyorum bu oyunlarda hangisi daha iyi performans verir?
  15. kerpeten reyna

Kedi cinslerinden anlayanlardan yardım lazım(bu kedinin cinsi nedir)

Selam sahibi british shorthair dedi ama öylemi sizce?
  16. kerpeten reyna

yemeksepeti için temp no gibi bir şey varmı,?

bariz fiyatlar uçuk indirimle alalım,merak ediyorum temp mail gibi bi olay varmı?
  17. kerpeten reyna

El bileği kırığı hakkında yardım

Selamlar 3 gün önce yani cuma gecesi futbol oynarken düşüp sol el bileğimi kırdım direk hastaneye gittim 2 kırığım oldunu söylediler ve düzeltip alçıya aldılar şanslı oldumu söyledi doktor başka hiçbirşey yokmuş 1hafta sonra kontrolum var ameliyata gerek kalirmi vede ilerleyen yaşantımda bana...
  18. kerpeten reyna

Daha iyi sistem daha az fps alıyor neden olabilir?

Arkadaşımın leptobunda- i5 6200u işlemci radeon r7 m360 ekran kartı 8gb ram benim laptobumda- i5 4210u işlemci radeon r7 m260 ekran kartı 8 gb iki sistemide yeni formatladık arkadaşınkı 25 30 fps alıyor benim 50 60 zevk alamıyor arkadaş neden böyle?
  19. kerpeten reyna

Silikon testi yapamıyorum yardım

Ryzen 5 3600 silikob testi için ctr 2.1 indirdim bios ayarlarım defaultta ryzen masterde yüklü diagnostice basıyorum cinebench r20 açılıp 1 dka fln kapanıyor kalite felanda yazmıyor yardım lütfen.
  20. kerpeten reyna

İslemciye verdiğim voltaj az mı?

Ryzen 5 3600 4.2 ghz de.
Geri