Arama sonuçları: *

• Users: Pişmaniye
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Pişmaniye

Ön Usb Portlarına Gamepad İ Takınca Çalışmıyor

arkadaşlar arka usb portlarına f310 u baglayınca çalışıyor ama benim öne takmam lazım normalde çalışıyordu da zaten ama niyeyse dün gece çalışmadı nasil duzeltirim ayrica on portlarda kulaklik takili o calisiyor gamepade ozgu bir durum yani
  2. Pişmaniye

Yardım Iem Kulaklığımın Sağ Tarafı Az Ses Vermeye Başladı Bir Anda

IEM Kulaklığımın sağ tarafı az ses vermeye başladı bir anda 5 dakika öncesine kadar sorun yoktu, sol tarafı %60a kadar kısarak sağ taraf ile dengeledim ama neden böyle oldu nasıl çözebiliriz?
  3. Pişmaniye

Yardım Sokağıma Fiber Çekiliyor, Binaya Gelmesi İçin Nereden Başvuru Yapabilirim?

Sokağıma fiber çekiliyor, binaya gelmesi için nereden başvuru yapabilirim? TT de halihazırda ön başvurum var bugüne ait.
  4. Pişmaniye

Yardım Sadece Lol Oynarken %100'e Varan Packet Loss Sorunu Yaşıyorum

Sadece LOL oynarken %100'e varan packet loss sorunu yaşıyorum, nasıl çözerim? İnternetim VDSL 50 MBPS TT.
  5. Pişmaniye

5700x ve 5060ti 16gb A Gecmeli Miyim?

ddr5 sistemler pahalı arkadaşlar, 5700x + soğutucu + 5060ti 16gb ne diyorsunuz 36 37 tutuyor eski parçaları da satarsam 32 33 e gelir iyi kötü?
  6. Pişmaniye

Yardım Metro Exodus'da Lossless Scaling Çalıştırabilen Var mı?

Metro Exodus'da Lossless Scaling çalıştırabilen var mı? Hata verip çöküyor.
  7. Pişmaniye

35, 40k'ya Alınacak En İyi Televizyon Önerisi?

Sorum başlıkta, teşekkürler.
  8. Pişmaniye

Yardım Atk A9 Ultra Max 2 ve Ultimate Kullanan Arkadaşlar Fikirlerini Belirtebilir mi?

ATK A9 Ultra Max 2 ve Ultimate kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtebilir mi?
  9. Pişmaniye

Yardım IEM Kulaklığım DAC olmasına rağmen "oyunlarda" boğuk ses veriyor. Neden?

IEM Kulaklığım DAC olmasına rağmen "oyunlarda" boğuk ses veriyor. Neden ve nasıl düzeltebilirim sevgili dostlar. Kulaklık Celest Black Remaster, Dac ise NiceHCK NK1.
  10. Pişmaniye

Yardım Ses kartlarından anlayan biri bu 2 cihazın farkını söyleyebilir mi?

https://wraithesports.com/products/nicehck-octave-dac-amp-ses-karti https://wraithesports.com/products/epz-tp-35-pro-dac-amp-ses-karti Bu 2 cihazın farklılıklarını olabildiğince detaylı öğrenmek istiyorum, teşekkürler şimdiden.
  11. Pişmaniye

Öneri ATK 68RX kullanan varsa tecrübelerini anlatabilir mi

ATK 68RX kullanan varsa tecrübelerini anlatabilir mi
  12. Pişmaniye

Yardım 5GHz ve 2.4GHz hız farkı problemim hakkında.

Arkadaşlar merhaba son 1.5 senedir yeni evimizde oturuyoruz ve normalde türk telekom vdsl alt yapı bile yoktu belediye başkanın yardımıyla alt yapımızı getirttirdik max 88mbps vdsl falan destekliyordu sanırsam şuan 50mbps paketim var her neyse dün bi baktım videolar falan hep donuyor hız testi...
  13. Pişmaniye

Yardım MSI MAG A550BN PSU, B450M-A Pro Max ile uyumlu mu

MSI MAG A550BN PSU, B450M-A Pro Max ile uyumlu mu
  14. Pişmaniye

Yardım Bu psu alınır mı arkadaşlar?

https://app.hb.biz/QYe6Pocjj4v7 High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S)
  15. Pişmaniye

Mavi Ekran Yeni SSD aldım ve eski SSD'de ki sorun devam ediyor yardımcı olur musunuz?

Yeni SSD aldım ve eski SSD'de ki sorun devam ediyor yardımcı olur musunuz? Sorunun PSU da olduğunu düşünüyorum. Oyuna girince ya mavi ekran yada siyah ekran verip kilitliyor çözemiyorum oyunda girdikten 5dk sonra falan oluyor şuan. Sadece hard disk ile kullanınca sorun olmuyor bu arada.
  16. Pişmaniye

Yardım Kioxia G2 Firmware update yaparken bu uyarıyı veriyor onaylayayım mı sizce?

Kioxia G2 Firmware update yaparken bu uyarıyı veriyor onaylayayım mı sizce? Türkçesi önemli veriler kaybolabilir yedekleyin vb. bir çevirisi var.
  17. Pişmaniye

Yardım İtopyadan aldığım ürünün kargo linkinde içeriği göremiyorum

bunu nasıl çözeriz önceden alisveris yapan biri bildirebilir mi
  18. Pişmaniye

Yardım Bu parçalar için 11.11'i beklemeye gerek var mı sizce, indirim olur mu?

Kioxia G2 500GB M2 SSD JD 450 Mouse pad Freebuds SE 2 North Bayou NB F80
  19. Pişmaniye

İDDİA: HAZIR OYUNCU SİSTEMLERİNE TRT BANDROLÜ GELİYOR!

İDDİA: HAZIR OYUNCU SİSTEMLERİNE TRT BANDROLÜ GELİYOR!
  20. Pişmaniye

Yardım GEN3 Destekli anakarta GEN4 M2 SSD Takarsam uyumsuzluk problemleri yaşar mıyım?

PCI-3 M2 Destekli anakarta GEN4 M2 SSD Takarsam uyumsuzluk problemleri yaşar mıyım? Hız gen3 hızlarında sınırlansa sıkıntı değil zaten yeterince hızlı olur ama korktuğum şey uyumsuzluk problemi. b450m-a pro max
Geri