Arama sonuçları: *

• Users: allerith
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. allerith

Yardım Hp Victus 16 Laptop 2. Elde Kaça Satılır? (3050 Tı, R5 6600h, 8gb Ram, 512gb)

Laptopu satmak istiyoruz, durumu temiz, linki aşağıda. Kaça gider? https://www.epey.com/laptop/hp-victus-16-e1009nt-68s25ea.html
  2. allerith

Çözüldü✓ Amazon taksit seçeneği çıkmıyor.

Amazondan laptop almak istiyorum fakat ödeme ekranında kartı girdikten sonra taksit seçenekleri çıkmıyor. Kart Garanti Bonus, ürün bu ve aynı kartla hepsiburada üzerinden taksitli alışveriş yapabiliyorum. Sebebi veya çözümü nedir?
  3. allerith

Çözüldü✓ Bilgisayarım 2. elde ne kadar eder?

Monitör: BenQ G2220HDA LCD 60Hz 5ms RAM: GSKILL 8GB Ripjaws V (Siyah) 3200MHz CL16 DDR4 x2 (16GB) Anakart: GIGABYTE B450M S2H GPU: GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 CPU: AMD RYZEN 5 3600 3.6GHz 6 Core 12 Threads +CPU Soğutucu: AMD Wraith PRISM Kasa: GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh...
  4. allerith

Çözüldü✓ Wraith Prism ile sıcaklık değerlerim iyi mi? - R5 3600

R5 3600'ün yanında gelen Wraith Stealth soğutucumu Wraith Prism ile değiştirdim ve değerleri test etmek istiyorum. Beni yönlendirip değerlerimin normal olup olmadığına bakabilecek kişiler yardım ederse sevinirim, hangi uygulama ile test etmeliyim? Edit: Kendi bildiğim program ile testi yaptım...
  5. allerith

Windows 11 kurduktan sonra TPM kapamak sıkıntı çıkarır mı?

Windows 11'i kurdum; TPM'i kapatsam sıkıntı çıkar mı, yoksa açık mı bırakmalıyım?
  6. allerith

(Çözüldü) Dead By Daylight "Patch Required" hatası.

Fotoğraf ekte, çözümünü ya da nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  7. allerith

Yardım 12+12 ay taahhütllerde, Tüketici Koruma Kanunu madde 52/4 geçerli midir?

12+12 ay taahhütlü internetimin 1. yılından sonra taahhütden caydık ama vodafone bize ceza faturası keseceğini söyledi, tüketici hakem heyetinde; "Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. Fıkra: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik...
  8. allerith

Çözüldü✓ 4 Pin fan çoklayıcı önerisi.

4 Pin fan çoklayıcı önerisi verir misiniz? MAX bütçe 50, 50'nin altında olursa daha iyi olur. Kasa: MSI Mag Force 100M Anakart: MSI B460M-A PRO Fan Girişleri: 4pin dişi
  9. allerith

Yardım "the Witcher 3: Wild Hunt Blood & Wine", "Ekipman Avı: ..." görevi buga girdi.

"the Witcher 3: Wild Hunt Blood & Wine", "Ekipman Avı: Büyük Usta Mentikor Teçhizatı" görevi buga girdi. Haritada herhangi bir şey gösterilmiyor, sadece "Setteki tüm şemaları bul: 4/6" yazıyor. Görevi baştan yapma gibi bi şansım var mı? ya da çözümü. görevin geçtiği yerleri tekrar ettim bir şey...
  10. allerith

Çözüldü✓ "TX 12cm Siyah Sessiz Kasa Fanı" alıır mı?

Link1 / Link2 300 yorumu var çoğu olumlu, 4.5 puan almış. B450M S2H'a bağlayabilir miyim? Sizce alınır mı, başka öneriniz var mı?
  11. allerith

Çözüldü✓ Silver sample silikona sahip "R5 3600"e OC/UV yapmayı planlıyorum. Hangisi yapılmalı?

- Sanırım OC düzgün yapıldığında; hem stabiliteyi arttırıyor, hem ömürünü uzatıyor, hem performansı arttırıyor. - UV ise; Performans kaybı olmadan, sıcaklığı düşürüyor. Risksiz olsun istiyorum çünkü, yapabileceğimden emin değilim ve bi tık korkuyorum :D Hangisini yapmamı önerirsiniz...
  12. allerith

Çözüldü✓ Premiere Pro yüzünden bilgisayarımı "Power" tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum, sıkıntı yaratır mı?

Premiere Pro kullanım esnasında bazen her şey birden donabiliyor, önceden böyle bir şey olmuyordu ama son Nvidia driver güncellemesinden böyle bir sorunum var. Bende mecburen kasayı power tuşundan kapatmam gerekiyor. Sıkıntı çıkarır mı, çözümü var mıdır? Sistem imzada, PSU: "Corsair CV550 80+...
  13. allerith

Çözüldü✓ Minidump bakar mısınız?

https://drive.google.com/file/d/1YfWbANmdS-BJQJWsL_Vce0hXh5VgBnrg/view?usp=sharing
  14. allerith

Çözüldü✓ Kasanın dışına dokununca elektriklenme normal midir?

Kasanın dışına dokununca (elim terli idi) elektriklendim gibi oldu normal midir?
  15. allerith

Çözüldü✓ "4/6 pin", "RGB/ARGB" Fan Önerisi

Ben bu modelleri buldum, özellikleri ekte: Aerocool Duo14 - Aerocool Edge14 ve bir sorum var; bende Gamebooster GB06 model kasa var ve bu kasanın fanlarının takılı olduğu kontrolcü var, 6 pin bir fan alırsam kontrolcüme takabilir miyim, uyumsuzluk olur mu? Anakart: B450M S2H
  16. allerith

Çözüldü✓ kontrolcüye farklı fanlar takılır mı?

kontrolcüye farklı fanlar takılır mı? (6 pin) kontrolcüm gamebooster gb-06 fanlarının takılı olduğu kontrolcü.
  17. allerith

Çözüldü✓ "Gamebooster GB-L6 fanlarının" takılı olduğu kontrolcü ile, "ARGB Fan" kullanılabilinir mı?

"Gamebooster GB-L6 fanlarının" takılı olduğu kontrolcü ile, "ARGB Fan" kullanılır mı? Sanırım 6 pin girişleri var. B450M S2H ARGB desteklemediğiden anakarta bağlayamam. "COOLER MASTER SickleFlow 140 ARGB" ya da Aerocool fanlarından olur...
  18. allerith

Çözüldü✓ B450M S2H'a uygun, "RGB" fan önerir misiniz? - Bütçe 110 TL

Lütfen ARGB olmasın (anakartımla uyumlu olmadığından LED yanmazmış), soğutma performansı iyi olsun, FRGB olmasın, kaliteli olsun. Anakart: B450M S2H
  19. allerith

Çözüldü✓ "COOLER MASTER SickleFlow 140 ARGB" 110TL'ye alınır mı? B450M S2H ile Bağlantı sorunu olur mu?

https://www.itopya.com/cooler-master-sickleflow-140-argb-140mm-fan/ Bu fan nasıldır, bu fiyata alınır mı? B450M S2H ile kullanabilir miyim?
Geri