Arama sonuçları: *

• Users: ssarp32
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım Yeni aldığım Xiaomi G Pro 27i de mouse gölgesi sorunu.

Merhabalar, yeni daha 7-10 gün evvel aldığım Xiaomi G Pro 27i de mouse gölgesi sorunu yaşıyorum. Aslında belirgin bir sorun yok ama gözüme geliyor. Daha önceki Asus Tuf VG279Q3A monitörümde böyle bir şey yaşamadım hiç. Miniled olduğundan ötürü mü oluyor. Siyah ekranda olmuyor ama lacivert ve...
  2. S

67$ Steam bakiyesine oyun önerisi

Merhabalar, Steam hesabımda 67$ bakiye var. Aksiyon ve hikayeli oyunları çok severim ama benim için en önemlisi oyunun kendini merak ettirmesi, o merak hissini yitirince oyunu bitirme sürem uzuyor çünkü. Kendi kütüphanemi de yükledim fotoğraflara. Bi bakıp ona göre öneride bulunursanız çok...
  3. S

Yardım MSI MAG Pano 100r için yardım

Merhabalar, elimde MAG Pano 100R PZ var. Üste (inşallah) Deepcool LE360 V2 takacağım. Alta da Noctua industrialppc pwm 3000 (uzun bir adı var inşallah doğru yazmışımdır.) aldım (2*140mm şeklinde). Montaj açısından sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ama icerinin ısısı nasıl olur, neyi nereye...
  4. S

Yardım Gigabyte M27UP ile ilgili destek.

Hocam merhabalar, az önce GG den Gigabyte M27UP monitör çekmiş bulundum, direk olarak soruyorum H.O mu iade mi ne dersiniz? (Herkes bilgisini paylaşabilir, özgür ama monitör uzmanları kendilerini belli de ederekten doyurucu bilgi verirse sevinirim. Eğer H.O derseniz yapılması elzem ayarları da...
  5. S

Öneri F/P MONİTÖR ÖNERİSİ (2K-4K)

Merhabalar sistemim 9800x3d-5080 ikilisini barındırıyor. Elimde VG279Q3A var ama kendime ikinci bir monitör daha arıyorum. Minimum Kriterlerim forumdan edindiğim bilgilere göre: Ghosting,IPS Glow,(vb.daha başka sorunu) olmayan. Sağlıklı bir paneli olsun. Minimum 300hz olsun. Ağırlığı çok...
  6. S

Öneri Story de bahsi geçen Lenovo Monitör nasıldır

Merhaba yaklaşık 1.5 saat önceki Abdullah reisin paylaşım yaptığı Lenovo 300hz 2K IPS monitör nasıl,daha iyi olanı varmı, bütçe 9K
  7. S

Öneri Monitör seçim önerisi

Merhaba , 5080 ve 9800X3D nin hakkını tam alabilmek görebilmek için hangi özellikleri olan bir monitör almalıyım, öneriye de açığım
  8. S

Öneri Sıvı soğutma tercih yardımı

Merhabalar, Sistemi mi yazıyorum Kasa : MSI MAG Pano 100R PZ İşlemci: 9800X3D Soğutucu olarak Deepcool LE360 V2 ve Bitfenix Cube V2 240 var elimde. OC yapmayı da düşünebilirim ileride ama Deepcool yan bölüme sığabilir durumda iken (yani tüm fanların yerleri değişmesi gerekiyor) Bitfenix direkt...
  9. S

Öneri 1200W+ ATX3.1-P5.1 PSU+Monitör önerisi

Merhaba, 9800X3D+RTX5080 16GB ikilisini rahatça doyurabilecek, anlık güç kesintisine karşı dayanıklı (günümüz şartlarında artmaya başladı kesintiler, Mersin merkezde bile) bir PSU arıyorum. Monitör olarak da hangisi iyi olur bu ikiliye hiç bilgim yok, önerin birşeyler. Mümkünse indirime girmiş...
  10. S

Öneri Yeni sistemime kasa fanı önerisi

Merhaba MAG Pano 100R Pz için alta 3x120mm veya 2x140mm fan düşünüyorum ne önerirsiniz
  11. S

Sistemimi F/P yapabilmiş miyim bir bakar mısınız

Merhabalar yaklaşık 10 - 15 gündür forumda bayağı aktifim ve sizlerin sayesinde kendime yeni bir sistem toplamış bulunuyorum. F/P açısından da yorumda bulunursanız çok memnun edersiniz. HZ ALLAH almayı alabilmeyi her isteyene de nasip etsin. Başlıyorum. Anakart:Gigabyte X870 Eagle Wifi7...
  12. S

❌İndirim Bitti! Kärcher Islak Kuru Süpürge 3964₺

Karcher in 90.yil dönümünde ürettikleri makineymiş, kaçırmayın 6 tane kaldı üstelik peşin fiyatına 9 taksit
  13. S

❌İndirim Bitti! Msi MAG Pano 110R PZ 4997₺

Kendim 100R aldım Amazon dan ama vatan dan 3taksitle uygun fiyatlı herhalde bu ürün de bi bakın MSI MAG PANO 110R PZ 4x120mm ARGB FANLI ATX SİYAH GAMING KASA - 5.879 TL yerine şuanda 4997₺...
  14. S

Öneri OC ile bile serin kalan Kasa önerisi

Hocam merhabalar, gündüz vakti gelen sıcak fırsatla Deepcool LE360 V2 aldım. Geçenlerde de X870 Eagle Wifi7 ve Lian Li Edge Gold 750W PSU almış bulunuyorum. İçeriyi serin tutabileceğim (OC yapmayı düşünüyorum alacağım işlemci ile) bir kasa arıyorum. Varmı bir fırsat . Peşin fiyatına taksit...
  15. S

Yardım Kasım ayina özel bilgisayar bileşenleri olması gereken fiyatları

Merhabalar öncelikle, şimdi öncelikle şunu belirteyim fırsat yakalamayı seven bir tarzım var, ddr4 sistemim var kullandığım ama uzun vadeli düşünerek, mümkünse 6+ taksitle ddr5 bileşenler toplamaya başladım. Amazondan Eagle wifi7 X870 aldım. Gg den Lian Li Edge Gold 750w aldım. Dün bayağı...
  16. S

Superonline ı kendi modemimde kullanmak

Merhabalar öncelikle Şuanda 100 mbps Turknet kullanicisiyim, Superonline ile 1000mbps için şuan flört halindeyim yakın zamanda geçmeyi düşünüyorum ama kendi routerima (Huawei Wifi Be3) kurulum yapmadıklarını söylediler ve zte marka (muhtemelen H3600P veya H3600 düz verecekler) wifi 6 modem...
  17. S

Termal macun önerisi

Merhabalar efendim İşlemci:R7 5700X(yeni sipariş geçtim) Anakart: MSI X470 Gaming Plus Max Soğutucu: Scythe Fuma 3 Termal macunla alakalı birçok video izledim ama almaya tam karar veremedim, Kryonautu düşündüm ama fazla pahalı gibi, ve tek kullanımlık olsun istemiyorum en az 3-4 kez...
  18. S

Yardım R5 3500X ve GTX1660 için OC

Merhabalar öncelikle Şuandaki Sistemim şöyle: İşlemci: R5 3500X Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB Macun: Thermalright TF7 Ekran Kartı: Galax GTX1660Super (1-click OC) Anakart: Gigabyte B450M S2H V2 RAM: Hyperx Fury 1X16GB 3200MHz PSU: MSI MAG 600DN Ekseriyetle oynadiklarim...
  19. S

Yardım İŞLEMCİ TAVSİYESİ (YÜKSELTMEK)

Merhabalar İşlemcim R5 1600AF, Ekran kartım Gtx 1650 , Soğutucum Amd Stok Soğutucu . Denk geldi GTX 1660 Super aldım sistemi yükselttim ama islemcimin de güncel oyunlar için yeterli kalmadığını düşünüyorum (bence). Aklimdaki rakam işlemci + soğutucu max 6K hatta net 5K diyebilirim. Ryzen 7...
  20. S

DDR4 sistemle alakalı

Merhabalar öncelikle elimde i7 3770 ve asus h61 md anakart ve kasa üstünde gelen (cooler master kasam var ) psum (350W) mevcut , şuanda gt 730 ile kullanmaktayim fakat elime hediye olarak Gamepower GP-550 psu ve GTX 1650 ekran kartı geldi. Mevcut sistemimi bu parçalarla nasıl yükseltebilirim
Geri