Arama sonuçları: *

1. B

Solcu Medyanın bir yalanı daha çökertildi

"Katarlıların tıp fakültelerine sınavsız ve ücretsiz gireceği ile ilgili tartışmalar gerçeği yansıtmıyor" denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Bu protokol askeri sağlık alanında işbirliği protokolü ve misafir personel ve misafir öğrenciler Katar Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan asker...
  2. B

30 İBB personeline iPhone X 256 gb alınmış

Gazeteci Cengiz Alçayır: İstanbul'un bütçesiyle ihale ile 30 İBB personeline iPhone X alındı. Paralarımız böyle çalınıyor işte helal etmiyorum. Belge:
  3. B

İslam'ın Doğru Din Olduğuna Dair Kanıtlar

"Allah Adem oğullarından her insanı 360 eklem üzerine yaratmıştır." [Müslim: 2/698] 1995'e kadar insanda 340 eklem vardır bilgisi kulakta 20 eklemin daha keșfiyle insanda 340 eklemin yerini insanda 360 eklem vara bıraktı. Hz. Muhammed o dönemde insanda 360 eklem olduğunu nasıl bildi? Yasin 39...
  4. B

Çorum merkez nasıldır?

Arkadaşlar babamın işi gereği tayin denilen lanet bir olay var, memurlar anlar. Bizim tayinimiz Çorum'a çıktı oraya yerleşmek zorundayız. Çorum hakkında bir bilgim yok nasıl bir yerdir, forumda Çorumlu olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
  5. B

CHP'den HDP'ye bakanlık sözü

Eski subay ve asker olan Chp'li dursun Çiçek katıldığı bir CNN Türk programında: "Millet ittifakı seçimi kazanırsa, HDP'lilere bakanlık veririz" dedi. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de katıldığı Haber Türk programında: "Neden HDP'li bakan olmasın?" dedi. Hdp'nin pkk ile olan...
  6. B

İmanı zayıflayan arkadaşlar bu ayetleri okuyun

İsrâ Suresi 88. Andolsun, insanlar ve cinler bu Kur'an'ın bir benzerini getirmek için toplansalar ve birbirlerine destek de olsalar yine de onun bir benzerini getiremezler. Mülk Suresi 30. (Onlara) De ki; eğer suyunuz çekilip yerin derinliklerinde kaybolup gitse, (Allah'tan) Başka kim size...
  7. B

Sosyal medya anketlerinde sürekli Erdoğan'ın kazanması

Televizyon medyasında Ak Parti üstün ama sosyal medyada özellikle Twitter ve instagram'da CHP üstün. Buna rağmen açılan anketlerde nasıl hâlâ Erdoğan kazanabiliyor?
  8. B

16 Yaşındaki kız çocuğuna iğrenç tecavüz!

Malatya'da CHP ilçe başkanı 16 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz etmiş. Tecavüzün, tacizin partisi olmaz ama bu tecavüz CHP'deki kaçıncı tecavüz sayamadım. CHP yönetimi bunda da sessizliğini koruyacak mı acaba... Tecavüze uğrayan kızın hamile olduğu öğrenildi. Kız bebeği istemeyerek aldırmaya...
  9. B

Terörist Demirtaș Serbest Kalmalıdır?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Selehattin Demirtaș serbest kalmalıdır. Haksız yere içeride tutulanlar içeride kaldıkları süreyi göğüslerinde hep bir şeref madalyası olarak taşıyacaklardır. Dedi. Terörist Selehattin Demirtaș 6-7 Ekim olaylarında Kürt vatandaşların bir kısmını sokağa...
  10. B

IBAN'i iban diye okuyan arkadaşım

Arkadaşımla kafede bir şeyler içiyorduk herneyse bitirdik içeceklerimizi sıra hesap ödemeye geldi. 80 tl hesap çıkmıştı. Arkadaşım "kanka hesabı sen öde benim yanımda nakit yok, eve dönünce senin ibana parayı atarım" dedi orada International Bank Account Number'ı yani IBAN'i iban diye okuyunca...
  11. B

250 tl bluetooth kablosuz kulaklık önerisi

250 liralık bütçeyi 20-30 tl aşabilirim kablosuz bluetooth Kulakiçi müzik dinlemek için kulaklık önerisi verebilir misiniz?
  12. B

Forumda bölücülük var, moderatörler seyrediyor

Foruma neredeyse daha yeni katıldım ve forumda bir çok insanın diğer insanların görüşlerine saldırdığını görüyorum. CHP'li bir insanı eleştirene koyun gibi lakaplar yükleniyor. Ben de sırf mansur yavaşı eleştirdim diye aynı söylemlere maruz kaldım. Bu durum üzerine moderatörler hiç bir şey...
  13. B

Astral Seyahat yapan var mı

Arkadaşlar yaklaşık 1 yildir bu konuyla ilgileniyorum 1 kere yaptım ama çok kısa sürdü çünkü salondaki televizyon sesi odağımı bozdu. Ondan sonra bir daha yapmayı denemedim. Bu aralar bu konuya biraz daha sardım ve çok araştırdım zaten 1 kere yaptığım için astral Seyahatin nasıl yapılacağını...
  14. B

Tam Kapanma Geliyor!

İlan 365 haber sitesi 23 Nisan - 17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanma olacağını, okulların tamamen kapatılacağını, sınavların 17 mayısa erteleneceğini söylüyor. Kaynak: https://www.ilan365.net/gundem/tam-kapanma-geliyor-23-nisan-17-mayis-2021-tam-kapanma-duyurulacak-h68931.html
  15. B

Düşük sistemli oyunlar için nasıl bir sistem lazım

Cs:go valorant gibi düşük sistem fps oyunlarını 200 fps'den yüksek bir şekilde oynamam için nasıl bir sistem toplamam lazım? 8000 tl'lik bütçem var
  16. B

18 Yaş Altı Yatırım.

Arkadaşlar yaklaşık 1000 tl param var bu parayı yakın zamanda harcamayı düşünmüyorum 16 yasindayim nelere yatırım yapabilirim?
  17. B

Merkez Bankası Başkanının 128 Milyar Dolarlık Rezerv Açıklaması

128 MİLYAR DOLARLIK REZERV AÇIKLAMASI; Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, döviz alım-satımlarının koordinasyon içerisinde yapılabilmesi için Şubat 2017'de Hazine Müsteşarlığı ile protokol imzaladıklarını bildirdi. ▪️Protokolle sağlıksız fiyat oluşumunun engellenmesine...
  18. B

Molecule Gaming güvenli mi

Arkadaşlar böyle bir site buldum toplma bilgisayarlar var fiyatları da uygun güvenilir midir bu site? https://moleculepc.com/ İnstagram sayfası da var https://instagram.com/moleculegaming?igshid=v6m3klzxwgfy
  19. B

Bilgisayar fiyatları ne zaman düzelir veya düzelir mi?

Arkadaşlar merhaba öncelikle foruma yeni kaydoldum yani pek bilmiyorum ortamı falan. Ama bir kaç konu gezdim konuyu yanlış yere açtığı için birine baya kızanlar olmuş. Konumu yanlış yere açtıysam çok ama çok özür dilerim. Neyse ben bu yaz bilgisayar toplamak istiyorum. işte bilgisayar alcam 8-9k...
Geri