Arama sonuçları: *

1. Recep İvedik hayranı.😎

Kablonet İnternet nasıldır?

Arkadaşlar 2 yıldır Türk Telekom kullanıyorum gayet memnunum ancak Kablonetin tarifeleri daha uygun ve geçmeyi düşünüyorum kullanan varsa nasıldır?
  2. Recep İvedik hayranı.😎

Fifa17 de sezon sonuna kadar simüle etme var mı?

Yakın zamanda tekrar fifa 17 indirdim daha önce hep Alex Hunter oynamıştım bu sefer kariyer oynamak istedim girdim devre arasına kadar geldim ama böyle hiç sarmadı direk sezon sonuna atlamak istiyorum. Böyle tek tek atlamak hiç eğlenceli olmuyor. Fifanın diğer oyunlarında var ama Fifa17 de varmı...
  3. Recep İvedik hayranı.😎

Wallpaper Engine alınır mı??

15 tl param var oyun aradım ancak bulamadım bende Wallpaper Engine almaya karar verdim. Bilgisayarımda m.2 ssd var sorun olacağını düşünmüyorum ama parasına değermi? sizce wallpaper engine alınır mı??
  4. Recep İvedik hayranı.😎

Sizce kulaklığımı satıp monitör almak mantıklımı?

Arkadaşlar çekilişten Galaxy Buds 2 kazandım satıp monitör alma fikri var aklımda tabi biraz para koyup kulaklığın 2. el fiyatı şu anda 800tl civarı bende max 500 ekleyebilirim 1300tl ye iyi bir monitör alabilirmiyim sizce bu fikir mantıklımı?
  5. Recep İvedik hayranı.😎

TPM 2.0 açtım ama kapalı gözüküyor.

Arkadaşlar Biostan TPM 2.0 ayarını açtım ama hala TPM.MSC ye girdiğimde hata veriyor nedenini anlayamadım: Anakartım Asrock
  6. Recep İvedik hayranı.😎

Usb Bluetooth dongle tavsiyesi.

Samsung Galaxy Buds 2 kulaklığım var ama anakartım da Bluetooth desteği olmadığı için pc de kullanamıyorum. Bütçem çok yok max 40 tl lik bir şey önerir misiniz?.
  7. Recep İvedik hayranı.😎

USB Bluetooth Dongle tavsiyesi

Galaxy Buds 2 kulaklığa sahibim ama anakartım da Bluetooth desteği olmadığı için pc de kullanamıyorum o yüzden adaptör alıcam önerebileceğiniz bir ürün varmı? Bütçem:40 Tl
  8. Recep İvedik hayranı.😎

Sizce 300 sayfayı 1 günde okuyabilirmiyim?

Edebiyat öğretmeni kitap okuma ödevi verdi kitabı internetten sipariş verdim cuma geldi 100 sayfa okudum sonra bıraktım ertesi gün okulun istediği test kitaplarını almaya gittik gelince de hastaneye gittik o yüzden 1 gün boşa gitti okuyup özet çıkarmam gerek sizce 300 sayfa 1 günde okunurmu?
  9. Recep İvedik hayranı.😎

TPM 2.0 nasıl açabilirim?

Arkadaşlar Windows 11 e geçicem ama TPM 2.0 açmam gerek Biosdan aktif ettim ancak TPM.MSC ye girdiğimde uyumlu TPM bulunamıyor diyor anlamadım Windows 11 e geçsem sıkıntı çıkarmı?
  10. Recep İvedik hayranı.😎

Sizce Windows 11' e geçmelimiyim?

Arkadaşlar forumda Windows 11'e geçen arkadaşlar gördüm bende geçmeyi düşündüm çünkü şuan Windowsun hiç bir güncellemesini yapamıyorum ne denediysem olmadı. Ve sorun yaşıyorum bende Windows 11 e geçmek istedim sizce şuan doğru zamanmı.
  11. Recep İvedik hayranı.😎

Sizce bilgisayarım sıcaklık yüksek olduğu için kapanıyor olabilirimi?

Bilgisayarım düne kadar gayet sorunsuz çalışıyordu. Dün flash dan dosya aktarımı yaptım sonra kapattım. Daha sonra tekte açılmadı sabah tekrar dendim ama yine tekte açılmadı şuan açılmama sorunu yok açılıyor ama oyun oynarken veya notmal kullanırken bir anda ekranda görüntü gidiyor ışıklar ve...
  12. Recep İvedik hayranı.😎

Windows10 güncelleme yapamıyorum.

Öncelikle merhaba uzun bir süredir Windowsun güncellemelerini yapamıyorum. Düne kadar bir sorun yoktu ancak dün flash belleğe fotoğraf aktarmak için pc yi açtım aktarımı yaptım ve sonra pc yi kapadım. Ardından 1,2 saat sonra tekrar açmak istedim ama açılmadı fanlar çalışıyor ses geliyor ama...
  13. Recep İvedik hayranı.😎

Bilgisayardan telefona yüksek boyutlu dosya nasıl gönderebilirim?

Öncelikle merhaba telefonumda herhangi bir ekran videosu çekme özelliği olmadığı için bilgisayarımdan video kaydı aldım. Ancak telefonuma nasıl gönderebileceğimi bilmiyorum çoğu uygulama videonuz yüksek boyutlu hatası veriyor kaydettiğim videoyu nasıl ücretsiz bir şekilde telefonuma gönderebilirim?
  14. Recep İvedik hayranı.😎

Bilgisayarım son zamanlarda garip davranıyor.

Arkadaşlar bilgisayar bi 5,6 gündür çok garip davranıyor. Yonga setini kurana kadar bilgisayar tekte açılmıyordu şuanda pes 2021 girince siyah ekran geliyor donup kalıyor bu bazen masaüstünde de oluyor bi anda pc donuyor ışıklar fan her şey çalışıyor ancak bilgisayar donup kalıyor hiç bir şey...
  15. Recep İvedik hayranı.😎

Çözüldü✓ Bilgisayarımda neyi güncellemem lazım.

Az önce bilgisayarımı açtıktan sonra Valoranta girmek istedim ancak bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerek uyarısı verdi. Daha sonra yeniden başlattım ancak açılmadı sonra ekran kartı güç pinini ve hdmi kablosunu çıkarıp taktım açıldı sonra ekran kartı sürücüsüne baktım güncelleme gelmiş ve...
  16. Recep İvedik hayranı.😎

Eski Fifa oyunlarını nereden alabilirim?

Fifa 18 oynamak istiyorum ama hiç bir yerde bulamadım nereden indirebilirim veya alabilirim?
  17. Recep İvedik hayranı.😎

100 tl işlemci fanı önerisi

Öncelikle merhaba kasam ile birlikte gelen işlemci soğutucusundan çok fazla fan sesi geliyor ve boşta 60 derece oluyor genellikle işlemcim r3 3100 kasam ise dark diamond pro yeni bir tane almak istiyorum ne öneririsiniz?
  18. Recep İvedik hayranı.😎

The Witcher Trilogy alınır mı?

Bugün hesabıma para attım 30tl ve The Witcher 3 almaya karar verdim ama 2. oyunu oynayınca daha zevkli oluyormuş sanırım 2 ise 4tl gibi bir fiyata düşmüş ikisini birden alıcaktım ama paketi gördüm yanında bir oyun daha veriyor daha önce witcher serisinden bir oyun oynamadım sizce eğlenceli...
  19. Recep İvedik hayranı.😎

Hopi 10 tl steam kodu çalışmıyor

Dün bir arkadaş hopi ile 10 tl lik cüzdan kodu alabildiğimizi söyledi hesabımda 30tl vardı bi 30 tl lik kod yapıp 60 tl ye bir kaç tane oyun almayı planlıyordum bugün 9:30 gibi geldi kod 1 de pc açtım ve denedim ama üçüde olmadı olmasınıda beklemiyordum zaten ama olsun yinede deneyipte olan...
  20. Recep İvedik hayranı.😎

Hello neighbor alpha 4 tam ekran olmama sorunu

Oyunu bugün yeniden indirdim girdim tam ekrandı bir sorun yoktu sonra alt+tab yapıp tekrar oyuna girdim ve oyunun sadece küçük bir bölüm var yani gözükmüyor ayarlardan baktım ama gözükmediği için rastgele kurcaladım olmadı nasıl yapabilirim?
Geri