Arama sonuçları: *

1. S

S26 mı S25 mi Daha Mantıklı

Arkadaşlar Düz S26 ile s25 arasında kaldım s25 snapdragon işlemcili olduğundan daha iyi gibi geliyor fakat yapılan testlerde exynoss işlemci olmasına rağmen batarya ve performans olarak s26 daha iyi duruyor fakat biraz önce haberlerde gördüğüm kadarıyla 3 saat s25 in pil süresi daha uzun ve ben...
  2. S

2025 yılında 250sr alınır mı

Arkadaşlar selamünaleyküm öncelikle ben 20 yaşındayım ve ilk motorumu almaya karar verdim bütçem 130-140k bandında (ekipmanları aldıktan sonra) aslında istediğim motor R25 olsa da arada 2 katından fazla bir fiyat farkı var birkaç arkadaşımdan duyduğuma göre de servis konusunda kendini...
  3. S

Kasa calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor

Arkadaşlar dün youtube'dan video izliyordum. Bi anda ekran kırmızı oldu ve bilgisayar kapandı. Kasa çalışmaya devam ediyordu bende düğmeden kapatıp geri açtım ama açılmadı... ram slotunu değiştirmiştim geri eski yerine aldım hiç çalışmıyor kafayı yiyeceğim ne yapabilirim yardıma ihtiyacım var?
  4. S

rtx 4060 mı rtx3070 mi

Arkadaşlar ben yeni bir sistem alacağım ve bütçemden dolayı 2.el almayı düşünüyorum bir yandan yayın yapmak istiyorum 4060 ve 3070 olan 2 güzel sistem buldum ama hangisini almam gerektiğine bir türlü karar veremedim yayınlarda gta5 valorant lol minecraft rdr gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum o...
  5. S

Sizce itopya`daki sistem alınır mı?

https://www.itopya.com/enis-sallow-intel-core-i5-12400f-gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb-16gb-ddr5-500gb-_h23798#kategori_11 İtopya da bugün gözüme böyle bir sistem çarptı sizce alınır mı +ları -leri nedir?
  6. S

Phoenix-4060 v2 alınır mı?

Phoenix-4060 v2 alınır mı isimli bir sürü konu var çoğu kişi alınmaz demiş sebebi nedir bende o sistemi almayı düşünüyorum insanların neden önermediğini merak ediyorum?
  7. S

Pcm Ne Kadar Eder Bilmiyorum

Arkadaşlar bilgisayarımı 4 senedir temiz olarak kullanıyorum ve askere gideceğim bu yüzden satma kararı aldım. Sistem özellikleri: Asus Rog Strix Rx580 8gb 3 fanlı model Ryzen5 1600 six-core forza 8gb ram gigbayte ab350m-ds2 anakart fsp hyper pro 500w psu wd green sata ssdd 240gb sizce...
  8. S

2Platformda Yayın Açmak İstiyorum

Ben şuan sadece kick üzerinden yayın açıyorum ama izlenmelerim aşırı düşük bu yüzden prestij amaçlı twitch`te de yayın açmak istiyorum restream ile 2sine de bağlanılabiliyor ama bilgisayarımı ekstra yorar mı bunu bilmiyorum bilgisayarımın ekstra yük altında çalışmasını pek istemiyorum sorum şu...
  9. S

logitech c922 pro ile c922 arasındaki fark

arkadaşlar kamerayı 2.el almayı düşünüyorum ama bazılarında pro yazarken bazılarında yazmıyor internetten bakınca da bir sonuç bulamıyorum bir fark var mı varsa da düz c922 de 720p 60fps seçeneği var mı veya kamerayı 2.el almamda bir sakınca bir sıkıntı olur mu ?
  10. S

Minecraft sunucu kiralama tavsiyesi

Arkadaşlar ben yayıncı olmaya çalışıyorum. Minecraft kitlesine sahibim ve bu yüzden bir sunucu kiralamayı düşünüyorum. Sıkıntı yaşamak istemediğim için forum açtım. Beni üzmeyecek şöyle kastırmayacak şekilde nasıl yapabilirim bunu, hangi siteyi önerirsiniz?
  11. S

1000TL Webcam Önerisi

Arkadaşlar, yayıncı olmak istiyorum. mikrofon falan bir şekilde idare ediyor ama düşük bütçeyle bir kamera almam lazım, en azından şöyle 60FPS verebilen türden. 1K'ya kadar bütçem var öneriniz var ise memnun olurum.
  12. S

RTX3060 NVIDIA performans ayarlarını görememek

RTX3060 NVIDIA performans ayarlarını göremiyorum, GeForce Experience performans modu hep aynı şeyleri gösteriyor oyun oynarken 43 derece fan hızı 0RPM olarak görünüyor ama imkansız sanki orası dondu gibi sadece CPU kullanımı oynuyor ne açarsam açayım ekran kartı kullanımı %4 sıcaklık 43 derece...
  13. S

Zotac Twin Edge Furmark Sonuçları İyi Midir?

Arkadaşlar 2.el Bir Ekran Kartı Aldım (1yıl garantili) Ve Dünden Beri Testlerle Falan Uğraşıyoruz bi türlü %99 yük bindiremedim %99 u furmark ile bugün hallettim ve gpu-z ile de rapor aldım sizce sonuçlar nasıl kullanılır mı geri iade etmeli miyim ?
  14. S

RTX3060 Test Nasıl Yapılır ?

RTX3060 aldım zotac twin edge ve teste sokmak istiyorum konuyu yükseltemiyorum şuan bir arkadaş yardımcı olabilir mi 1714253495 @Zamazingoo yardımın lazım
  15. S

EKRAN KARTI TEST RTX 3060

Arkadaşlar Rtx3060 Ekran Kartını Sonunda Aldım Şimdi Size Sormak İstediğim Şey Testi Furmark İle Yapacağım ama furmark 2 mi 1 mi onu anlayamadım bir de yanında fanların dönüş hızı vs için bi arkadaş gpu-z dedi onu nereden indirebilirim 1714253051 Ufak bir yardıma ihtiyacım var :D
  16. S

RTX3060 6500TL YE ALINIR MI FURMARK TEST

Arkadaşlar Bir Tane 7500tl ye rtx 3060 ekran kartı buldum zotac twin marka ve 7 bin tl bütçem vardı rica ettim 7bin e düşürdü ve evimiz uzak olduğu için 6500tl ye kadar fiyatı düşürdü test videolarını istedim sıcaklık ve fps değerlerrini sizlere atacağım yani ben çok anlamadım fps neden düşük...
  17. S

RTX 3060 Ryzen 5 1600

Arkadaşlar bir ekran kartı buldum 2.el 7 bin TL RTX 3060 2025 Mayıs ayına kadar garantili test yapmadan tabii ki almam ama darboğaz olayı var sisteme zarar verir mi şu an bütçemin üstüne çıkarak bu kartı alacağım ve ileride işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum bir de RTX 3060 minimum güç kaynağı...
  18. S

Ekran Kartı Önerisine İhtiyacım Var

Ben Rx580 8gb Kullanıyordum fakat chipset i yandığı için yeni kart alacağım sistemim Ryzen5 1600 six core 3.20 GHz Gigabayte AB350M-DS2 anakart Forza Ddr4 3000MHZ CL15 ram Kasa Powerboost Gpu powerboost 500w (550w 80+ hyper pro aldım) bu sisteme uygun bir ekran kartına ihtiyacım var ankarada...
  19. S

RX590 Test Ve Derece Alınır Mı

Aklımda 2.el RX590 ekran kartı var. Oturduğum yerde hem fiyat uygun hem de beni idare edecek bir kart ama testlerden çok anlamadığım için yardım ihtiyacım var. Test sonuçlarını buraya atıyorum alınır mı sizce?
  20. S

Pcm Kendi Kendine Kapanıyor

Arkadaşlar Bilgisayarım Oyun Oynarken Ve Bazen Direk Öylesine Direk Kapanıyor Reset Atmıyor Elimle Kasadan Kapatıp Açmadan Geri Açılmıyor Bu Konuda Bilginiz Varsa Yardımcı Olur Musunuz Bilgisayarımı Satmayı Düşünüyorum Ama Bu Haliyle Satışa Çıkaramam ilk başta işlemci olduğunu düşünüp...
Geri