Arama sonuçları: *

1. B

Squadda kaç fps alırım ?

sistemim rx 6750xt ryzen 5 5600 16gb ddr4 ram bu sekılde squadda dusuk orta ayarlarda kac fps alırım tahmini
  2. B

Toki hakkinda soru ?

Arkadaslar hem babama hemde bana cikmis gozukuyor ayni hanedeyiz birimizinki iptal mi olacak yoksa ikimizde alabilecekmiyiz
  3. B

Valorant hvci enabled sorunu

Bu sorunu nasil cozerim bellek butunlugu secenegi yok maalesef gozukmuyor bende cozumu varmi
  4. B

Mouseun sol tiki cok hassas oldu

Mouse razer deathadder essensial sol tik asiri hassas parmagimi koyunca bile basiyor hic mesafe yok gibi neden oldu bu cozumu varmi
  5. B

1.4 tce motor nasildir

Megane 3 coupe dusunuyorum 1.4 tce motor internette cok bi bilgi bulamadim bu motor hakkinda kullanan yada bilgisi olan var mi ayrica lpg uyumlumudur bir kac ilanda gordum
  6. B

Sağ taraftan ses az geliyor

Havit h2002p var daha 3 ay bile olmadi alali dunden beri sag taraftan ses az geliyor ki zaten bunu kim onerdi bana bilmiyorum ses seviyesi aşırı az 7.1 oldugunuda dusunmuyorum ne ses kasiliyor ne muzik dinleniyor bide bu cikti duzeltebilir miyim
  7. B

Sistemim ne kadar eder ?

Ryzen 5 5600 Aorus rx 6750xt 12gb 16gb ddr4 ram B450m sh2 anakart 500gb ssd Msi 25 inc 180hz monitor Razer essensial mouse T60 klavye Havit gamenote kulaklik Hyperx solocast mikrofon Kasa ve parcalarin kutusu yok monitor ve ekipmanlarin var sadece sistemim ne kadar eder
  8. B

Yurtdisi cift sim iphone hakkinda soru

Arkadaslar denemek icin acilmismi diye iki tarafada taktim sim karti acilacagi zaman iki imeide ayni anda aktif olacak diyorlar dogru mu bu yoksa hattin takili oldugu imei mi acilacak sadece
  9. B

Yurtdisi iphone 15 alinir mi ?

duz 15 cift sim pil 88-92 arasi temizlerini 20 21 k civari bulunuyor sizce Alınır mı?
  10. B

Yurtdisi 14 pro alinir mi ?

20k pil 80 degisensiz Alınır mı? sizce halen
  11. B

Ekran kamera degismis 15 pro alinir mi ?

ekran ve kamera bilinmeyen gozukuyor fiyati baya uygun butcem icin alinir mi ?
  12. B

Yurtdisi 15 pro alinir mi

pil 85 cift sim fiyat 25 yuksek gibi geldi alirken nelere dikkat etmeli
  13. B

Telefonun toplama oldugu nasil anlasilir

yurtdisi iphonelarin toplama oldugunu nasil anlariz ikinci el 15 pro yada pro max dusunuyorum ekrani degismis oluyor genelde butceye gore
  14. B

Rampage v995 Alınır mı? ?

ikinci el kutu faturasi mevcut 7500 tl ye kadar indirebilirim diye dusunuyorum max butce bu Alınır mı? kullanip memnun kalmayan varmi
  15. B

Rampage v900 Alınır mı?

3500 tl rampage v900 s Alınır mı? ets ve asetto icin
  16. B

Kulaklik onerisi 1500 tl

1500 TL'ye kadar butcem var beyaz 7.1 ozelligi olan kulaklik onerirmisiniz
  17. B

Ekran karti fazla isinan sistem alinir mi ?

bu sistem koltuk haric 19 bin lira hersey dahil fakat furmark bu sekilde satici bakımsız kaldigini soyluyor sizce alinir mi
  18. B

Furmark sonucu nasil

arkadaslar by sistem monitor ekipmanlar ve kasa hepsi 20 bin tl fakat furmark testi bu sekilde ne dersiniz alinir mi
  19. B

Furmark testi nasil yapilir ?

arkadaslar pc alicam furmark testi yaptim fakat 1 dk surdu 75 derece gordu ekran karti sureyi nasil uzatiriz nasil yapmamiz lazim
  20. B

Bu ikinci el sistem nasil full set rx6750xt

koltuk haric full set 20 bin tl istiyor alinir mi
Geri