Arama sonuçları: *

1. Edward Norton

Grafik Tasarım ve Oyun İçin Laptop Önerisi

Herkese Merhaba, Başlıkta bahsettiğim gibi çok fazla oyun oynamayacağım hem tasarım yapabileceğim hemde arada sırada beni üzmeden kasmadan rahatca oyun oynayabileceğim bir şey arıyorum. bütçe yaklaşık 50k biraz üstü de olabilir daha uyguna sistem varsa daha uygun da olabilir önerilerinizi...
  2. Edward Norton

Monitör alıcam ikinci ekran olarak alınır mı

https://www.itopya.com/gigabyte-gs27qc-27-170hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr-ready-qhd-ss-va-curved-gaming-monitor_u24625 dostlar ikinci ekran olarak kullanıcam vg27q var ana monitörüm
  3. Edward Norton

İkinci Monitör tavsiye

Merhabalar gecenlerde forumda görmüştüm https://ty.gl/pb71rsajldu9r performansı nasıl iş görür mü ana monitörüm 27" 24" yanında sırıtır mı bilmiyorum fiyatı uygun geldi alınır mı
  4. Edward Norton

Mouse Önerisi 1500?tl

Selamlar sanırım 3 yılı geçti rival 3 kullanıyorum sizce değiştirmeli miyim pek bir sorun yaşamıyorum scroll haricinde rival 3 den gecilebilecek 1500tlye kadar ne alabilirim bir de alırsam beyaz alırım
  5. Edward Norton

Beyaz Klavye Önerisi

Beyaz rgb mouse pad aldım onun üstüne beyaz klavye almayı düşünüyorum 1500-2000 civarı bütçem var bir de beyaz mouse pad üzerinde beyaz klavye nasıl durur yoksa siyah mı alayım sizce
  6. Edward Norton

10000 Bandında Sistem Önerisi

Herkese Merhaba, Kardeşim için dümenden bi sistem toplamak istiyorum oynadığı oyunlar roblox minecraft falan hazır sistem bulabilecegimi sanmıyorum ama gözden kaçırmış olabilirim sizce kendim mi toplasam daha uygun olur hazır sistem mi
  7. Edward Norton

Çözüldü✓ Yardım bilgisayarım Aniden Kapandı Ve Açılmıyor

Merhabalar ogle saatlerimde kardesim oyun oynarken bilgisayar kapanıyor ve bir daha elektrik almıyor kasa ışıkları yanmıyor yüksek ihtimalle çok ısındıgını düşünüyorum sorun nerede hangi parçayı değiştirmem lazım?
  8. Edward Norton

Sistem önerisi 30k bütçe sadece Nvidia

Herkese merhaba, 30k ya yakın bütçem var sadece kasa olucak monitor ve diğer ekipmanlarım var. Şuanki sistemim rx6700 r5 5600 AMD nin yazılımsal problemlerinden dolayı bıktım usandım bir daha asla kullanmak istemiyorum ve şuanki sistemimi kardeşime vereceğim uzun lafın kısası Nvidia ekran...
  9. Edward Norton

IPhone 15 mi iPhone 16 mi

Herkese merhaba agalar yeni telefon alıcam 12 13 yildir android kullanıyorum şuanki telefonum s20fe ve özellik bakımından iPhoneden iyi gibi gözükse de çoğu androidin yetersiz olduğunu düşünüyorum tartışmaya gerek yok sadece kendi fikrim sizce hangisi f/p açısından daha mantıklı iPhone 15 için...
  10. Edward Norton

4060Ti Modelleri Arasındaki Farklar

Herkese Merhaba, Sistemimde Rx6700 var. Yükseltmek istiyorum bunun için 4060Ti düşündüm ama modeller arasındaki fiyat farkı çok fazla, bir kaç yerde gördüm 4060 pek ısınmaz modele takılmaya gerek yoktur deniliyor. Doğru mudur bilgi verirseniz sevinirim...
  11. Edward Norton

Bu köpeğin cinsini anlamamda yardım edebilir misiniz

Herkese Merhaba sokaktan bir köpeği eve getirdim yaklaşık 4 5 gün oldu fakat cinsi konusunda bir şey anlayamıyorum yardım eder misiniz fotoğraflar ekte.
  12. Edward Norton

Sizce Ezan Türkçe Okutulmalı Mı?

Herkese Merhaba Bu konu bir kaç gündür kafamı kurcalıyor çok fazla düşünüyorum ama hala net bir cevap bulamadım şuanki düşüncem Türkiye Cumhuriyetinde olduğumuz için türkçe okutulması sonuçta ezanın ne kastettiğini çoğu kişi bilmiyor türkçe olmasının daha faydali olacagını düşünüyorum. Anket...
  13. Edward Norton

parfüm.konagim.resmi sayfası güvenilir mi?

Herkese Merhaba Okul için parfüm alacağım aklımda invictus men var orjinali ne yazikki çok pahalı bunun için instagramdan sipariş etmeye karar verdim daha önce bu sayfadan alışveriş yapıp memnun kalan oldu mu teşekkürler.
  14. Edward Norton

Kısa/Saracak Anime önerisi

Herkese Merhaba uzun zamandır anime izleme perilerim üstümde fakat dizilerden animelerden cabuk sıkılan biriyim bunun için inanılmaz saracak veya kısa ama güzel bir anime önerebilir misiniz
  15. Edward Norton

300-400 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Herkese Merhaba, Spor salonuna gidiyorum yaklaşık 1 ay olucak salonun chill müziklerinden sıkıldım bu yüzden kendi playlistimi dinlemek istiyorum sadece müzik için kulaklık önerisi alabilir miyim bütceyi biraz aşabilirim
  16. Edward Norton

Yeter artık kafayı yiyeceğim forza horizon 5 acılmıyor

şu oyunu anlamış değilim cok değil 4 5 ay önce sorunsuz şekilde oynuyordum oyunu silmiştim tekrardan yukledim ve açılmıyor her türlü şeyi denedim eğer gerekliyse hata raporunu bile atabilirim ALlah rızası için bi yöntem bulalım şuna
  17. Edward Norton

4.000 monitor onerisi

Arkadaşıma sistem topluyoruz kendisi boyle bir monitör bulmuş bana oldukça ucuz geldi sizce bir sıkıntısı var mıdır? https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-23-8-200hz-1ms-mprt-curved-g-sync-freesync-oyuncu-monitor.html
  18. Edward Norton

Hello Kitty Sütyen Lazım

Herkese Merhaba, Uzun zamandır da forumundayım şuan soracağım soruya benzer uzaktan yakından bir konu bulamadım fakat maalesef ben açıyorum. Arkadaşlar ne için lazım olduğunu boşverin lütfen sormayın çok ciddi cevaplar istiyorum son çare olarak burayı kullanıyorum. İnternete baktım fakat...
  19. Edward Norton

Forza Horizon 5 açılırken kapanma sorunu

Herkese merhaba, Oyunu daha önceden sorunsuz şekilde oynuyordum ama sildim. Tekrardan yüklediğimde ise hiçbir hata almadan açılırken kapanıyor, bunu nasıl çözebilirim? Process Monitor ile hata raporu oluşturdum; https://drive.google.com/file/d/1zeYbLziboY7m1HoBpaZ457lN5_RTiA_o/view?usp=sharing
  20. Edward Norton

Gürcistandan Ne Getirtilir?

Herkese Merhaba bir yakınımız gürcistana çalışmaya gidiyor oradan elektronik alet getirtmeyi planlıyorum babam iphone getirttirecek sizce elektronik aletlere bakabileceğim bir site bulabilir misiniz klavye ihtiyacım var.
Geri