işlemcim ryzen 5 3500 biostan hiç bir işlem yapmadan önce yıllardır oyunlarda 4 civarı bazenler 4.2 ye kadar çıkıyodu ai tweaker kısmından işlemci hızını 4.2 ye sabitleyim dedim yeniden açtıktan sonra hız 3.94 te sabıt geri autoya alıp kapatıp açtım ama hala 3.94 te bios pilini söktüm hala 3.94...
sistem: ryzen 5 3500
3000 mhz 8gb ram xpg
asus rx 5500xt 4gb evo
b450m dragon windows 11
bir arkadaşımda rx570 var ve aynı ram lere sahıbız fakat o 170 200 fps arası alırken ben 120 fps civarı alıyorum onun parçalarıda eski diyebilirim neden böyle oluyor çözemedim herşeyi denedim ama yok amd...
yeni aldığım vivo telefonumdan halkbank mobil uygulamasına giriş yapamıyorum girmeye çalıştığım zaman sms güvenliği nedeniyle şubenize başvuru yapın yada 0850'li bir numara arayın diyor ama eski telefondan giriş yapabiliyorum
farklı kaydette pptx gibi bir şey olarak kaydediyor akılıı tahtada açıcam ama sunu şeklinde indirmem lazım yardımcı olun windows 11 pro kendi uygulaması
windows 11 e güncellemiştim oyunada giriyordum geçenlerde bios pilini çıkartıp takmıştım ondan sonra böyle oldu ama denetlediğimde her şey uyumlu tpm 2.0 secure boot ikisde uygun