Arama sonuçları: *

1. The Notorious

Yardım Klavyemde tuşlara basınca yanındaki tuşa da basıyor

Arkadaşlar zar zor yazıyorum klavyeden üst sıradaki tuşlara basınca kendinin yanında duran tuşa da basıyor otomatik olarak. Mesela merrthaba , aslında merhaba yazdım. Sorunu tam anlatabildim mi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Klavye gamepower warlock.
  2. The Notorious

500 tl klavye önerisi

Arkadaşlar kuzenimin 500 tl bütcesi var klavye alacak önerilerinizi bekliyorum.
  3. The Notorious

Yardım AMD driver oyunlar açılırken çökme sorunu

Arkadaşlar AMD Software son sürüm yani 23.4.3 kullanıyorum 2 gündür video izlerken veya hareketli duvar kağıdı yaptıgımda 3 saniyede bir siyah erkan gel gitleri oluyor ve 2 gündür steamdaki oyunları açtıgımda oyun ya açılınca donuyor ya da açılınca siyah ekranda kalıyor. Valorantta ise oynarken...
  4. The Notorious

FIFA 23'te X ve O tuşlarının görevi değişti

Arkadaşlar oyunda ana menüde X'e basınca geri gidiyor, O'ya basınca tıklıyor yani iki tuş görev değiştirdi bunu nasıl düzeltebilirim?
  5. The Notorious

Termal macun sürdükten sonra napmalıyım

Arkadaşlar termal macunu X şeklinde sürdükten sonra direkt soğutucuyu mu takayım yoksa üstüne birşeyle bastırıp yaydıktan sonra mı takayım?
  6. The Notorious

Kasamın ön fanları çok ses cıkartıyor

Arkadaşlar corsair spec delta rgb kasa kullanıyorum öndeki 3 fandan 2 tanesi deli gibi ses çıkartıyor tozlarını siliyorum gene aynı egzoz fan da aynı şekildeydi söküp çıkartıp yağlamıstım bozuldu o hiç çalısmıyor ne yapmalıyım arasına pecete koydum dönmemesi için deli gibi ses çıkartıyor...
  7. The Notorious

Ctrl+V ya da sağ tık yapıştır yapınca discord çöküyor

Arkadaşlar ctrl+v yaptığımda veya sağ tıklayıp yapıştır yaptığımda discord otomatikmen çöküyor bi arkadaşımda da oluyordu bugün bende de olmaya başladı hiçbir yerde çözümü yok bu durumu yaşayan var mı varsa nasıl çözdüğünü yazabilir mi?
  8. The Notorious

Dualshock 3 şarz kablosu öneri

Dualshock 3 gamepadım var pcye bağlamak için kablo lazım link atarmısınız 20tlyi geçmesin
  9. The Notorious

Binada fiber görünüyor fakat arayınca yok diyorlar

Merhaba ben 1 senedir türkcell superonline adsl paketini kullanıyorum. Ozamanlar binada fiber internet yoktu fakat bugün turkcellin kendi sitesinden baktığımda bizim binada fiber olduğu yazıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım onlara da sorayım dedim binanda fiber yok dediler. Sizce şuan ne...
  10. The Notorious

Discord oyun içi arayüz çalışmıyor

Discordda eskiden çoğu oyunda sol üstte arkadaşlarımın resimleri gözüküyordu ve onlar konuşunca parlıyordu. Mikrofonları kapalımı açıkmı falan ordan görüyordum. Fakat artık oyun içi arayüz etkin olmasına rağmen hiçbir oyunda olmuyor. Discordu silip tekrar yükledim ama düzelmedi. Bu sorun nasıl...
  11. The Notorious

TaleWorlds'den oyun almak

TaleWorlds'den M&B Warband almayı düşünüyorum inidirim var 7,5 tl'ye düşmüş. 2 sorum var birincisi alınır mı yani güvenilir mi 2.si aldığımda oyun steam hesabıma mı gelicek?
  12. The Notorious

Eski çağlarda geçen oyun önerisi

Arkadaşlar eski çağlarda geçen kılıç kalkan savaşabileceğim bir oyun arıyorum önerilerinizi bekliyorum fiyatı farketmez.
  13. The Notorious

Rampage fury x kabloluda mikrofon çalışmıyor ve sesler çok kötü.

Arkadaşlar kabloluda mikrofon hiçbir şekilde çalışmıyor fakat kablosuzda çalışıyor. Üstelik kablosuzda ses çok kaliteliyken kabloluda sesler iğrenç ötesi. Bu durumu nasıl çözerim? 1600870294 Üstelik kabloluda sesler çok az geliyor.
  14. The Notorious

Minecraft açılmıyor!

Arkadaşlar dünden beri minecraftı doğru düzgün açamıyorum. Oyuna basıyorum yükleniyormuş gibi dönüyor sonra oyun açılmıyor fakat görev yöneticisine baktığım zaman oyun açık görünüyor. Sonra tekrar açmak için tıkladığımda basıyorum fakat hiçbirşey olmuyor. Silip tekrar yükledim bu kez updating...
  15. The Notorious

Hangi klavye daha iyi?

https://urun.n11.com/klavye/gamepower-calypso-mekanik-red-switch-oyuncu-klavye-P299796605?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwtNf6BRAwEiwAkt6UQvlTGmX9B9BkPmTTBDmOzxQoNROHr9r3ImmR0SB-7GBQoB21N0rgxBoCtywQAvD_BwE...
  16. The Notorious

Arctis 3 almaya değer mi?

Arkadaşlar hatırlarsanız ilk 300-400tl arası kulaklık önerisi istemiştim. Sonra bu bütcede istediğimi bulamayınca bütceyi arttırıp daha iyisini almak istedim. En fazla oyun oynamak için istiyorum lakin gündelik hayatta da kullanmak istiyorum. Sizce bu kulaklık uygun mudur...
  17. The Notorious

300 TL kulaklık önerisi

Dostlar 300 TL'ye güzel mikrofonlu bir kulaklık önerisi isteyeceğim lakin iyi bir şey bulursanız 400e kadar falan çıkar bütce.
  18. The Notorious

Beni sinir eden çocuk

Arkadaşımın discord sunucusunda oyun oynuyorduk bir çocuk geldi onun arkadaşıymış diyor ki 580 nitro+ ekran kartı varmış başka bir arkadaşında da normal 580 varmış ikiside 8gblik modelmiş ve kendisininki 10 fps fark atıyormuş. Birde diyor ki bende 5600xt var diyorum iki ekran kartı arasında 10...
  19. The Notorious

Monitörde zaman aşımı nedir

Monitörün menüsünde gezerken OSD ayarlarında zaman aşımı diye bir şey gördüm 10 da duruyor artıp azalabiliyor ne işe yarıyor bu arttırayımı azaltayımmı yoksa kalsın mı ?
  20. The Notorious

En sevdiğiniz ve önerdiğiniz teknoloji kanalları hangileri?

PC Hocası , V.O.K , Donanım arşivi ve FrekansTV bu dördünü çok severim yerleri bende ayrıdır sizinde şunu çok seviyorum , bunu izlemelisin dediğiniz teknoloji kanalları var mı ?
Geri