Arama sonuçları: *

• Users: Exe.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Exe.

Telefon önerisi lazım 15 bin bütçe

Arkadaşlar Fp olarak bu bütçeye hangi telefonları tercih edebilirim ?
  2. Exe.

Bilgisayar ışıklandırması sorunu.

Arkadaşlar bilgisayarın rgb ışıklandırması FLAŞH efekti gibi yanıp yanıp sönüyor modu sabitte olmasına rağmen nasıl çözebilirim
  3. Exe.

Monitör önerisi lazım .

Arkadaşlar Gigabyte G25F2 Modelini satın almıştım fakat paneldeki ciddi miktarda ışık sızmasından dolayı iade ettim ve yeni monitöre ihtiyacım var fps oyunları oynuyorum 24 inch 200 hz ve yukarısı benim için uygundur pivot olursa çok iyi olur 5bin 6 bin civarına güzel bir monitör varmıdır ?
  4. Exe.

Yeni aldığım monitördeki ışık sızması normal mi?

Arkadaşlar yeni monitör aldım fakat monitörü test ettiğinde ölü piksel çıkmadı ama ışık sızması var iade etmeli miyim sizce.
  5. Exe.

FP Monitör Tavsiyesi

Genellikle rekabetçi oyunlar oynayacağım piyasada biraz baktım farklı farklı markaların ürünleri var 4 5 bin bandına 200 hz modelleri hangisini tercih etmeliyim orda biraz kafam karışık sizinde kullandığınız ve önerebileceğiniz monitörler varsa yardımcı olursanız sevinirim ...
  6. Exe.

Bu bilgisayar alınır mı ?

https://www.incehesap.com/nebula-storm-tavsiye-sistem-fiyati-76610/ Bilgisayar almayı düşünüyorum bütçem 25 bin civarı bu bigisayar alınır mı ? Daha ucuza iyisini bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim .
  7. Exe.

Hazır sistem tavsiyesine ihtiyacım var

Arkadaşlar konu başlıkta arkadaşım için hazır oyuncu bilgisayarına ihtiyacım var cs lol gibi oyunlar oynayacak .
  8. Exe.

2. el toplama bilgisayar hakkında yardım

Arkadaşlar elimde ps3 slim vardı kullanmadığım için 4250 TL'ye satışa koymuştum .Arkadaşın biri asus 1660 6 gb oc modeliyle takas teklif etti zaten bilgisayar toplamak için koymuştum ilana sizce takas etmeli miyim yoksa satılmasını bekleyip daha iyi bir kart alma ihtimalim var mı ? genel olarak...
  9. Exe.

GEFORCE NOW ÜYELİK İPTALİ

İyi geceler ,Az önce Geforce Now üyeliğim otomatik alım ile yenilendi üyeliği iptal etmeyi unuttuğum için ve 800Tl 3 aylık üyelik almış oldum. 6 Aylık üyelik ise 599 TL fiyata satılıyor şuan, destek ile iletişime geçrsem üyeliğin 6 ay olarak güncellenme yada para iadesi gibi bir durum söz...
  10. Exe.

30.000 Tl Oyuncu bilgisayarı önerisi

İyi günler arkadaşlar 30 bin TL Bütçede toplama oyun bilgisayarına ihtiyacım var yarcımcı olursanız sevinirim .
  11. Exe.

35.000 40.000 Tl arası oyuncu bilgisayarı ve monitör tavsiyesi

35.000 40.000 TL Arası Monitör ve bilsayara ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12gb-gigabyte-a620m-h-xpg-lancer-blade-16gb-kioxia-500gb/?utm_source=pchocasitv&utm_medium=youtube&utm_campaign=rx-7700-xt Bu bilgisayar...
  12. Exe.

Sporda kullanabileceğim kulak üstü kulaklık önerisi FP

Spor da kullanabileceğim fp kulaklık lazım yardımcı olursanız sevinirim .
  13. Exe.

Arkadaşımda bilgisayar var 2. el olarak değeri nedir ?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-10100-asus-tuf-gtx1650s-o4g-ex-h410m-v3-crucial-480gb-crucial-16gb-ram.html Bilgisayar bu 2. el satmak istiyor değeri nedir ?
  14. Exe.

2.El Bilgisayar RTX 2080 Almalımıyım ?

İşlemci : i7 8700 Ekran Kartı : MSI GAMİNG X TRİO 2080 Anakart : Asus Prime Z390-A Ram : Corsair VENGANCE 16 GB Single Depolama : 2TB HDD Parçalar bu şekilde alınır mı sizce ne kadar eder ? 2019'da toplanmış .
  15. Exe.

Bu site güvenilir mi ?

Beyler monitör alacağım akakçeden bakarken pazarama diye bir sitede en ucuz gördüm hiç alışveriş yapmadım güvenilir mi ...
  16. Exe.

Monitör Önerisi IPS Panel

Beyler tekrardan konu açıyorum bütçe arttı biraz daha IPS 27 INCH bildiğiniz kullandığınız ve memnun kaldığınız güzel bir monitör varsa yardımcı olursanız sevinirim ...
  17. Exe.

Oyuncu Monitörü Tavsiyesi

Beyler oyuncu monitörüne ihtiyacım var bu bütçe dahilinde bildiğiniz güzel bir oyuncu monitörü varsa bilgilendirirseniz sevinirim .
  18. Exe.

Hazır Sistem Önerisi

Hazır sisteme ihtiyacım var bildiğiniz güzel sistem varsa paylaşırsanız sevinirim .
  19. Exe.

Fp mouse önerisi lazım

Konu başlıkta 300 400 TL Arası bildiğiniz fp oyuncu mousesi öneriniz varsa sevinirim .
  20. Exe.

Araba ses sistemi fikir yardım .

Beyler iyi günler öncelikle 2003 sokafa fabia aracım var ve ses sistemi yaptırmayı düşünüyorum ve ses sisteminden çok anlamadığım için yardıma ihtiyacım var . Öncelikle istediğim performans ortanın bir iki tık üstü Araca teyp ve 4 adet hoparlör gerekli ön kapı ve arka camın altında yuvalar var...
Geri