Arama sonuçları: *

• Users: Eld037
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eld037

W11 geçtikten sonra arama çubuğu bozuldu

Windows 11 güncelledikten sonra arama çubuğunda hiçbir program bulunamaz oldu. Setup dosyalarını falan buluyor. https://hizliresim.com/maft0wy
  2. Eld037

Öneri Kaliteli Araç Kurulama Havlusu Önerisi

Selamlar, bir süre farklı farklı araç havluları denedim fakat hiç internetten satın almadım. Var mı kullanan memnun olan? Aradıklarım: -İz bırakmaması -Kılcal çizik oluşturmaması -Boyutu büyük olsa iyi olur daha çok su tutabileceğini düşündüğümden -Çok su tutabilmesi (Tek bezle arabanın...
  3. Eld037

Yardım 2500₺ %60 Mekanik klavye önerisi

2.500₺ bütçeye %60 mekanik klavye arıyorum. Önceliğim beyaz renk olması ama bu bütçede çok sınırlı olduğunun farkındayım. Switch olarak çok sesli çalışmasını istemiyorum. Önerileriniz var mıdır?
  4. Eld037

Öneri 500 GB M2 SSD ÖNERİSİ

Merhabalar laptopumdaki depolama yeterli olmamaya başladı. Bir adet daha M2 SSD yuvası var. 500 GB civarı SSD önerir misiniz? Alacağım site taksitli olursa benim için daha uygun olur. Bütçe 1200₺ DRAM olması şart değil. Bu fiyata DRAM'li bulunmaz muhtemelen zaten.
  5. Eld037

Yardım Güç kaynağı önerisi

Merhaba ikinci el sistem topladım ve bileşenlerim bu şekilde: Zotac 1080 AMP 8 GB. i7-7700 ASUS H110M-D 16 GB 2400MHz RAM. 1+1 = 2 TB HDD. https://www.n11.com/urun/fsp-performance-550w-80-silver-guc-kaynagi-1987816?magaza=uzmanlarpc&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  6. Eld037

Yardım 1600₺ işlemci fan önerisi

Sistem bilgilerim ektedir. Kasada çok yer yok mATX olduğu için. Ramler neredeyse işlemciyle yan yana. Ramleri kastırmayacak şekilde işlemci soğutucu bakıyorum ne önerirsiniz? Bütçe max 2000 verebilirim, 1500-1600 civarı daha iyi olur. 1734179376...
  7. Eld037

Yardım İşlemci Fan Önerisi

Sistem bilgilerim ektedir. Kasada çok yer yok mATX olduğu için. Ramler neredeyse işlemciyle yan yana. Ramleri kastırmayacak şekilde işlemci soğutucu bakıyorum ne önerirsiniz? Bütçe max 2500 verebilirim, 2000 civarı daha iyi olur.
  8. Eld037

Vatan 11.11 hazır sistem indirimleri

Arkadaşlar 25.999'a aldım ama ryzen5 ddr5'li sistemi mi almalıydım hata mı yaptım? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx-4060-ti-16gb-amp-b750m-h-500gb-ssd-16gb-ram.html
  9. Eld037

11.11 HAZIR SİSTEM TAVSİYE ANA KONU

11.11 indirimleri için hazır sistem arayan arkadaşlar için her bütçeden gördüğünüz güzel indirimleri bu konuya atarsanız herkes faydalanmış olur. Kendi bütçe aralığımla başlayayım: 4060: Mesut Çevik Gaming Gen 4060 Donanım Arşivi 4060 DDR5 (DDR5 arayanlar için mantıklı olabilir ama ek parçaların...
  10. Eld037

Taksitli hazır sistem tavsiyesi

Merhaba 25.000₺ bütçem var AAA oyunlarda 1080P'de 2-3 sene üzmeyecek bir sistem tavsiyesi istiyorum. Fakat taksitli olması lazım. Maksimum 25.000₺ bütçem var. Şimdiden teşekkürler.
  11. Eld037

IDLE MASTER HALEN KARLI MI?

Şimdi steam dolar kuru üzerine geçtiği için oyunların fiyatları haliyle arttı. Topluluk pazarı fiyatları da dolar kuruna geçti fakat önceden de dolar bazlıydı topluluk pazarı. Yani maliyet arttı kazanç azaldı kart mevzusunda. Halen karlı olup uğraşmaya değer bir listesi olan var mıdır? Zup...
  12. Eld037

Yardım Fiber İnternet Nasıl Evime Gelir

Merhabalar birkaç gün önce iç kapının önüne kadar fiber kablolarını getirmişler fakat içeri kablolama yapılmamış. Bunu kendim mi yaptırmam lazım yoksa bölgedeki internet sağlayıcım kendi mi kabloları kesip gpon'a bağlıycak?
  13. Eld037

Bilgisayarım ne kadar eder?

ryzen 5 2600 msi rx 570 4gb 8gb gskill 3200mhz sniperx msi b450m pro m2 v2 2 fan önde 1 fan arkada toplamda 3 fanlı temperli kasa 1tb sata ssd modelini bilmiyorum psu'yu bilmiyorum ama 500w sanırım.
  14. Eld037

Öneri Bluetooth kulaklık önerisi

Selamlar genel olarak müzik amaçlı ama sporda da kullanabileceğim ios'la tam performansta çalışan bluetooth kulaklık arıyorum. Tercihen silikonlu ve ANC özelliği iyi olan bir kulaklık. Bütçe: Belirli bir bütçem yok fakat f/p yüksek bir kulaklık arıyorum. Max 3k ama o fiyatlara da çıkmak...
  15. Eld037

Red Dead Redemption 2 1150₺

Red Dead Redemption 2'ye 850₺ zam geldi. Bununla birlikte diğer Rockstar oyunları da zamlı fiyattan satılmaya başladı. 97₺'ye kadar düşen RDR2'yi almayan bin pişman. Hala almak isteyenler için Epic Games Store'da 299₺'den satılıyor.
  16. Eld037

Yardım Yarıda kalan biçimlendirmeden dosya kurtarma

Merhaba farklı diski biçimlendirmeye çalışırken yanlışlıkla verilerimin olduğu diski biçimlendirdim ve bunu biçimlendirme işlemi %19'ken fark ettim. Diskpart'tan hemen diski offline'a aldım ve şu an elimde raw biçimde bulunuyor disk. Verilerimi nasıl kurtarabilirim veya nasıl erişebilirim yardım...
  17. Eld037

Yardım 3 ay hat dondurmak yerine hattı iptal etsem ne olur?

Samsundaki öğrenci evime internet bağlatacağım. Öncelikle İSS seçme konusunda kararsız kaldığımı da belirteyim. Birkaç farklı operatörden tekliflere göz gezdirdiğimde en mantıklıları Netspeed ve Turknet oldu. Fakat Netspeed'de hat dondurma ücreti alınıyor. Ben bunun yerine her sene yazın evime...
  18. Eld037

Öneri 500 ₺ Mouse Önerisi

5 senedir G303 kullanıyorum. Claw, fingertip arası bi tutuşum var haliyle küçük mouse arıyorum. Elim 19 cm ve mouse kliği hafif bi mouse arıyorum.
  19. Eld037

Yardım TN panel monitör önerisi (2500₺)

Merhabalar FPS oyunları oynadığım için TN panel monitör bakıyorum. 144Hz ve yukarısı uygundur. Mümkünse GtG 1Ms monitör bu bütçede bulabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
  20. Eld037

Öneri MAX 1500₺ MODEM-ROUTER ÖNERİSİ

Merhabalar şu anda aktif olarak 2013 yılından kalma Huawei HG630a model modem-router kullanıyorum altyapım 100 MBPS VDSL. Evde temizlik robotu, televizyon, tablet derken 8-10 tane interneti aktif kullanan cihaz var. Modem-router önerilerinizi bekliyorum. Tek cihaz olması önemli, modemi...
Geri