Arama sonuçları: *

• Users: .YUNUS.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. .YUNUS.

PC ye EMULETOR PS4 kurma YardımLazım

Arkadaslar emuletor ile ps4 kurdum pc ye Ama Oyun kurduğum halde Açılmıyor. Bu konuda Yardimci olabilecek varmi.? Oyun kurarken nelere dikkat etmem lazim
  2. .YUNUS.

DDR4 RAM Ne arzasi olabilir ?

Arkadaşlar 8*2 olarak iki adet ram var Biri Hiç bir sekide Pc de Görünmuyor ve pc acilmiyor Sağlam olan tek basina Pc aciliyor Ama baska bir model Ram taktigimda Acilmiyor ?
  3. .YUNUS.

PSU kablosu normal mi ?

Elimde Bu sekilde PCI ekran kartı kablosu var Bunu Psu ya Giren kısmı Resim de Belli oluyor Bir adet Boşluk var Bu normal mi ?
  4. .YUNUS.

Araç Yangin Tüpü Kullanım Ömrü Nakadar ?

Merhaba arakdaslar Aracimda Bu tüp var ömrü Dolmuş mu ? Muayne ye gireceğim Geçer mi ?
  5. .YUNUS.

Call of Duty®: Black Ops 6 16 ekim e kadar ÜCRETSİZ :)

Arkadaşlar Call of Duty®: Black Ops 6 16 ekim e kadar hikaye ve onlıne bölümler dahil ücretsiz oldu.
  6. .YUNUS.

3-4 bin arası kulaklık önere bilirmisiniz .

arkadaslar en fazla 4 K BUTCE VAR
  7. .YUNUS.

M2 SSD bir anda Kayboldu gözükmüyor

Merhaba arkadaslar. M2 ssd Taktım Pc de Gözüktü sonra Sağlik testdi yaptim. Performans :100 Sağlik :97 olarak cikti Enson Hız Testi yaparken Disk bir anda Gitti Gözükmüyor. Neden Boyle olmuştur ?
  8. .YUNUS.

100 K bütçe ile Sistem alacağım Yardim lazim

Arakadaşlar Pc Alacağim Boyle bir sistem denk geldi. 100 K istiyor 3 aylik sistem Kutu ve fatura mevcut sizce Alınirmi ? *Kasa* NZXT H9 Flow *Anakart* Msı B850-P Wıfı *İşlemci* AMD Ryzen 9 9950X *Sıvı Soğutma* DeepCool LT720 *Ekran Kartı* Galax GeForce RTX 4070 Ti Super SG 1-Click *Ram*...
  9. .YUNUS.

Pc Sistemi Nakadar Eder ?

Arkadaşlar Para lazim olduğu için Pc satıcam Sizce Sistem Fiyatı Nakadar eder ? 3 aylık daha, Kutuları duruyor. *Kasa* NZXT H9 Flow *Anakart* Msı B850-P Wıfı *İşlemci* AMD Ryzen 9 9950X *Sıvı Soğutma* DeepCool LT720 *Ekran Kartı* Galax GeForce RTX 4070 Ti Super SG 1-Click *Ram* Klevv...
  10. .YUNUS.

15-20K ARASI TV ALMAK ISTIYORUM NE ALMALIYIM

YENI TV ALMAK ISTIYORUM NE ONERIRSINIZ
  11. .YUNUS.

PSU 24 PIN KABLO BULABIYORUM

Merhaba arkadaslar psu 24 pın kablosu arıyorum fakat hıcbıryer de bulamıyorum ayrı sekılde satılan bır yer varmı?
  12. .YUNUS.

Sarftech Freewolf M96 2.4g Bt5.0 Çift Bağlantılı Tft Led Ekranlı

bu ozellıkler daha uygun fiyatlı urun yok galıba. ihtiyacı olan bır baksın arkadaşlar. https://www.trendyol.com/sarftech/freewolf-m96-2-4g-bt5-0-cift-baglantili-tft-led-ekranli-reinbow-gaming-oyuncu-klavye-p-877376176
  13. .YUNUS.

PSU OCCT test de işlemci 110 Derece oluyor

Arkadaslar PSU sağlam mı diye Occt test de Yüke sokup test etmek istiyorum Ama İşlemci 110 dereceye geliyor ve pc kapaniyor Normalde oyunlarda Sorun yasamiyorum Sistem R5 3600 Rx 5500 xt Psu 750W ( COMANDER ) marka
  14. .YUNUS.

HANGİ BANKA KARTI TAVSİYE EDERSİNİZ ?

Arkadaşlar Simdi 3 farkli Banka Kullaniyorum Halkbank. Garanti bank. Kuveyt turk Para Transferin de Ucret kesmeyen ve Para çekmek istedigim de Yaygın ATM si bulunan Bi banka Varmidir acaba ?
  15. .YUNUS.

5..6 K arası PC MASASI ÖNERİRMİSİNİZ

BEN bu modellerı buldum sızlerın kullandıgı sallanma yapmayacak. mümkünse 120x70x75 Masa önerebilir misiniz?. 1. https://www.hepsiburada.com/hey-moduler-mobilya-heygaming-profesyonel-oyuncu-masasi-siyah-siyah-bilgisayar-calisma-masasi-120-cm-p-HBCV00006YFW6B?magaza=Heymobilya 2...
  16. .YUNUS.

Hangi IPS Monitör Teknolojisi Daha iyi?

Arakdaşlar Kullandiginiz IPS monitorler de Hangi Özellik mevcut Ve Hangisi Daha İyi. Görüntü Kalitesine Sahip özellikle 2K ve 4K da Quantum Dot Teknolojisi Nano IPS FAST IPS RAPİD IPS
  17. .YUNUS.

RX 6800 Arzalandi Ne yapabilirim ?

Merhaba Arkadaşlar RX 6800XT ekran kartım Bir anda Butün fanları Hızlı şekilde Dönmeye basladı. Pc Kapattim 1 saat sonra Pc Açmak ictedigim de Acılmadi Ve anakartta bu sekilde VGA ışığı yanmaya basladi. Başka Bi ekran kartı Taktim Pc Çalisti. Bozulan Kartı Başka pc de denedik Çalismadi Acaba...
  18. .YUNUS.

Rx 6800 XT sıcaklik nasil ?

1733241192 Arkadaşlar Uzak Montaj olarak test de Sizce Değerler nasil ?
  19. .YUNUS.

HANGI PSU tercıh etmelıyım

1. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c750-bronze-pa-7b2bb-eu-750-w-fiyati,497907697.html 2.https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-bitfenix-bp-bpab750alnn-9r-750-w-fiyati,722124163.html arkadaslar 7500f ve rx 6800 xt lı bı sıstem dızıyorum sızce hangısını almalıyım.
  20. .YUNUS.

Hangi M2 ssd almalıyım.

arkadaslar anakart MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi bu anakarta hangı m2 ssd alırsam tam performas kullanırım butce max 2K 500 gb veya 1 tb olabılır
Geri