Arama sonuçları: *

• Users: K@dirr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Dış mekan için hangi güvenlik kamerası alınmalı?

evimizin çevresi bu şekilde evin 2 cephesine kamera taktırmayı düşünüyoruz yeşil oklarla belirttiğim gibi (kamerayı taktırmayı düşündüğümüz yerler yoldan ortalama 6 metre yüksekte) ses kaydı yapması gerekiyor dışarıya ses vermesine çok gerek yok gece görüşü olsun siyah beyaz veya renkli...
  2. K

Bilgisayarımda olan saçma sorunlar

bilgisayara 2 farklı kulaklık takılı (steelseries arctis nova 1, hyperx cloud 3) 2 farklı internet birisi kablo ile telefon interneti diğeri ethernet interneti, oyun harici steelseries kullanıyorum bir sorun yok ama oyuna gireceğim zaman ses ayarlarından hyperx cloud 3'ü seçiyorum fakat hiçbir...
  3. K

50k bütçeye sistem önerisi

fullhd monitörler kullanılacak bir hazır sistem arıyoruz önceliklerimiz ddr5, 32gb ram, 1tb m2 ssd ve mümkünse en az 12gb vramli bir ekran kartı önceliğimizdir anakart kırpılmamış olsa iyi olur a620ler gibi aklımızdaki sistem https://www.incehesap.com/red-devil-tavsiye-sistem-fiyati-43009/...
  4. K

Yardım Ekran kartı termal ped değişimi

elimde XFX speedster MERC 319 RX6800XT 16GB CORE ekran kartı var termal macun olarak elimde mx-6 ultra var internette araştırdım 1mm, 1.5mm, 2mm, 3.5mm termal ped kullanıyormuş kart fazla seçeneğim yok gibi...
  5. K

Yardım 2 farklı ekran kartı psu önerisi

bende xfx merc 319 speedster rx6800xt var 8+8 pin istiyor arkadaşımda msi gaming z trio rx6800 var 8+8+8 pin istiyor bize güç kaynağı önerebilirmsiniz bütçemiz ortalama aşşağıdaki attıklarım gibidir corsair...
  6. K

Öneri 7500f rx6800xt için psu önerisi

ryzen 5 7500f rx6800xt 1 hava soğutma 3 disk bütçe max 4000 https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-enermax-maxpro-iii-emp700w-700-w-fiyati,878995280.html baya konuşulmuştu alınır mı sizce 700w alsam bu ekran kartı için psu sürekli yüke girer mi veya 850wattlara falanmı çıkmalıyım
  7. K

Öneri 2 monitörden hangisi

bu iki monitörden birini almak istiyorum başka öneriniz varsa bu fiyat bandında olur
  8. K

Öneri 2. el sapphire nitro+ rx6800xt 13k-14k ya alınır mı? ?

2. el sapphire rx6800xt nitro+ buldum furmark testlerini isteyeceğim sizce alınır mı gpu hotspot sıcaklığı en fazla kaç olmalı bu kart için başka dikkat etmem gereken husus varmı? veya bu bütçede hangi kartları önerirsiniz?
  9. K

Anakart bios güncelleme hakkında

gigabyte b450m s2h bios ve driver güncelleyeceğim, bios güncellemeyi anladım driver güncellemeleri de mi aynı şekilde yapılıyor?
  10. K

Öneri 2800tl MSI Pro B650M-B alınır mı?

öncelikle yakınlarımda çok pc bileşeni satan yok 2800tlye MSI Pro B650M-B buldum pazarlıkla 2500'e almayı düşünüyorum elimde şuan bir sistem var upgrade yapmak istiyorum 32gb 6000mhz cl30 ramler ve rtx 4060 var işlemciyi daha alamadım ama ryzen 5 7500f düşünüyorum veya sıfır olarak COLORFUL...
  11. K

Nvidia kayıt yapmamaya başladı

normal bir şekilde kayıt yaparken ertesi gün kayıt yapmamaya başladı alt+zden ayarlara baktığımda her şey normal gözüküyor
  12. K

Araç için kamera önerisi

araç için kamera önerisi istiyorum ve konu hakkında bilgi sahibi biri değilim beni aydınlatabilirmisiniz depolama olayı nasıl oluyor vs. aklımda 7k gibi bir bütçe var ama biraz daha çıkabilirim
  13. K

faceit anticheat hata veriyor

bu hatayı alıyorum ama arkadaşımın hesabına girdiğimde böyle bir hata ile karşılaşmıyorum
  14. K

Öneri minecraft hunger games server önerisi

uzun zamandan sonra hungergames/survival games oynamak istiyorum bildiğiniz popüler sunucu varmı? benim zamanımda birkaç popüler server vardı onlarda kapanmış sanırım
  15. K

25bin tl hazır sistem önerisi

25bin tl hazır sistem önerisi Microsoft Flight Simulator 2024, forza horizon 5 gibi oyunlar oynanacak
  16. K

laptop ekran kartı kaç watt

https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-v-13-nesil-core-i5-13420h-rtx4050-6gb-8gb-1tb-ssd-15-6inc-freedos.html
  17. K

bilgisayar ekran kartını görmüyor

apu işlemcimle görüntü alıyorum harici ekran kartım silik gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim
  18. K

ekran kartı driver kurulmuyor

vram arızası ekran kartı driverini kurdurtmaya engel mi? rx 570
  19. K

bilgisayar harici hdd'yi görmüyor

evde Quake marka harici disk buldum mini usb bağlantısını taktım sarı ışık yanıyor üstünde bilgisayar görmüyor 1 adet hdd, 1 adet ssd, 1 adet m2 ssd'm var
  20. K

Yardım CS 2 2 farklı hesap arasında fps farkı var

yan hesabımda 30fps farkla daha çok fps alıyorum ayarlar aynı başlatma seçenekleri de aynı
Geri