Arama sonuçları: *

1. RUZtayler1771

L Masa Önerisi Ölçüler Var

L masa almak istiyorum ama çok aradagim şeyi buldum diyemem ölçü aldım şöyle çıktı L tarafı 80 uzunlukta 120 olacak çok farketmez
  2. RUZtayler1771

Ps 5 Orjinal İthalatçi Kol

arkadaşlar orjinalliğinden emin değilim bilgili kişiler varsa doğrulayabilirmi https://www.trendyol.com/mmctech/ps5-uyumlu-kol-dualsense-controller-p-1096849090
  3. RUZtayler1771

Ps 5 İçin TV Önerisi

arkadaşlar bütçe max 15k ps5 oynayacağım hz önemli değil monitör var 180hz 1080p ama küçük ve masada olduğu için rahat değil aksine ben televizyonla salonda klima karşısında oynayacağım ona göre öneri yaparsanız sevinirim
  4. RUZtayler1771

2.El Xbox Series X Alacak Kişi Nelere Dikkat Etmeli

20 25 bandında almayı düşünüyorum garanti olmayacak muhtemelen ,ilk defa xbox sahibi olacağım, başka bi konsol önerecekseniz lütfen önermeyin en baştan, model vs dikkat etmem gereken maddeler varsa yazarsanız sevinirim
  5. RUZtayler1771

Xbox 360 Model Önerisi

ikinci el alacağım aklımda xbox 360 e kasa var fiyat bütcem 2.5 3k tek kol kırılmamış almayı düşünüyorum oyun koleksiyonu yapmayı düşünüyorum zamanla
  6. RUZtayler1771

1800 TL Bütçe Kulaklık Önerisi

1800 TL'ye Spor günlük kullanım için kulaklık arıyorum aklımda JBL 520bt var almadan bu sorayim dedim kulakici duruma göre alabilirim kulakustu önerilerinizi bekliyorum Max butce 1800
  7. RUZtayler1771

Ikinci El PlayStation Almayı Düşünüyorum

ilk defa playstation alacağım malum 0 fiyatları pahalı max bütce 25 24 zaman ayırıp ilan atarsanız sevinirim sarı siteden alacağım cdli olması önemli https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyun-konsolu-ps5-cd-suruculu-super-temiz-1326248920/detay
  8. RUZtayler1771

Kasılmalı oyun önerisi

grafikleri iyi son zamanlarda çıkmış iyi oyuncu kitlesine sahip kendi piyasası olan bir oyun arıyorum şöyle oynarken sıkılmadan saatlerce oynayıp yeni şeyler öğrenmek isteyeceğim tarzda
  9. RUZtayler1771

2k kablosuz mouse önerisi

mümkünse kablosuz fps oyunları oynuyorum genelde kroniği olmasa yeter
  10. RUZtayler1771

2 Yıllık Aşçılık Okunurmu ?

Arkadaşlar bu sene sınav senem ve bölüm kararı vermek istiyorum seveceğim işi yapmak istiyorum diye gastronomi okurum dedim fakat düşündüğümden çok farklıymış o yüzden gastronomiyi askıya aldım ve aşçılık okuyan varsa fikirlerini almak istiyorum universitede neler yapıyorsunuz hangi universiteyi...
  11. RUZtayler1771

Arkadaşlar ile oynabileceğimiz mmorpg oyun önerisi

arkadaşlar küçükken kuzenlerimi falan izlerdim ellerinde yanan veya buzlu elementli kılıçlar olan oyun görmüstüm çok havalı idi şuan için halen havalı görünür benim için bu tarz oyunları bekliyorum çok boşluktayım
  12. RUZtayler1771

İstanbulda Cem Yılmaz gösterisine nasıl gidebiliriz

arkadaşlar yazın istanbula gideceğim arkadaşımla cem yılmaz stand up gösterisine gitmek istiyoruz bileti nereden bulabiliriz istanbulu hiç bilmiyorum
  13. RUZtayler1771

Cs 2 120 fps e kadar düşebiliyor normalmi

arkadaşlar 4060 8gb ve 12100f bir bilgisayarım var rekabette bazen 170 150 ye kadar düşüyor fakat bu durum ölüm maçı ve aim maplerinde vs 120 ye kadar düşüyor 180hz monitörüm var bu durum hep performansımı etkiliyor hem göz sağlığım açısından kötü şeylere yol açabilir nasıl fpsimi arttırabilirim...
  14. RUZtayler1771

Steam hesabımda ki yetkileri nasıl kaldırabilirim

arkadaşlar cs go rust sitelerinde açtığımdan dolayı muhtemelen yetki var nasıl kaldırabillirim hiçbirini hatırlamıyorum
  15. RUZtayler1771

Yeni başlayacak kişiye cross onerisi

17 yaşındayım 125 CC sürebilirim yasa gereği, benim aklımda araştırmadan önce KTM 125 exc almak vardı ki yasakmış ve ikinci el bulamadım, bunun yerine ne önerirsiniz? Crossu alıp supermoto yapacağım zaten. 30-40K kilometrelerde bir KTM 250 exc alınır mı sizce motorcu abilerim? 1741515466 18...
  16. RUZtayler1771

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) oyununda hata alıyorum

"Arkadaşlar, Steam üzerinden oyunu indirdim, dosyaları doğruladım ama hala aynı hatayı alıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim?"
  17. RUZtayler1771

Elden ring ruh neye basılmalı

78 bin ruh var bloodhound kullanmaya başladım oyunun yabancısıyım sizce neye basmalıyım aklımda böyle basmak var
  18. RUZtayler1771

Bu yayın eklentisi veya performans gösterici nereden bulunur

arkadaşlar hazreti yasuonun yayınlarında bunu görüyorum yayın açmayı düşünüyorum hoşuma gidiyor eklenti nereden bulabilirim
  19. RUZtayler1771

Xbox one s satan varmı

satan varsa uyguna alayım
  20. RUZtayler1771

Xbox one s alıcam satan varmı

fiyatı uygun diye tercih ediyorum varmı forumda satmak istiyen vs
Geri