Arama sonuçları: *

• Users: Parzival97
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Parzival97

Vgn Dragonfly f2 Ultra Alınır mı ?

İyi forumlar. 3500₺ bütçe ile kablosuz mouse arayışındayım . Forumlarda daha çok ATK ve RAWM öneriliyor. Fakat bunların tek satıcısı wraith, bu satıcı da iade vb gibi durumlarda sıkıntılıymış sanırım. Ayrıca puan kullanarak alacağımdan dolayı da siteden almak istemiyorum. Konuda mouse 3250₺ ye...
  2. Parzival97

Mavi Ekran Otomatik Onarım Hatası

Merhabalar. Pc'de son günlerde garip sorunlar yaşıyorum. Pc yi açmayq çalıştığımda gigabyte yazan ekran iki kez gidip geliyor ve ardından otomatik onarıma hazırlanıyor ekranı geliyor karşıma, otomatik onarım da başarısız olup sistem açılmıyor. Deneye deneye zorla açıyorum. Sebebi ne olabilir...
  3. Parzival97

Öneri 4000₺ Klavye Önerisi

İyi forumlar. 4000₺ bütçe ile klavye almak istiyorum. Creamy olması tercihim, clicky sesleri çok sevmiyorum. Şuan Omen Encoder ile beraber harici bilek desteği kullandığım için daha küçük boyutlu klavyelerin görüntü olarak kötü duracağını düşündüğüm için %100 layout klavye istiyorum. Aklımda...
  4. Parzival97

Mavi Ekran Video İzlerken Reset Atma Sorunu

İyi forumlar. Sistemde çok garip bir hata alıyorum. Video izlemek dışında bütün oyun, ofis, occt, r23 gibi testlerde full yükte bile hata almazken, 4K video izlerken PC siyah ekran verip reset atıyor. Olay görüntüleyicisinde şu hata görünüyor. Çok fazla araştırdım ama çözüm bulamadım. Yardımcı...
  5. Parzival97

WHEA LOGGER 18 Hatası

İyi forumlar. Sistem özellikleri: B450M-S2H Ryzen 5 5600 Rtx 5070 2x8 16 Gb Ram Core Reactor 650w Gold Psu Özelliklerini belirttiğim sistemde daha öncesinde 1660Super ile işlemciyi PBO+Curve(Per Core) ile kullanıyordum ve sorun yoktu. Rtx 5070 i taktıktan sonra sürücü kurma ekranında iki kez...
  6. Parzival97

Amazon Depo'dan alınan ürünler normal ürünler ile aynı kampanyalara sahip mi?

Merhabalar. Sorumu başlıkta kısaca belirttim. Şuan güncel olarak Amd tarafında Crimson desert oyun kodu kampanyası, Nvidia tatafında da Resident Evil oyun kodu kampanyası bulunmakta. Amazon da her iki platform için anlaşmalı iş ortaklarından birisi. Normal ürünlerde kod veriliyor. Amazon...
  7. Parzival97

Öneri Zotac Rtx 5070 alınır mı ?

Merhabalar. https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5070-gaming-solid-12gb-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti.html Vatan Bilgisayar'da şuan indirime girmiş. Dün de bu fiyataydı. 28-30 bandında Rtx 5060ti 16 gb alacaktım fakat konu açtığımda kimse fiyatına değmeyeceğini söylediler. Bu...
  8. Parzival97

Öneri 5060 Ti 16 Gb vs Rx9060XT 16Gb

İyi Forumlar. Ryzen 5 5600 ile şimdilik 1080p de, ilerleyen 3 aylık süreçten sonra da 2k da kullanmak üzere ekran kartı almak istiyorum. 5060 Ti için bunu: https://app.hb.biz/gmo9XAYgkkjT (Pny Epic-x argb 3 fanlı model) Rx 9060Xt için ise bunu...
  9. Parzival97

Öneri Nzxt Kraken 240 Plus vs Ocypus Sigma L24 Pro

İyi forumlar. 3700₺ ye NZXT Kraken Plus 240 (Rgbsiz) ve 4150₺'ye Ocypus Sigma L24 Pro arasında kaldım. Ocypus yeni bir marka kullanan var mı bilmiyorum. İkisi de işlemcim için fazla fakat uzun ömürlü ve kaliteli istediğim için sizlere danışmak istedim. Nzxt bu fiyatlara satılan bir ürün değil...
  10. Parzival97

Öneri 240mm Sıvı Soğutma Önerisi

Merhabalar. Silverstone TD02-E sıvı soğutmam emekliye ayrıldı, pompa artık az çeviriyor. Bu nedenle 240mm yeni bir sıvı soğutmaya ihtiyacım var. İşlemci Ryzen 5 5600 Anakart B450M-S2H Kasa MSI Mag Forge 100m Kasa desteği 240mm (ya da en fazla 280) olduğu için 360mm bakamıyorum. Bütçe max...
  11. Parzival97

Ryzen 5 5600 OC değerleri

İyi forumlar. B450M-S2H anakart ile Ryzen 5 5600 bugün kurdum. Sistemde Silverstone TD02-E 240mm sıvı soğutma var. 2x8 Gskill ripjaws ddr4 3200mhz ramler var. Yapay zekanın yardımıyla bir Oc denedim. PBO +100 Çarpan: Auto Curve : All core -15 PBO limiti manuel girdim. 88, 60, 90 olarak. Bu...
  12. Parzival97

Yardım 10000₺'ye Hawk Future alınır mı ?

Bu bütçede koltuk bakıyorum. Sizce alınır mı? Ya da başka öneriniz var mı ?
  13. Parzival97

10000₺'ye Kadar Oyuncu Koltuğu

Merhabalar. 10000₺ bütçe ile Oyuncu Koltuğu aramaktayım. Aklımda Hawk Future ve Exvega Andromeda modeli vardı fakat Hawk Future şuan stoklarda bulunmuyor, Exvega ise 200 ₺ indirim karşılığında verilen şişirme yorumlarla dolu ve olumsuz kullanıcı deneyimi de epey bulunmakta. Esasında yorumlara...
  14. Parzival97

Mavi Ekran Pc sürekli mavi ekran verip yeniden başlıyor.

Merhabalar. Bilgisayarı çalıştırdığımda "GameInput Service hizmeti beklenmeyen bir şekilde sonlandırıldı." hatası sebebiyle sistem mavi ekran verip yeniden başlıyor ve bir döngü halinde devam ediyor. Bu sebeple bilgisayarımı 2 dakidan fazla bir sürede kullanamıyorum, hemen hata verip yeniden...
  15. Parzival97

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran Verip Yeniden Başlama Sorunu

Merhabalar. Devamlı olarak kullandığım bilgisayarım 1 saat kadar önce tekrar açıp bir kaç dakika bekledikten sonra yeniden başladı, güncelleme vs. sandım oyun açmaya çalışırken yine yeniden başladı. Olay görüntüleyicisinden bakmaya çalıştım, tabii bu süreçte sürekli yeniden başlamaya devam...
  16. Parzival97

🔥İndirim Marshall Emberton II 3999₺

Merhabalar, konuda bahsettiğim Marshall Emberton II model taşınabilir speaker normalde 6k-8k bandında bir fiyata sahipken Trendyol üzerinde Dibbu isimli bir satıcıda 3999₺'ye satılıyor. https://ty.gl/v4xrk61778 Bu satıcı güvenilir midir nasıl anlayabiliriz ?
  17. Parzival97

Gigabyte 1660S Gaming OC Undervolt

Herkese iyi forumlar. Sıcaklardan dolayı Gibabyte 1660S Gaming Oc ekran kartıma undervolt yapmak istiyorum. Fakat bu konuda herhangi bir bilgim bulunmamakta. Biraz araştırma yaptım ve Youtube üzerinden Uv yapan bir video buldum: Bu şekilde uygulayıp, denemek amaçlı valorant oynadım ve...
  18. Parzival97

Çözüldü✓ Sıvı Soğutmanın işlemci ile temas eden yerinde kararma

Merhabalar. Silverstone TD02-E model bir sıvı soğutmaya sahibim. 2 yıldır ürünü kullanıyorum fakat son zamanlarda görevini yerine getirmemeye başladı. Bugün arctic mx-5 ile termal macun değişimi yapıp montajını da doğru bir şekilde yaptım fakat herhangi bir değişim olmadı. Bunun üzerine bir...
  19. Parzival97

Creative T60 2.0 Hifi Pc Hoparlör Alınır mı ?

Merhabalar. Pc için ses sistemi almayı düşünüyordum. Biraz araştırma yaptığımda bu ürün karşıma çıktı, çoğunlukla olumlu yorumları var bu sebeple ilgimi çekti. CREATIVE T60 2.0 HiFi PC Hoparlör, USB-C Ses, Mikrofon, Kulaklık Bağlantısı, Bluetooth 5.0, 3,5 mm-AUX-In, 60 W En Yüksek Performans...
  20. Parzival97

Unity tabanlı uygulama açılmıyor!

Merhabalar. Dil kursunda ingilizce bir kaynağın unity tabanlı bir programı var. Windows 8.1 yüklü akıllı tahta üzerinde bu uygulama açıldığında beyaz ekran verip o şekilde donup kalıyor. Akıllı tahtayı yeniden başlatmadığım sürece de o şekilde kalmaya devam ediyor. Bu sorunun kaynağı ne...
Geri