Arama sonuçları: *

1. Bora Yağız

Fanı yerine takamıyorum

beyler dişleri yerine oturmuyorum napıcam
  2. Bora Yağız

FORMAT ATARKEN ALDIĞIM SİYAH EKRAN HATASI

dostlarım uzatmadan konuya geçiceğim çok acil çünkü finallerime bu bilgisayardan girmek zorundayım. fotokopi kırtasiyeden usb belleğime bulaşan musallat.exe virüsleri ve yandaş trojenleri dün bilgisayarıma sızdı. bir sürü antivirüs programlarını tek tek kurarak sildim hepsini. ama yeniden...
  3. Bora Yağız

görünmeyen telefon ekranını nasıl görebilirim

Başlıktan anlaşılmayacağı için anlatıyorum. J5 Pro Android bir telefonum var ama mürekkep dağılmasından dolayı ekran tamamen karanlık.Ekranı görememem dışında tüm fonksiyonları çalışıyor spotifydan müzik dinleyebiliyorum arama yapıp alabiliyorum Bunların hepsini uygulamaların yerlerini...
  4. Bora Yağız

Discord'u nerden kullanmak mantıklı ?

Gençler merhaba uzun zamandır oyunlarımda fps drop yaşıyorum.Bilgisayarımın ısınmasından dolayı olduğundan termal macunu değiştirmem gerek fakat şuanda el veremiyorum maddi olarak.Konuyu en baştan söylemek istedim çünkü içlerinizden biriniz e git macun al soğutucu al falan diyecektir oyüzden...
  5. Bora Yağız

İnternetten çalışarak ne yapabilirim ?

Merhabalar, sürekli evde oturuyorum, ara sıra inşaatlara gidip çalışıyorum ama şu sıralar baya bi iş olmayacak gibi.İnternetten nasıl bir şey yaparak çalışabilirim ? Bir önerisi olan varmı ?
  6. Bora Yağız

KIZ ARKADAŞ İLİŞKİLERİ HAKKINDA TAVSİYE

Dostlar şuan konuştuğum kişiyle ailelerimiz geçmişten tanıdık çıktı ve aile ortak arkadaşlarımız bir hayli çok fazla.İlişki yürüme durumu olanağı nedir size yaş 17 bu arada.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.Hayırlı akşamlar.
  7. Bora Yağız

Ryzen 5 3600x Hakkında ÇOK ACİL Bir Konu

Arkadaşlar aşağıda vericeğim linkteki işlemciyi almayı düşünüyorum fakat bu işlemci geleceğe dair sistem adına alıcağım.RE 3 , RDR2 tarzı yüksek grafikli oyunları ekran kartını rahatlıkla besleyebilir mi? ? Stok fanı ısınmasına engel olurmu yoksa yeni bir fan almalımıyım ? Sistemde şuan tek...
  8. Bora Yağız

TOPLAMA PC GÜÇ KAYNAĞI VE İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Arkadaşlar oldukça düşük ama ileriye dönük bir sistem istedim ve performans odaklı topladığım bilgisayar şöyle; Sizce parçalar iyi mi? ? değiştirebileceğim bi parça varmıdır ? İşlemci ve Güç kaynağı önerisi verirseniz çok sevinirim. 1588019481
  9. Bora Yağız

Acil Bilgisayar Toplama

Dostlarım beni hatırlayan olabilir,hesabımı geri aldım ama adam CS:GO'da VAC yemiş.Seçkin hesaptı ama olsun yapıcak bir şey yok.Destekten cevap bekliyoruz halen.. Hazır şu sıralar yeni bir bilgisayar almak istiyorken sizlere danışmak istedim. Bütçem oldukça az, yani ne kadar az olursa benim için...
  10. Bora Yağız

STEAM HESABI ÇALINMASI

Dostlar hesabı çalan kişi, cs gibi oyunlarda vac yerse,eğer hesabı geri alabilirsem Steam Destek banları açar mı ?
  11. Bora Yağız

Steam Destek Ne Zaman Cevap Verir ?

Dostlarım başlıkta da gördünüz.Hesabım çalındı ve içinde baya değerli oyunlar ve envanter var.Gerekli bilgileri girip hesabın bana ait olduğunu ispatladığımın bilincindeyim,gayet de eminim.Şu COVID-19 'u da hesaba katarsak bu arkadaşlar ne zaman cevap verirler ? (dün gece 23.56 civarı gönderdim.)
  12. Bora Yağız

STEAM HESABIM ÇALINDI

hesabın epostasını ve şifresini tamamen değiştirmiş.hesabın epostasının son bölümünü (domainini) görebiliyorum. p****.****.*******@m***.ru .ru Domaini Rusya'ya ait bi domain.Yani anlaşılacağı gibi hesabı rus i*nesi çalmış. Steam Desteğe saatler önce yaklaşık 10 12 tane hesabın bana ait...
  13. Bora Yağız

KULAKİÇİ KULAKLIK ÖNERİLERİ

Dostlarım 1-2 güne şöyle kaliteli ses veren KULAKİÇİ kulaklık almayı düşünüyorum.70-80TLyi aşmazsa çok iyi olur.
  14. Bora Yağız

KULAKİÇİ KULAKLIK ÖNERİSİ

Dostlarım en fazla 70 TL bütçem var.Telefonda kullanacağım.Kaliteli bi kulaklık önerir misiniz? ? Link atarsanız sevinirim.
  15. Bora Yağız

OYUNLARDA FPS DROP

KÜFÜR ETMEK İSTEMİYORUM ÇOK SİNİRLİYİM NE YAPSAM ŞU SORUNU ÇÖZEMEDİM LOLDE BU SORUN YÜZÜNDEN 2 TERFİ DÜŞTÜM LÜTFEN YARDIM EDİN NOTEBOOK KKULLANIYORUM.TERMAL MACUNU 4-5 YILDIR YENİLEMEDİM.İÇİNİ AÇIP TEMİZLEMEDİM.BUNLARI YAPSAM SORUN ORTADAN KALKARMI VEYA BAŞKA ÖNERİSİ OLAN VARMI.
  16. Bora Yağız

VALORANT HAKKINDA DÜŞÜNCELER

Artık sürekli teknolojisi yüksek bi oyunlar çıkıyor bilmem farkettinizmi.Değişik değişik ışın silahları havalı bıçaklar falan filan. Aynısını Apex Legenstada görebiliyorum. Geleceğin oyunları sanırım bu tarz olucak
  17. Bora Yağız

BELEDİYE İFTARLARINA GİDEMEME DURUMU OLASI ?

Eğer salgın devam ederse belediye iftarları iptal olur muhtemelen.Arkadaşlarıyla iftarını dışarıda geçirenler,beleş yemek tabiri için kötü bi durum :D
  18. Bora Yağız

COVİD 19 5 NİSAN 2020 TÜRKİYE SONUÇLARI

BUGÜNKÜ VAKA SAYISI3.135 BUGÜNKÜ VEFAT SAYISI73 BUGÜNKÜ İYİLEŞEN SAYISI256 TOPLAM VAKA SAYISI27.069 TOPLAM VEFAT SAYISI574 TOPLAM YOĞUN BAKIM HASTA SAYISI1.381 TOPLAM ENTUBE HASTA SAYISI935 TOPLAM İYİLEŞEN HASTA SAYISI1.042
  19. Bora Yağız

The Last Of Us 2'nin ertelenmesi

Birçoğunuz oynadımı bilmiyorum ama hayatta kalma türünde en başarılı oyunlardan biri.Daha doğrusu oyunun birincisi iyi idi.Çıkması yakın zamanda planlanan oyunun 2.si SÜRESİZ bir şekilde ertelendi. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?
  20. Bora Yağız

ŞU ZAMANDA YASAK OLMASINA RAĞMEN HALEN DIŞARI MASKESİZ VE ELDİVENSİZ ÇIKAN İNSANLAR

Bak işin olabilir dışarı çıkabilirsin ama maskesiz eldivensiz çıkıyorsun sadece kendini değil etrafındakileride riske atıyorsun. Öğlen 12de metro istasyonu girişinde dağıtılan maskeleri takmak yerine cebine katlayıp yoluna devam eden insanlar var şaka gibi değilmi ewkçöigçhçnewmpşrlkhj
Geri