Arama sonuçları: *

• Users: susludayi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. susludayi

AMD Ekran Kartı renk ayarları fotoğraf veya videoda çıkmıyor?

AMD Ekran Kartı renk ayarları fotoğraf veya videoda çıkmıyor neden çıkmıyor bilgisi olan var mıdır yaptığım renk ayarı videoda veya fotoğrafta gözükmüyor
  2. susludayi

Bilgisayarda bir anda kapanma durumu?

Bilgisayarda bir anda kapanma durumu? Selam, bilgisayar açık iken bir anda Monitör ve Klavye gidiyor bilgisayar çalışır vaziyette klavye ışığı açılıp kapanıyor şuanda kullandığım işletim sistemi Windows 11 bunda mı sorun
  3. susludayi

Sayısal Derslerde Zorluk Çekmekteyim?

Sayısal Derslerde Zorluk Çekmekteyim; Fizik, Matematik, Kimya derslerinde zorlanıyorum özelliklede Matematik büyük ihtimalle ilk sınavdan alacağım puan 30 ben matematiğimi düzeltmek istiyorum ne yapmam gerekir ?
  4. susludayi

konu silindi

Selam 10. Sınıf olan varsa yardımlaşabilir miyiz :D
  5. susludayi

Windows 10 Wallpaper Önerileri?

Windows 10 için önerebileceğiniz güzel wallpaper'lar var mıdır biraz wallpaper dökelim konuya
  6. susludayi

Öneri 2500, 3000 TL Arası Telefon Tavsiyeleriniz?

2500, 3000 TL Arası Telefon Tavsiyeleriniz var mı? Oyun için kullanılmayacak.
  7. susludayi

Öneri HDD önerebilecek var mı ?

Başlıktada gördüğünüz gibi " HDD önerebilecek var mı ? " yardım edebilir misiniz? " Bütçe 400'ü geçmezse sevinirim
  8. susludayi

Çözüldü✓ Razer Cortex Bişiler Denerken Bişiler oldu?

razer cortexi kurcalarken bilgisayarın renk tonları gitti şuan resmen kapkaranlık bir hal aldı nasıl düzeltebilirim :DASDSÇ:DQWEqw 1626133161 Evet sorunu yine kurcalarken çözdüm ekran kartı AMD Olduğu için AMD 'nin ekran kartı ayarlarından Ekran Renklerini sıfırlayınız, Nvdia ise GeForce...
  9. susludayi

R3 3100 OC öneriniz?

3.9 ile çalışan bir işlemciye sizce oc yapılır mı yapılırsa işlemci öbür dünyayı görür mü
  10. susludayi

R3 3100 işlemci Sorunu?

R3 3100 eskiden 3.9ghz çalışan işlemci performans olarak beni çok iyi yürütüyordu fakat işlemci hızı artık 2.20'ye düştü oyunlardada böyle nedeni nedir nasıl yükseltebilirim tekrardan
  11. susludayi

Inca Şans Çarkı Olayı

https://www.instagram.com/incateknoloji/?hl=tr Açıklama İnstagram Üzerinden Yapılmıştır.
  12. susludayi

Steam Para Kazanma Önerileri

Steam üzerinde Rozet kartları adı altında birtakım Kartlar var, Şuan önereceğim ise küçük bir alım ile kat kat fazlasını kazanmak. adı altında birçok oyun var Zup! olarak geçiyor oyunların fiyatı 2.50 hepsi! bu oyunları teker teker alıyoruz bende 4 tane vardı diğerlerini almadım ama siz...
Geri