Arama sonuçları: *

• Users: salihbey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

PSU Sistemimi Besler mi ?

Arkadaşlar merhaba sistemimi şöyle bir sisteme çevirmek istiyorum acaba PSU'm yeterli olur mu ? Anakart : ga-ma785gmt-ud3h AM3 DDR3 ANAKART İşlemci : X4 630 AM3 Soket Ekran Kartı : GT 1030 2GB Ram : 4x2 1333mhz cl9 ddr3 ram hdd : 500 gb hdd PSU : casper win-400ps
  2. S

Sistemim Kaç Watt Psu İster ?

Arkadaşlar merhaba sistemime yeni parçalar almayı düşünüyorum sizede sorum olacaktı. Acaba sistem kaç watt psu ister ? Şuan kullandığım psu 400watt ve kesinlikle değiştirmekten yana değilim. Anakart : ga-ma785gmt-ud3h (ddr3 anakart) RAM : Elixir 2x2 GB ddr3 cl9 1333mhz + Nanya 2x2 GB ddr3 cl9...
  3. S

Valorant DirectX Runtime Hatası ?

Arkadaşlar selam Valorantta güncellemeden sonra DirectX Runtime hatası almaya başladım ilginçtir ki DirectX Runtime kurduğum halde olmamakta çünkü zaten kurulu... DirectX Runtime olduğu halde neden bu hatayı veriyor, Nasıl düzeltebilirim ? şimdiden teşekkür ederim
  4. S

Sistemim Kaç Watt PSU İster ?

Arkadaşlar selam şuan ki sistemimde 400 watt psu bulunmakta. Sistemimdeki parçaları değiştireceğim. Sizce sisteme 400watt yeter mi ? Özellikler Anakart : Gigabyte ga ma785gt ud3h işlemci : AMD X4 955 2.8 GHZ AM3 Soket işlemci RAM : 8 GB Ram DDR3 1666mhz Ekran Kartı : Nvidia GT 420 2 GB DirectX...
Geri