Arama sonuçları: *

• Users: urn4ga
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. urn4ga

5G Wi-Fi Adaptör önerisi

Tek istediğim fiyat performans olması ve anteninin çıkarılabilir olması. Elimde kallavi bir anten var onu takıp kullanacağım. USB 3.0 olmalı.
  2. urn4ga

Palm-fingertip için kablosuz sessiz oyuncu faresi önerisi

Selamlar, normalde HP S1500 kablosuz ve Gamepower icarus kullanıyordum. Fakat ikisi de art arda bozulunca 2 ayrı fare yerine tek bir fare alıp rahat etmek istedim. Aradığım özellikler kütüphanede kullanabilmek için sessiz olması, oyun oynayabilmek için gecikmesinin düşük olması. Işık vs olabilir...
  3. urn4ga

IdeaPad 3 CS2 5 FPS'te takıldı

Oyunum 5 FPS'de takılı kalıyor. Sistemimin 5 FPS'de kalmayacak kadar kötü olmadığını düşünüyorum. Cihazım Lenovo IdeaPad 3-17ıtl6. fps_max komutlarını kontrol ettim orada limitleme yok. Dikey eşitleme açık ve kapalı denedim değişen bir durum yok. Grafik ayarlarıyla oynadım yine Max 5FPS...
  4. urn4ga

İnternet bağlantım yok seçeneği nerede

Windows 10 laptopuma kurarken internet bağlantısını mecbur kılıyor. Bağladığım zamanda 3 farklı internet denedim değişen bir durum yok. Kurulum ekranında alttan internet bağlantım yok seçeneğini göremiyorum nasıl çözerim?
  5. urn4ga

Teams kurarken hata veriyor

Microsoft Teams kurarken aşağıdaki hatayı alıyorum. Nasıl çözerim? https://drive.google.com/file/d/1qmOsFA67sRxUclikVBQd1l5qMYJiomKh/view?usp=sharing
  6. urn4ga

HP Victus Gaming 15-FB2000NT GPU Watt Değeri

HP Victus Gaming 15-FB2000NT cihazın ekran kartı kaç watt? Hiçbir yerde bulamadım bilgiyi.
  7. urn4ga

Laptop Ram desteği ne kadar

IdeaPad 3-17ITL6 bir laptop var elimde RAM yükseltmesi yapmak istiyorum ama ne kadar kapasite ve hızda desteklediğini bulamadım.
  8. urn4ga

1.000 TL'ye kadar tıraş makinesi önerisi

Maksimum 1000TL bütçem var. Mümkünse biraz daha uyguna istiyorum. Gerektiğinde sinek kaydı gerektiğinde numaralı alabilmesini istiyorum.
  9. urn4ga

Whatsapp bağlantınız kontrol ediliyor bildirimi kapatma

samsung a54 cihazımda whatsapptan sürekli gelen bu bağlantınız kontrol ediliyor bildirimini kapatmak istiyorum. xiaomi cihazlarda yapılan menüden bende yok. nasıl yapabilirim?
  10. urn4ga

Fan kontrolcüde Molex mi sata mı

Elimde aigonun 5 adet AR12 RGB fanlarından var. Bunlar için bir kontrolcü almak istiyorum. Aşağıdaki linkteki kontrolcü hızlarını da ayarlayacak şekilde uyumlu mudur? Bir de SATA girişli olan mı Molex girişli olan mı?
  11. urn4ga

1500tl Mekanik Klavye Önerisi

fiyatın bi tık üstüne çıkabilirim ama bu fiyata iyi bir klavyeye ihtiyacım var.
  12. urn4ga

Sis farlarının farkı

https://www.trendyol.com/photon/h1-150-fazla-isik-ampul-p-324735331 https://www.trendyol.com/photon/bmw-3-serisi-1993-2000-sis-far-ampulu-h1-xen-vision-5000k-p-74191786?boutiqueId=61&merchantId=120663 şu ikisinden birini alacağım ama farklarını vs bilmiyorum. aracım 99 model laguna. soketleri...
  13. urn4ga

Android 14 uygulamaların otomatik başlaması

Eski Android 8 içeren telefonum Mate 10 Lite kendi ayarlarında buna izin veriyordu. Şu an A54 kullanıyorum. Uygulamaların başlangıçta açılıp açılmamasını ayarlayabilir miyim?
  14. urn4ga

Uygun fan kontrolcüsü

Aigonun ar12 fanlarından 5 tane aldım 6 pinli gibi duran bağlantıları var. Bu fanlar için ışıklandırma uyumlu uygun fiyatlı bir fan kontrolcüsü arıyorum. En az 6 fan desteği olursa sevinirim.
  15. urn4ga

PWM Destekli Fan Kontrolcü

Aigonun AR12 fanlarından 5 tane aldım. Bu fanları bağlayacak kontrolcü PWM destekli kontrolcü arıyorum.
  16. urn4ga

Aigo fan için kontrolcü tavsiyesi

Fan linki. Tanesi 34TL'ye alınabiliyor. Fakat bunlar için bir de uygun kontrolcü önerisine ihtiyacım var. Sadece kontrolcü linki olursa iyi olur. Bu fandan 5 tane buradan sadece almayı düşünüyorum. Kontrolcü minimum 6 fan desteklerse sevinirim.
  17. urn4ga

Minecraft satın almak

Satın aldığım hesapta başka bir isimle kullanabiliyor muyum? Böyle bir şey duymuştum oyuna girerken isim seçip giriliyor diye. Ne yazık ki Minecraft üzerinde başka bir nick kullanıyorum o nick için başka bir hesap açıp oraya mı satın almam gerek illa?
  18. urn4ga

2000 TL klavye önerisi

2000 TL bütçem var. Yüzde 10 üstüne çıkabilirim. Mümkünse tok sesli, oyun ve yazı yazmak için uygun bir klavye arıyorum. Bir de bilek desteği olursa veya tuş dizilimi düşük olursa sevinirim. Referans olması açısından şu an 10 senelik Frisby FX2 kullanıyorum. Arka ayakları kapatınca çok yormuyor.
  19. urn4ga

750TL Palm Grip Fare Önerisi

750TL civarına palm grip fare önerisi bekliyorum. Razer DeathAdder Essential önerildi ama biraz makro tuşları olmasını istiyorum. Örnek olması açısından şu an Gamepower icarus kullanıyorum. Üzerindeki 6 ekstra tuştan 5'ini kullanıyorum aktif olarak.
  20. urn4ga

Uyumlu 5ghz adaptör önerisi

Başka öneriniz varsa bakabilirim. Uygun fiyatlı olsa yeter. Aldığımda kendi antenimle kullanmayı düşünüyorum. O yüzden antenin çıkarılabilir olması önemli. Anakart: MSI B450M-A Pro Max. birinci: Amazon.com.tr ikinci: Amazon.com.tr üçüncü...
Geri