Arama sonuçları: *

• Users: ZlpFilee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ZlpFilee

Max 15K fiyata 2K Monitör Önerisi

Arkadaşlar normalde Casper Excalibur 2k 144hz monitör kullanıyordum. Uzun süredir ekranın orta ve sağ tarafında siyah dikey şerit şeklinde kararma vardı. Bugün ise önce sol taraf, ardından tüm ekran ışığı söndü. ChatGPT ye göre "Backlight failure" sorunuymuş olay. Yine 2k monitör arıyorum ama...
  2. ZlpFilee

Android 20K ya Redmi Note 14 Pro Alınır mı?

Arkadaşlar marka takıntım yok. Şuan huawie p30 lite kullanıyorum ve yetersiz geliyor. 20k civarına telefon almayı düşünüyorum. Xiaomi sitesinde 12/512 MediaTek Helio G100-Ultra 6 nm gelişmiş işlemcili Redmi note 14 pro telefon 2k lık indirim ile 19500 civarına geliyor, yanında buds 6 lite...
  3. ZlpFilee

Bilgisayarım çok donuyor yardım edin lütfen

Arkadaşlar neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bilgisayarım da hiç bir sorun yokken, yakın zamanda donmalar yaşamaya başladım. Ayrıca bu donmalar anlık git gel yapmıyor, bazen chrome açarken, oyun açılırken, discord ekran paylaşırken, bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra bile hafif kasmalar...
  4. ZlpFilee

Öneri Gigafiber Modem veya Router önerisi

Arkadaşlar evimde uzun süredir Türknet 1k/1k interneti bulunuyor. Kablo ile bilgisayarda yüksek hızlardayım zaten ama modem ile arada mesafe olduğu için telefon interneti yok gibi bir şey. Daha önce Mi Wi-Fi Range kullanmaya çalıştım ama o da yetersiz kaldı wifi için. Modem mi olması gerekiyor...
  5. ZlpFilee

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi Yapar Mısınız?

Merhabalar şuan kablolu olarak Rampage pulsar kullanıyorum ve ses seviyesi yüksek olduğu için tatmin ediyor. Kablo ile uğraşmak istemiyorum artık ve ses seviyesi yüksek kablosuz kulaklık almaya karar verdim. (Fiyat önemli değil) SteelSeries Arctis 7+ ve Arctis 9 arasında kaldım. Bu 2...
  6. ZlpFilee

Yardım Ryzen 5 5600 ve Sapphire RX 6700 XT İçin Anakart Önerisi

Eski kasam Darkflash Aquaris ama küçük diye çoğu şeyi sığdıramadım. Şimdi bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama anakarttan hiç anlamıyorum. Fiyat fazla yükseltmeden iyi bir anakart önerir misiniz sistemle uyumlu olacak şekilde Kasa...
  7. ZlpFilee

Yardım Eski parçaları nasıl değerlendirmeliyim?

Arkadaşlar 2019'da hazır pc almıştım ve bu zamana kadar parçalarını değiştirdim. Elimde boşta kalan parçalar: Ryzen 3 1200, A320M-R anakart, Asus Rog strix RX570 4gb ve 350W eski psu. Aklımda 2 tane fikir var. Birincisi parçaları ayrı ayrı satmak. İkinci fikrim ise Ram ve Kasa alıp bilgisayarı...
  8. ZlpFilee

Yardım Sistemim için Ekran Kartı Tavsiyesi

Sistemim aşağıda yazıyor zaten. Ekran kartımı değiştirmek istiyorum ama bu işlemci ile hangi ekran kartı daha iyi olur bilmiyorum. Ayrıca AMD ekran kartı mı daha iyi olur NVIDIA mı emin değilim. (Yıllardır AMD kullanıyorum ve gayet memnunum) 6K fiyata : 6700XT 12GB ya da 3060 Gaming X 12GB...
  9. ZlpFilee

Yardım 2.Monitör için yardım edin lütfen

Arkadaşlar 2. monitör alacağım da yardımcı olabilir misiniz? Şimdi ki monitörüm: LG 22MK400H 21.5" 1ms Full HD Yeni alacağım monitör: Casper Excalibur E27QHD-G Ekran kartım: Asus Rog Strix Rx570 4gb Şimdi ki monitörümde HDMI girişini kullanıyorum. Yeni alacağım monitörde DP kullanmayı...
  10. ZlpFilee

27 inc 144hz 1ms Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar bütçe belli değil. Şimdi ki monitörüm LG 21.5 inc 75hz bir monitör. 144hz 27 inc monitöre geçmek istiyorum ama bu konuda bilgili değilim. Baktığım 2 modelin linkleri: Asus Tuf Gaming ViewSonic F/P monitör fikriniz varsa link bırakırsanız sevinirim.
  11. ZlpFilee

Yardım Wi-fi adaptör önerisi yapar mısınız

Arkadaşlar Turknet 1k/1k kullanıyorum. Modemin olduğu oda ile benim odamın arasında biraz uzak. Bilgisayara kablo ile çektiğim için sorun yok ama telefonum interneti kullanamıyor uzak diye. Evin başka bir odasında Xiaomi wi-fi range extender pro var ama o da 5G desteklemiyor ve benim odaya...
  12. ZlpFilee

Yardım İşlemci Önerisi Yapar Mısınız?

İşlemci: i3-6098P 3.60GHz 2 Core(s) Ram: 8GB DDR4 2133 Ekran Kartı: Zotac Gaming 1660Super 6GB Anakart: Asus H110M-K LGA1151 İşlemci almam gerekiyor. F/P olarak işlemci önerir misiniz? Bütçe şu an belli değil. Önerilerden sonra ayarlayabiliriz.
  13. ZlpFilee

Yardım Laptop için öneri yapar mısınız?

Ablam için laptop bakıyoruz ama ben özelliklerinden pek anlamıyorum, ayrıca burada konuyu gören bir çok insan oluyor ve farklı kafalardan daha uyguna daha iyi sonuçlar çıkıyor. 10-15k arası laptop önerir misiniz. Film-dizi, iş ve oyun gibi her alanda kullanabileceği bir laptop önerir misiniz lütfen.
  14. ZlpFilee

Yardım Zotac 1660 Super Almalı Mıyım?

Benim sistemimde Asus rog strix rx570 4gb ekran kartı var. 3k ya Zotac 1660 super almalı mıyım? Ekran kartı sıfır. Ekran kartlarının güçlerinden pek anlamıyorum o yüzden yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca 1660 super aldım diyelim. Benim rx570 i kaça satabilirim?
  15. ZlpFilee

Yardım Termal Macunum Yok Nasıl Çözebilirim?

İşlemci olarak Ryzen 3 1200. Soğutucu olarak Dark Freezer X123 kullanıyorum. Bu işlemci ile darboğaz oluyor diye Ryzen 5 5600 aldım ve geldi. Tek sorun şu ki bende termal macun yok. Amd kutusunun içinde ki fanın üzerinde termal macun sürülü ama ben farklı soğutucu kullanacağım için ne yapacağım...
  16. ZlpFilee

Yardım Bilgisayar toplamam lazım

Bir arkadaşım sıfırdan bilgisayar dizicek. İçerisinde kasa - monitör - klavye - mouse - kulaklık ve mousepad olarak tak sisteme ihtiyaç var. Total fiyat 30k Yardımcı olursanız sevinirim.
  17. ZlpFilee

Turkcell Hat Sorum Var

Arkadaşlar faturalı hat için Turkcell sitesinden başvurdum ve bugün içerisinde elime ulaşacak. Bilgilendirme olarak ise kimlik ve sabit evrak hazırlayın diye mesaj geldi. Kimlik zaten hazır ama evden çalıştığım için ikametgah falan çıkartamıyorum şu an. Kurye gelse hattı vermek için ikametgahım...
  18. ZlpFilee

Türknet'e Ne oluyor?

Mesaj olarak ve online işlemler üzerinden ilk mesaj geldi. Bir süre geçince 2. mesaj telefona gelmedi ama online işlemler üzerinden gözüküyor. Bunun sebebi nedir? Sistem sorunundan dolayı olabilir mi gerçekten?
  19. ZlpFilee

ICRYPEX ile 15 TL - 15.000 TL KAZANIN

ICRYPEX yeni üye olan herkese 15 TL ve 15000 TL arası para dağıtıyor. Üyelik oluşturduğunuz an hesabınıza yatıyor miktar. İsterseniz işlem yapabilirsiniz, isterseniz de 15 gün sonra çekebilirsiniz. Hatırladığım kadarı ile ana konu olmadan refli link paylaşılmıyor. O yüzden isteyene özelden ref...
  20. ZlpFilee

🔥İndirim Udemy - Kısa Süreliğine Ücretsiz Kurs

https://www.udemy.com/course/yds-yokdil-ydt-pratik-gramer-paketi/?couponCode=BF629B04420D01162C8E Serhat Coşkun hocanın - Yds-Yökdil ve Ydt için Gramer Öğren kursu kısa süreliğine ücretsiz oluyor kod ile. Kurs sayfasına girdikten sonra alt tarafta kupon uygula bölümüne altta ki kodu yazarsanız...
Geri