Arama sonuçları: *

• Users: BixiBlake
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BixiBlake

SSD Sıcaklığınız Kaç Derece ?

Mağlum havalar çok sıcak m2 ssdler ısınıyor Benimki laptopta şu an 45 50 derece çıkıyor googledeyken Oyunlarda 55 filan anormal mi anlamadım Sizinki kaç derece ?
  2. BixiBlake

SSD Üzerinde Bloğu Kaldırayım mı ?

laptobumda bu ssd var soğutmak amacıyla jeyi co graphene soğutucu heatsink aldım https://www.trendyol.com/jeyi/co-graphene-dizustu-masaustu-m-2-nvme-m-2-sata-ssd-sogutucu-heatsink-p-846198110?merchantId=186020 alt tabakasında sorun yok ama üst tabakasında ssdnin kendi bloğu olduğundan...
  3. BixiBlake

Rusyaya Nasıl Para Gönderebilirim ?

Arkadaşım orda küçük meblağ bi para atacam nasıl atabilirim hangi uygulamayla
  4. BixiBlake

iPhone Sıfırlamadan İcloud Çıkış Yapmam mı Gerekir?

şimdi ben 13 ten üst modele geçicem aktarım yaptım Eski telefonumu da dayıma vercem o da 11 den geçicek sıfırladıktan sonra icloudum hala açık mı kalıyor ne yapayım
  5. BixiBlake

Oyun Oynadıktan Sonra Tarayıcada İnternet Olmuyor

genellikle valorant oynuyorum oyundan cıktıktan sonra tarayıcıda internet olmuyor ethernet kablosunu cıkar tak yapıyorum geliyor sorun nedir ? sanırım splitwire kurduktan sonra olddu bu olay
  6. BixiBlake

1 Tb M.2 SSD Önerisi

Bütçe 6-7k Sıfır veya temiz ikinci el ssd arıyorum Dram şart değil ama serin çalışması lazım laptop içinde kullanacam
  7. BixiBlake

Termal Bloğa Fazladan Termal Pad Eklemek?

Yarısına kadar olan kısım zaten vardı diğer yarıyı ben ekledim mantıklı mı sizce?
  8. BixiBlake

35-40k Bütçeye Toplama Kasa

İyi forumlar Laptobu satıp kasa toplamayı düşünüyorum Ama bazı parçalar ikinci el olcak bütçe 35-40 Sizce kabataslak nasıl bir sistem çıkar hangi parçaları önerirsiniz
  9. BixiBlake

30 Bin TL Bütçeye TV Önerisi ?

bizimkiler nextstar markasına güvenmediği için almıyoruz Tcl samsung gibi markalardan ne önerirsiniz?
  10. BixiBlake

200k Beyaz Eşya Seyi Önerisi

Bi abim evlenecek Tv buzdolabı çamaşır ankastre klima için 200k bütçesi var önerileriniz nedir ? Ayrı ayrı markalar olur
  11. BixiBlake

15-16k Yd Android Telefon Önerisi

Arkadaşım için model bakıyoruz bu fiyat bandında yurt dışı telefon alacaz ne öneriyorsunuz
  12. BixiBlake

❌İndirim Bitti! Roborock S8 Pro Akıllı Robot Süpürge 14689 TL çök

https://www.n11.com/urun/roborock-s8-pro-akilli-robot-supurge-beyaz-77952135?magaza=teknosa
  13. BixiBlake

İphone17 Vs İphone15 Pro

iyi forumlar eniştem ablama hediye 15 pro 512gb yenilenmiş telefon almış 65 bin tl 6 ay faizsiz taksitle Bana da dün söylediler 10 koyup sıfır 17 almalarını söyledim kararsız kaldılar Sizce napsınlar 65 fazla bence 15 proya
  14. BixiBlake

D3 K2 vitamini hangi marka daha iyi ?

İyi forumlar d3 k2 vitamini alacam .Hangi markanınki daha iyidir ? Orzax ocean Erbatab Anocin Kiperin Wellcare
  15. BixiBlake

Bissell SpotClean vs Shark Stainstriker halı yıkama

anneme anneler gününde istediği bir makineyi almak istiyorum ama hangi marka alacağımı bilmiyorum ablam kiwi alalım diyor da benim içime sinmedi dandik marka gibi internette ve çevremde shark ve bissell öneriliyormuş...
  16. BixiBlake

❌İndirim Bitti! Ceramical MS1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm 890 Tl

normalde 2k olan masa https://www.hepsiburada.com/ceramical-ms1-metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-cam-p-HBV0000119LBA?magaza=Evidea
  17. BixiBlake

❌İndirim Bitti! Luis Bien Aktif Karbon Diş Temizleme ve Beyazlatma Seti Macun Toz Fırça 277 TL

3 al 2 öde ve 60 Tl kupon ile daha da uyguna gelir https://www.trendyol.com/luis-bien/aktif-karbon-dis-temizleme-ve-beyazlatma-seti-macun-toz-bambu-firca-p-46485082?boutiqueId=61&merchantId=786475
  18. BixiBlake

Roborock Q7 max mu S8 pro mı

Dostlar ablam evine almayı düşünüyor hangisini önerirsiniz? Başka öneri var mı
  19. BixiBlake

🔥İndirim Minecraft Dungeons 28TL

Steam'de 12 USD hatalı fiyatlandırma olmalı
  20. BixiBlake

Yardım Servisteki SSD için bana akıl verin

geçen sene kasımda qp bilişimden mushkin ssd almıştım laptobuma taktım gen3 slotuna bi ara oyundan çıktım bilgisayar ısınıktı o zaman başka oyuna giricektim açmaya çalıştım oyunu bulamıyor baktım ki ssdyi görmüyor bilgisayar acaba dedim slota mı tam oturmadı filan çıkarıp yeniden taktım , bu...
Geri