Arama sonuçları: *

• Users: ExorenN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

rx590 rog strixe 2900tl verilir mi?

merhabalar sıfır rx590 rog strixe siz olsanız 2900tl verir miydiniz?
  2. E

700 Tl ile tkl red stwitch klavye arıyorum

700tl max kafanıza göre tkl bilindik bir marka olursa ve programsal desteği sağlam olan red switch bir model önerirseniz sevinirim...
  3. E

Bilgisayar ssdleri görmüyor yönet dahil

Merhabalar ssd'mi alttaki m2 slotuna aldım (b450 aorus elite) sonrasında bilgisayarım açıldı ssdleri görmedi restart attım mavi ekran yedim 2 kere sonrasında açtığımda açıldı hiçbir sorun yok ama ssdlerimi görmüyor kablo bağlantıları sağlam biostan bakıcam şimdi... bilgilendiririm crucial...
  4. E

Ryzen 3 3100 3600mhz ram destekler mi?

Merhabalar bu sabah ramıma overclock yaptım 3600 cl14 seviyesinde çalışıyorlar internet sitesinde işlemcinin 3200mhz'lik ramlere destek verdiği gözüküyor. İşlemcim overclocklu 4.3ghzde kullanıyorum 3600'ün tüm performansını alır mıyım yoksa 3200'e gerileyip cl14'e sabitlemem daha mı mantıklı olur?
  5. E

ram overclock nasıl yapabilirim?

Merhabalar ramlerime overclock yapmak istiyorum Crucial Ballıstıx 8x2 16gb 3200'lük modele sahibim cl16 değerinde çalışıyorlar cl değerini düşürebilirmiyim veya direkt olarak ramleri 3200den 3600+ seviyesine çekebilirmiyim? Nasıl yapabilirim ve işlemcim r3 3100 işlemci 3200'e kadar desteklediği...
  6. E

R3 3100 Overclock 1.3v fazla mıdır?

merhabalar Ryzen 3 işlemcime overclock yaptım ancak bu voltaj fazla mı bilemiyorum 4.3 ghz 1.3v sabit bir değer yakaladım voltajı arttırsam bilgisayar kapanıyor azaltsam aynı şekilde 1.3v fazla mıdır? ghz'yi biraz daha arttırmaya karar versem voltajı dahada arttırmam gerekiyor silikon kalitem...
  7. E

Bilgisayar ısıdan kapanıyor (işlemci)

Merhabalar 1 saat oyunun ardından bilgisayarım işlemcim aşırı ısındığı için kapanıyor bilgisayarımı temizledim termal macun değişimi yaptım kaliteli bir macun kullandım stok soğutucu var kasanın kapağı açık olsa dahi çok ısınıp kapanıyor ne yapabilirim? aklımda bir sıvı soğutucu satın almak var...
  8. E

Bilgisayarımdan elektrik sesi geldi ve kapandı

Merhabalar bilgisayarımdan çıt diye bir elektrik sesi geldi ve bilgisayarım kapandı sonrasında anakartımın debug led kısmında vga yanmaya başladı ilk başta bilgisayarımı tamamen kapattım sonra açtım sorun yine aynı kaldı kapayıp tekrardan açtım ekran geldi 35 40 dakika anakartın yükleme...
  9. E

Kasanın kapağını kapayınca mavi ekran

merhabalar kasamın temperli camını kapayınca mavi ekran yiyyorum normal bir ısınma sonrasında bilgisayar kapanmaz mı? sistem özelliklerimi yazıyorum; Rx590 rog strix R3 3100 4ghz xigmatek xpower 500w 80+ 8x2 3200mhz ram b450aorus elite 6'lı rgb fan 1 hdd 2 ssd 1m2 ssd
  10. E

RDR2 RX590 ROG Wattman Settings Sorunu

Merhabalar düne kadar hiçbir sorun yaşamadan oynadığım oyun kendiliğinden donmaya (windows dahil) çökmeye başladı ilk başta herhalde programsal bir hata diyerek bilgisayara restart attım ve sonrasında tekrar ve tekrar aynı hatayı almaya başladım bilgisayarı tekrardan başlattığımda radeon wattman...
Geri