Arama sonuçları: *

1. K

ASUS TUF vs HP Victus

Konu başlıktan görüldüğü üzere bilgisayar karşılaştırması daha çok FPS türünde oyunlar oynacağım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? HP Victus'un ASUS'tan fazlası 16 GB RAM. ASUS'un HP Victusdan fazlası 144Hz ekran yenileme hızına sahip ve ekran kartı RTX3050 Ti. Normalde çok akıllıca bir...
  2. K

Oyun, Unity, Yazılım için Laptop Önerisi 9000TL-10000TL

Selamlar 9K-10k bütçeye hem iş için hem de oyun için kullanabileceğim bilgisayar arıyorum. Sizden öneriler bekliyorum ve aşağıya linklerini bırakacağım bilgisayarları önerir misiniz? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  3. K

FPS oyun için hangi ekran kartından daha çok verim alırım?

Selamlar,laptop alacağım ve RTX 3050 mi yoksa GTX 1650Tİ/1660Tİ olanından mı alayım bilemedim.Hangi ekran kartından daha çok verim alırım?Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
  4. K

Yazılım,Oyun,Unity için laptop önerisi

Arkadaşlar selamlar yeni bilgisayar alacağım 3 gündür yaklaşık 450 bilgisayar inceledim baktım ama bulamadım danışmak istedim.9k-10k civarında bütçem var.İncelediklerimin arasında HP Omen 15-EN0004NT modeli güzel duruyor.O fiyata şu daha iyidir dediğiniz bir bilgisayar varsa önerin lütfen...
Geri