Arama sonuçları: *

• Users: Seiyuru
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Öneri Ps5 ve Masaüstü PC için yayın amaçlı HDMI Splitter önerisi

SİSTEM ÖZELLİKLERİ: İşletim Sistemi: Windows 10 Pro Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 Super İşlemci: AMD Ryzen 7 2700 Eight-Core Processor, 3200 Mhz, 8 Çekirdek, 16 Mantıksal... Ram: 16GB Anakart: B450M-DRAGON Şimdi benim 1 adet PS5'im, 1 adet masaüstü bilgisayarım ve 2 adet Monitörüm...
  2. S

8GB+8GB ama biri 3200mhz biri 3600mhz DOCP açmak istiyorum nasıl yaparım?

M2 ssd var fakat pc açılırken anakart markasının olduğu bios'a girme ekranında 1 dakika kadar falan beklemeye başladım durup dururken. Bios pilini çıkarayıp takayım dedim belki düzelir.Bu sefer görüntü alamama sorunu baş gösterdi. Bilgisayarım çalışıyordu fakat görüntü alamıyordum bende Display...
  3. S

teknodeposu.com güvenilir mi?

Playstation 5 almak istiyorum ve Akakçe'den baktığım kadarı ile en ucuz teknodeposu.com'daydı. Playstation 5 ürününün yorumlarına bakmak istedim fakat daha önce kimse yorum yapmamış ya da satın almamış. Daha önce teknodeposu'ndan alışveriş yapan ve servis/teknik servislerinden memnun kalan var...
  4. S

R7 2700 ve 1660S sistemde FPS drop

Birçok konu araştırdım fakat çözümünü bulamadım. Darboğaz yapmaz denmiş. 1660 Super ve R7 2700 sahibiyim. Oyunlarda ekran kartımın %100 kullanımını sağlayamıyorum. %100 kullanım sağlanırken % değerleri %80 ile %5 arasında değişim gösteriyor. Belirli oyunlarda aşırı FPS düşmesi yaşıyorum. Bu...
Geri