Arama sonuçları: *

• Users: Corf09
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Kod yazmalık Okula getir götür için laptop önerisi

masaüstü bilgisayarım var gayet oyun ve render almak için yeterli. Bilişim öğrencisiyim okulda kod yazmak için bir laptop arıyorum ekran kartı falan tamamen gereksiz benim için sadece hızlı bir makine arıyorum. bütçe 7500 lira kadar...
  2. C

Laptop alıcam işlemciye karar veremiyorum.masterların yardımını bekliyorum

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-1115G4-vs-AMD-Ryzen-5-5500/m1333512vsm1820844 Intel i3 1115G4 işlemci ve ryzen 5 5500u işlemciyi karşılaştırıyorum cpu.userbenchmark' a göre intel daha iyi çıkıyor ama intel 2 çekirdek 1.7 ghz , amd 6 çekirdek 2.1 ghz cpu clock speed bazında...
  3. C

5V 1AMPER VE GUC TUKETIMI 1WATT OLAN IP KAMERA

ARKADAŞLAR BİR PROJEM VAR BUNUN ICIN IP KAMERA KULLANICAM bu kamerayı çalıştırmak için normal bildiğimiz kalem piller uygun olur m ve kaç tane kullanmak gerekir, kaç dakika çalıştırır. Kameranın verileri 5v 1amper güc tüketimi saatte 1 watt
  4. C

PROTEIN TOZU ONERILERI SSN Command Quadro Whey Protein INCELEME

SSN Command Quadro Whey Protein şunu almayı düşünüyorum daha önce kullanan varsa tavsiye eder mi malum kalite bir şey almaya kalksak 1000 tl vermem gerekecek o kadar bütçem yok bu 550 lira civarında gerçekten bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa iyi olur
  5. C

dosyaları silmem rağmen diskte yer açılmıyor

Arkadaşlar benim ssd 500 gb bugün baktım 140 gb boş yer varmış dedim gereksiz klasörleri sileyim. Bir oyun dosyası sildim 30 gb denetim masasından +30 gb civarında dosya sildim bir kaç dosya falan daha sildim nerdeyse 80 90 gb kesin sildim denetim masasına da göndermiyorum direkt komple...
  6. C

GPU VE KASANIN ARKASINDAKİ FAN ISINMA DURUMLARI

Arkadaşlar benim kasasın ön taraftaki fanlar da bir sıkıntı yok kendim de istediğim gibi fan hızını ayarlayabiliyorum ancak arka fan o kadar yavaş dönüyor ki elimi dokunsam azıcık bile hemen duruyor o kadar yavaş dönüyor bu durum normal mi değilse hızlandırmanın bir yolu var mı ekstra olarak...
  7. C

BASLANGIC ICIN TENIS RAKETI ONERILERI FIYAT PERFORMANS OLSUN

Arkadaşlar 2 ay sonra tenise başlamayı düşünüyorum tenis raketleri de baktığıma göre epey pahalı bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar uygun fiyatlı raket önerisi yapabilir mi.
  8. C

DA G3 sistem işlemci çok sıcak

Arkadaşlar daha bugün sistemi açabildim hemen bir valorant indirdim sadece valoratta test ettim 5 dakika kadar oynadım işlemci ortalama 80 83 derece en sıcak noktası 90 dereceyi gördüm bu şekilde kullanırsam ne olur youtubede oyun testinde 70 75 derecelerdeydi
  9. C

İnternet için ne yapabilirim

ARkadaşlar ben 2 yıl önce turkcel superbox 20 mbps limitsiz 165 liraya almıştım ve yakın zamanda taahütüm bitiyor şuan 15 mbps sınırsız internetin fiyatı olmuş 600 lira haliyle bu fiyatı verecek halim yok TTNet altyapı başvurusu yaptım ama ne zaman geleceklerde kuracaklar allah bilir. Bende...
  10. C

Yeni pc alanlara oyun tavsiyesi

Yeni bilgisayar alan arkadaşlara çok pahalı olmayan güzel hikayeli kesin bunu oynamalısın dediğiniz oyunlar var mı? Vardır illaki paylaşın :D
  11. C

Türk Telekom Direklerindeki Kutular

Türk Telekom Direklerindeki kutular hakkında detaylı bilgisi olan var mı port yok falan diyorlar port bu mu oluyor ve bu kutulardan kaç yere internet çekilebilir. Türk telekom beni böyle ıvır zıvır şeyleri öğrenmeye zorluyor kusura bakmayın :D 1628351196
  12. C

Çekirdek ve Thread // Merkezi işlem birimi

Biraz önce bir yazı okudum 3.0 ghz bir işlemci saniyede 3milyar işlem yapıyormuş ve çekirdek sayısına göre mesela 4 çekirdek işlem sayısı 12milyar oluyormuş. Buraya kadar anladım ama işin içinde Thread girince işlem birimi olarak nasıl bir fark yaratıyor bilgisi olan var mı
  13. C

Monitör için son karar

Arkadaşlar bu monitörlerden birini alacağım artık lütfen bu işin duayenleri siz olsanız hangisini tercih ederdiniz veyahut başka altarnatifiniz varsa mutlaka görmek isterim bütçe belli oluyordur 1500...
  14. C

DA g3 sistem gelmeyen paket

Ups kargo bugün kargomu getirecek diye heyecanla beklerken bir baktım tek paket geldi. Diğeri daha sonra gelecekmiş kasayı bir açtım içinde ekran kartı yok moralim bozuldu sonra dedim onboard falan olur heralde şunu bi elektriğe takayım dedim bir baktım elektrik kablosu da yok :D. İki pakette...
  15. C

Türk Telekom Kaç Mbps Alabilirim?

ARKADAŞLAR BEN İZMİR DE YAŞIYORUM VE YAZLIK BİR YER MERKEZİ YERLERE ÇOK YAKIN DEĞİL KONAK BUCA GİBİ. EVİMİZİN YANINDA DİREK VAR ORDAN KABLO ÇEKECEKLER BU DİREKTEN GELEN KABLO SİSTEMİYLE KAÇ MBPS İNTERNET ALABİLİRİM MAKSİMUM BİLGİSİ OLAN VAR MI
  16. C

şu makine alınır mı fiyatı nasıl

Arkadaşlar donanım arşvinin sistemini satın aldım yanına bu monitör nasıl olur fiyat olarak sizce başka önerisi olan https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-optix-g271-27-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,661163137.html
  17. C

Ekran kartı ve Hazır sistem fiyatları

Arkadaşlar artık bilgisayarsızlıktan kafayı yemek üzereyim. Ekran kartı fiyatları düşer mi sizce sanki son 1 ayda biraz fiyatlar aşağıya doğru geliyor. Donanım arşivi youtube kanalında güzel sistem çıkar mı bekleyelim mi? Yoksa daha düşmez daha da yükselmeden ne alacaksan al mı dersiniz
Geri