Arama sonuçları: *

1. BugategAyas

🔥İndirim Gamebooster G69k "Outlander" Rainbow Membrane Oyun Klavyesi 571,90 TL

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-g69k-outlander-rainbow-aydinlatmali-membrane-oyun-klavyesi-gb-g69k-pm-HB000018S2IC Bu klavyeyi bizzat ben 3.5 sene kullandım ve gayet de memnundum. Sırf beyaz sistem diziyorum diye sattım. Membrane klavye düşünenler alabilirler. Edit: Klavyede su...
  2. BugategAyas

🔥İndirim Mf Product Strike 0575 Rgb Kablolu Gaming Mouse Gri 399 TL

https://www.hepsiburada.com/mf-product-strike-0575-rgb-kablolu-gaming-mouse-gri-pm-HB000019HWJE Ürünü alanlar f/p demişler. Ben indirim görünce paylaşayım dedim. Küçüklere karne hediyesi diye alınır bence.
  3. BugategAyas

Birbirine uzak PC ve Android LED TV arası görüntü aktarımı nasıl yaparım?

Selamünaleyküm hayırlı akşamlar. Odamda bir masaüstü bilgisayarım var ve bu masaüstü bilgisayarım kablolu olarak internete bağlı. Odama yaklaşık 5-6 metre uzaklıkta ise salon içerisinde kablolu olarak aynı internet ağına bağlı Android LED TV var. Ben şimdi odamda bulunan masaüstü...
  4. BugategAyas

🔥İndirim Battlefield Hardline UE %95 İndirimde | 74,99₺

Epic'de BF Hardline UE %95 indirime girmiş. Alanlar var mı? Bende BF1, BF4 ve BF V var. Hardline UE alınır mı sizce?
  5. BugategAyas

🔥İndirim The Drone Racing League Simulator Epic Games'de Sadece 17 TL !!!

Profesyonel olarak drone kullanmak isteyenler için harika bir simülasyon olan The DRL şu anda Steam'de 5,79$ fiyat etiketiyle satılıyor. Bu da TL olarak yaklaşık 205 TL'ye tekabül ediyor. Mutlaka alınması gereken bir dijital ürün olarak gördüğüm bu simülasyon oynunu paylaşmak istedim. Şu anda...
  6. BugategAyas

Albümün İlk Şarkısına Klip Hazırladım | Evim Sensin (2012 Yapımı)

Yeni çıkardığım albümümün ilk parçası olan ve albüme adını veren Seni Nasıl Sevseydim'e video klip hazırladım. 2012 yapımı Evim Sensin filminden kesitlerle hazırladığım video klip hakkında görüşlerinizi buraya bekliyorum. Keyifli izlemeler ve dinlemeler...
  7. BugategAyas

Çözüldü✓ RTX 4050 Monster Laptop alınır mı?

Aşağıdaki özellikte bir Monster Laptop 28.800₺'ye alınır mı? Ekran kartı iyi midir? Bütçe max. 30.000 ve Trendyol harici bir yerden alamıyorum. Sadece Trendyol! Intel Core i5 12450H 32 GB RAM 1 TB SSD 6 GB RTX 4050 FHD 144 Hz
  8. BugategAyas

Spotify'da Kamyoncular ve Uzun Yola Gidenler İçin 100+ Şarkı Çalma Listesi

2 Yıldır Hazırladığım ve Uzun Yol Şoförlerinin Tercih Ettiği Türde Şarkılar İçeren Çalma Listemi de Sizinle Paylaşmak İstedim. Yola Çıkacaksanız Yakın Zamanda Tatil İçin Falan ya da Tatil Dönüşü, Tercih Edebilirsiniz. Hiç Olmadı Aranızda Hâlen ETS 2 Oynayan Varsa, Arkaplanda Çalabilir.
  9. BugategAyas

Bugateg Ayas & Jadoocal Lab. - Geçmiş Olsun (Single Albüm)

Tüm Dijital Müzik Marketlerde 📝 Şarkı Sözleri / Lyrics; İçimde açan sihirli çiçek, Aşkın yoksa nasıl büyüyecek? Hangi kalbe çıkmış ki yolum, Sol yanımda yangın nasıl sönecek? Yâr! Hiç umut yok mu? Sar, Özlerim senin kokunu. Yanarsın ah, Bir gece ben gibi hayallerinde. Islanır o, Gözlerin...
  10. BugategAyas

Telefonunu kendi telefonunun ışığıyla arayan elemanın şarkısı (Mizah amaçlı)

Yorumları bekliyorum. Yakında Dijital Marketlerde olacak. Tahminen 17 Haziran'da falan :)
  11. BugategAyas

Bugateg Ayas & Ayşe Seher İlhanlı - Soytarı (Summer Dance Music)

Şarkının Dijital Müzik Platformlarında dağıtımı için gerekli göndermeleri yaptım. 14 Haziran'da Meta müzik kütüphanesi, YouTube Music, Spotify ve Apple Music gibi pek çok platformda yayında olacaktır. Keyifli dinlemeler! Yorumlarınızı ister buradan, isterseniz de YouTube, Soundcloud gibi...
  12. BugategAyas

Bugateg Ayas & Yurdal Zengin - Biraz Sessizim | Yaza Hit Müzik

Şarkı sözlerinin ve aranjesinin tamamen bana ait olduğu "Biraz Sessizim" parçasını Spotify, Deezer, Apple Music, Soundcloud, YouTube ve pek çok Dijital Müzik Platformunda yayınladım. Keyifli dinlemeler... :) Spotify...
  13. BugategAyas

Bugateg Ayas & Aydan Işık - Mevsimler Seni Söyler (Türkçe Trance)

"Ne Manâ Kaldı" adlı parçamdan sonra Trance ağırlıklı yeni parçamı da yayınladım. Keyifli dinlemeler.
  14. BugategAyas

Kendi Single Albüm Müziğimi Yayınladım! Söz ve Aranje Bana Ait

Söz / Aranje: Bugateg Ayas Müzik / Vokal: Arzu Ilgaz Şarkı Sözleri / Lyrics: Verdiğin huzur hiç bitmez sandım, Ela gözlerinin rengine kandım. Sevdanla saran ateşte yandım, Çırpındım durdum da duymadın. Ne manâ kaldı, Yüreğim yandı. İstedim ki sev beni, Sar yaralı kalbimi. Baharım ol...
  15. BugategAyas

Watch Dogs Legion Delux Edition Alınır mı? 47.25₺

Sorum dfrekt olarak başlıkta. Epic Games'de indirim var. Ayın 12'sinde bitiyor. Sizce alınır mı? Oyunu tam bilmiyorum biraz tereddütteyim. %85 indirime girmiş.
  16. BugategAyas

Yardım "Kioxia Exceria G2" ile "Team MP33 Pro" arasında kaldım.

Team MP33 Pro: https://www.n11.com/urun/team-mp33-pro-tm8fpd001t0c101-1-tb-21001700-mbs-pcie-gen3x4-nvme-m2-ssd-2574251?magaza=incehesap Kioxia Exceria G2...
  17. BugategAyas

Steam'den herhangi bir oyunu isteyene %2 daha ucuza alabilirim

Steam bakiyemi nakte çevirmek istiyorum. Steamden oyun yada eklenti alacak olanlar varsa güncel Steam fiyatının %2sini ben karşılayacağım. Max 200 TLlik oyun ya da eklentileri alabilirim. Bakiyem şuanda 213.70₺
  18. BugategAyas

🔥İndirim Ağaç Feneri Dekoratif Aydınlatma İndirimde!

Ocak ayının son gününe kadar (31 Ocak 2023) Ağaç Feneri paketi indirimde. Satıcısı benim ve bu pahalılıkta fiyatları fahiş rakamlara çekmenin bir manası ve kimseye faydası olmayacağı düşüncesindeyim. Alacak arkadaşlara da şimdiden hayrlı olsun. Ürün ☑ prime etiketlidir bu arada. Ürün linki...
  19. BugategAyas

AMD Radeon RX 6650 XT ekran kartıyla Nvidia Broadcast çalışabilir mi?

Nvidia Broadcast'i kullanmak istiyorum fakat ekran kartım AMD Radeon RX 6650 XT. Bu ekran kartıyla Nvidia Broadcast'i çalıştırabilir miyiz? Nvidia ekran kartı mı almam lazım illaki?
Geri