Arama sonuçları: *

• Users: yunusnrmn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yunusnrmn

Whatsapp kapatmama rağmen online görünüyorum

Merhaba arkadaşlar whatsapp dan çıkmama rağmen online görünmeye devam ediyorum yardımcı olabilecek var mıdır lütfen.
  2. yunusnrmn

Whatsapp çıkmama rağmen çevrimiçi görünüyorum

Merhaba arkadaşlar whatsapp dan çıkmama rağmen dakikalarca online kalmaya devam ediyor olarak görünüyorum bunun çözümünü bilen var mıdır ?
  3. yunusnrmn

Onaylanmamış crdownload dosyası sorunu

Merhaba arkadaşlar PC yeni formatladım gerekli şeyler indirirken her indirdiğim dosyadan sonra bir adet onaylanmayan crdownload dosyası olduğunu gördüm. İndirilmesi tamamlanması için tüm dosyaları bekledim ama öyle olmasına rağmen bahsettiğim dosya oluşuyor bu sorunu nasıl çözerim Bu bir tür...
  4. yunusnrmn

Bilgisayarım bir anda donup kalıyor

Bilgisayarım hiçbir şey yapmıyorken donup kalıyor , mouse klavye çalışmıyor seste kesiliyor. Pc açma kapama düğmesinden kapatıp açınca kendine geliyor son 1 aydır belirsiz aralıklarla olmaya başladı. Özellikle netflix izlerken bir süre mouse dokunmayınca olduağunu farkettim. Sizce nedeni nedir...
  5. yunusnrmn

Silverstone PF240 sıvı soğutma fan sesi geliyor

Bugün sıvı soğutmamın yalnızca bir tarafındaki fandan ses gelmeye başladı açıp baktım falan ama göze çarpan bir şey göremedim sizce nedeni nedir isteyene video da atabilirim
  6. yunusnrmn

Shadow Play Kullanamıyorum

Merhaba arkadaşlar Nvidia ekran kartlarının bir özelliği olan SHADOW PLAY özelliğini valorant oynarken kullanamıyorum türkçesi de Dikkat Çekenler olarak görünüyor oyun içerisindeki önemli anları kaydediyor PUBG veya Fortnite oynarken kayıt alıyor ama valorantta almıyor çözümünü bilen var mıdır ...
  7. yunusnrmn

Logitech G Pro X discord bağlantı sorunu

Merhaba Pro X mouse kullanıyorum ama eskiden tek tuşla kendimi discord üzerinden susturabiliyordum discord bağlantılı bir uygulama olduğu için son 2 gündür bu olmuyor SS te göründüğü gibi bir işaret var uygulama silip yükledim ama düzelmedi daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu olduysa nasıl...
  8. yunusnrmn

Valorant garip fps düşüşü

Sistemim RTX 3070 - RYZEN 5 5600x 32 GB 3600 mhz RAM... Valorant son güncellemeden önce max FPS 450 ayarlayıp 450 alıyordum Güncelleme bir geldi 150-100 arası FPS alıyorum sizce nedeni nedir ve sizde de böyle bir sorun yaşandı mı ? Riot ile görüştüm ve görüşmeye devam ediyorum ekran kartı...
  9. yunusnrmn

Soundpad ses kesiliyor.

Merhaba arkadaşlar steam üzerinden soundpad almıştım kullanmaya başlayayım dedim çoğu ayarı yaptım ama DİSCORD üzerinden bazı seslerde kesilme oluyor bunu nasıl çözerim ? İnternette dolaşan bir video vardı onu yaptım düzelmedi dc yi otomatik mikrofon olarak kullanıyorum bas konuş değil bunun...
  10. yunusnrmn

Valorant maç bulmuyor

Riot games ile görüştüm 4 tane ticket attım adamlar herşeye baktı bir sorun bulamadık falan dediler . Yeni pc aldım bilenler vardır ama hala bulmuyor spike hücum bulmak için bile 10 dakikadan fazla bekliyorum oyunu silip yükledim vanguard falan silip yükledim sizce nedeni ne olabilir aynı sorunu...
  11. yunusnrmn

Sıvı soğutmadan ses geliyor nedeni ve çözümü nedir ?

SilverStone PF240 kullanıyorum ve fanlarından videodaki ses geliyor sizce nedeni nedir ve nasıl çözebilirim bunu ? vidaları düzgün sıkmamış olabilir miyim ? 1611674098 @cfranko sen yaşadın mı kanka 1611674117 @RevDeisDou
  12. yunusnrmn

Ryzen 5 5600x Overclock nasıl yapılır

Arkadaşlar Ryzen 5 5600x kullanıyorum daha hiçbir ayar yapmadım Anakart olarak - ASUS ROG STRİX B550-E GAMİNG - Kullanıyorum. Overclock yapmayı düşünüyorum nasıl yapılır hakkında bilgim yok yardımcı olabilecek bu işi düzgün bilen biri var mı ?
  13. yunusnrmn

Bilgisayarın arkasına USB takınca kasıyor

Arkadaşlar ASUS B550-E GAMİNG ROG STRİX anakart kullanıyorum arka tarafta 3 tane yukarıda , 2 tane aşağıda olmak üzere 5 tane USB portu var bunlardan yukarıda olanlara ki onlar sanırım 3.2 , klavye mouse veya herhangi bir usb takınca kasma yapıyor veya ışıkları yanıp sönüyor aşagıda olanlara...
  14. yunusnrmn

Arka taraftaki USB portuna kulaklık takınca gidiyor

Asus rog strix B550-E anakart kullanıyorum arka tarafta üstte 3 altında 2 adet USB girişi var aşağı takınca sorun yok üstteki 3 lüden birine takınca sorun çıkartıyor örneğin kulaklıgı taktım Hyperx c2 bir süre sonra ses gidiyor ama önce taktım kulaklığı sorun yok sizce nedeni ve çözümü nedir...
  15. yunusnrmn

Asus anakart DRAM IŞIĞI HATASI

Arkadaşlar 0'dan sistem topladım ama monitöre görüntü gelmiyor Anakart ASUS B550-E Rog gaming Ramler trident z 3600 mhz cl 16 2x16 GB sorun şu anakart da dram ışıgı yanıyor hata kodu olarak da aşagıda 0d yazıyor ram lerin yerini değiştim temizledim denedim farklı ram denedim hala aynı sorun...
  16. yunusnrmn

İkinci el Ryzen 5 3600 + RTX 2060 sistem 8k ₺'ya alınır mı?

Arkadaşa 2. el letgo dan bu sistemi bulduk beyler sizce fiyatı nasıldık pazarlık yaparım dedi adam fiyatı 7500 yaparsak alınır mı ? Bornova içinde, ikinci el satılık RTX 2060 RYZEN 5 3600 OYUN (letgo.com)
  17. yunusnrmn

Sağlam Ve Kaliteli PSU önerisi

Arkadaşlar R5 5600x ve rtx 3070 kullanıcam en az kaç w PSU gereklidir ve ileride üzmeyecek marka model önerilerine açığım Bütçe 1500+-
  18. yunusnrmn

EN KALİTELİ TERMAL MACUN?

RYZEN 5 5600X Ve 240 mm sıvı soğutma kullanıcam en kaliteli termal macun hangisidir önerilerinizi beklerim parası önemli değil.
  19. yunusnrmn

ELRAENN 200.000 TL Çekilişi Link Yardım Konusu

Herkes buraya link bıraksın birbirimize yardım edelim aramızdan birine çıksın dostlar sonuçta bizden gitmiyor bir şey :) https://wn.nr/TLTBRh
  20. yunusnrmn

GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ

Dostlar genelde FPS oyunları oynuyorum sağlam ve mümkünse kablosuz olan bir mouse arıyorum elim küçük ve alacagım mouse çok ağır veya hafif olmaması lazım önerilere açığım herkese teşekkürler :) Zowie ve logitech tercihimdir bütçe 1200vb.
Geri