Arama sonuçları: *

• Users: Ivae99
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

I5 11400F den upgrade tavsiyesi

Rx6600xt ekran kartım var. İ5 11400f işlemcimde var. Ve işlemciyi değiştirmek istiyorum rustta bi tık daha fazla fps alabilmek için. Hangi işlemciyi önerirsiniz ddr4 olacak anakartım. Bütçe 6.5k, fiyat performans ürünü arıyorum bütçemi duruma göre arttırabilriim.
  2. I

Cs2 için ryzen işlemci önerisi

Herkese merhaba. i5 12400F işlemcim var upgrade yapacağım ortalama minimum 6K maximum 10k olacak şekilde CS2 için işlemci arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. I

Cs2 için mouse önerisi

Selam arkadaşlar cs2 için mouse tavsiyesi lazım bütçe 2k civarında kablosuz birde ani çevirdiğimde farenin takılmaması fp güzel tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. I

Kablosuz mouse önerisi

Selam dostlar cs oynuyorum görünüş falan umurumda değil sadece ben hızlı çevirdiğim zaman takılmaması bütçe vermiyorum ucuzdan pahalıya 3 tane fp kablosuz mouse tavsiyesi bekliyorum
  5. I

Kasa fan yuvaları nasıl takılır

Herkese merhaba. 3 tane yeni fan aldım. Montajı doğru yaptığımı düşünüyorum fakat arkadaki kabloları birbirine nasıl bağlayacağım? Yardımcı olursanız sevinirim. Görünürde olan 3 giriş ön tarafta ki fanlarındır. Geriye PSU'dan gelen 1 adet yuva, egzoz fanı yuvası ve kasa tavanda ki fan yuvası...
  6. I

F/P kablosuz gaming mouse

Herkese merhaba. FP bir gaming mouse arıyorum bütçem çok yok tavsiyelerinizi bekliyorum
  7. I

Güç tuşuna bastığımda kasada ki her şey çalışıyor fakat ekran gelmiyor

Herkese merhaba. Güç tuşuna basıyorum kasada ki fanlar ekran kartı fanları ışıklar vs yanıyor ama ekran gelmiyor ekran gelmediği gibi 15 20 saniye gibi süre sonra kendi kendine restart atıyor ellemesem sürekli restart atıyor sorun sizce nedir yardımlarınızı bekliyorum.
  8. I

Sistemim kaç para eder?

Herkese merhaba. Askere gideceğim için sistemimi satacağım fakat kaç liraya koyacağımı bilmiyorum beraber bir fiyat belirlersek çok iyi olur. Ekran kartı: INNO3D 3060 12 GB. İşlemci: i5 12400F. İşlemci soğutucu: SE 214 XT. Anakart: BIOSTAR H610M. RAM: 8x2 G.Skill ripjwys. Monitör: Lenovo G-24...
  9. I

kasaya 5. fan eklenebilir mi?

arkadaşlar merhaba. GameGaraj Leo Siyah Tempered Glass 650W 80+Bronze Mid Tower Kasa× 1 şu kasaya 5. fan eklemek mümkün mü?
  10. I

Kasanın önünde ki fanlar nereye bağlıdır

Herkese merhaba, arkadaşlar. Normal bir oyuncu kasası düşünün 3 fan önde 1 fan arkada. Önde ki fanlarımdan birisi dönmüyor bundan sebep kablolarını çıkartıp takarsam sorun çözüleceğini düşünüyorum ama anakarta takılmadığı için bulamadım bu 3 fanın kablosunu nasıl bulurum.
  11. I

GameGaraj dan aldığım sistem 4 5 ay sonra hatalar vermeye başladı ne yapmalıyım

Sorum başlıkta ki gibidir ne yapmam gerekiyor fanlar dönmemeye başladı sistem açılırken ekran gelmiyor sürekli parçaları çöz tak yapıyorum nasıl bir yol izlemeliyim
  12. I

Power tuşuna basınca ekran gelmeyip kapanıyor

Herkese merhaba. Bugün geçen haftalardan tekrar eden bir sorunla karşılaştım Power tuşuna basıyorum kasanın RGB aydınlatması işte fanlar dönüyor burada bir sıkıntı yok fakat 20 saniye çalışıyor ekran gelmiyor klavye fareye güç gitmiyor sonra kendi kendine kapanıyor sonra kendini tekrar açıyor bu...
  13. I

FİFA 23 KALECİ UÇMUYOR

arkadaşlar merhaba Fifa 23 te kariyer modunda kaleci aldım kaleci hiç bir türlü uçmuyor klavye ile oynuyorum
  14. I

FİFA23 KARİYER KALECİ MODUNDA ATLAMIYOR

Herkese merhaba. Kariyer açtım fakat sadece Q tuşu pozisyon alıyor ben adamı topun gideceği yere götürünce kurtarıyor uçmuyor bunun çözümü nedir tuşlara baktım böyle bir seçenek yok
  15. I

Güç düğmesine bastıktan sonra ekran kapanıyor

Herkese merhaba. Güç düğmesine basıyorum kasanın fanları vs çalışıyor rgb falan 15 20 saniye çalıştıktan sonra kendini yeniden tekrar başlatıyor tekrar ekran gelmiyor 15 20 saniyeye aynı senaryo oluyor
  16. I

İşlemci fanım dönmüyor

Arkadaşlar merhaba işlemci fanım dönmüyor nedeni ne olabilir
  17. I

i5 12400F sistemde yükseltme önerisi

İşlemci: Intel Core i5 12400F 2.5 GHz 4.4 GHz 18MB LGA1700p× 1 Anakart: BIOSTAR H610MH DDR4 LGA1700p× 1 Ekran kartı: INNO3D RTX3060 Twin X2 12 GB 192bit GDDR6(LHR)× 1 RAM: G.Skill Ripjaws V 16 GB (2x8) siyah 3200MHz DDR4 CL16× 1 Depolama M.2: Kioxia Exceria 500GB M.2 NVMe 1700/1600 Mb/s...
  18. I

İntellij ide'sinde Dosya türünü değiştirme

Herkese merhaba. Chromedriver yüklerken dosyanın türünü txt yaptım fakat exe olacaktı tıklayınca metin belgesi olarak açıyor bunu nasıl düzeltebilirim
  19. I

Gskill 8x2 ram 2. el fiyatı ne kadar eder

Arkadaşlar merhaba. Ramlerimi satıp 2x16 yapacağım mevcut ramlarimi kaç liradan satayım
  20. I

Ram için Patriot markası nasıldır

Herkese merhaba. Amazonda Patriot markasının uygun fiyatını gördüm bu markayı tavsiye eder misiniz
Geri