Arama sonuçları: *

• Users: Lympha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lympha

Yardım Samsung 980 Pro vaadettiği performansı veremiyor.

Herkese selam, yaklaşık 4 sene önce samsung 980 pro m2 ssd aldım ve o zamandan bu zamana 2 cihaz değiştirdim, toplamda 9.7TB veri yazdırdım. o zamanlarda hiç performans testi yapmamıştım taa ki 1 sene önceye kadar. o zaman denediğimde vaadettiği performansı veriyordu ancak şuanda verdiği...
  2. Lympha

Yardım Felaket yalama olmuş vida

Öncelikle merhaba arkadaşlar, asus tuf a15 2023 cihazım 2. senesini tamamladığı için termal macun değişimi yapmak istedim ancak bir vidayı sökerken gece dalgınlığıma geldi ve yalama yaptım. şuanda vida ne çakmak methoduyla ne lastik methoduyla çıkmıyor. servise yollasam o vidayı sökmeye...
  3. Lympha

Yardım TTNET Playstore.com DOLANDIRICILIĞI!

Perdigital üzerinden TTNET Playstore.com için epin aldım ve kullandım, buraya kadar hiçbir sorun yok bakiyeme yansımıştı. Ardından girip 500TL'lik Razer gold epin kodu aldığımda işlem başarıyla tamamlandı gibi bir ekran geldi ve mailime bir fatura geldi. ardından siparişlerim kısmından bu...
  4. Lympha

Yardım Volvo S90 OTOKOÇ Koku

Volvo S90 aracımı Otokoça servise götürdüğüm de içinde her seferinde , aynı , mükemmel bir koku oluyor . Bu kokunun ne olduğunu bilen var mı acaba?
  5. Lympha

Android Samsung One UI 7.0 Yayınlandı!

Aylardır gelmesini beklediğimiz One UI 7.0 sonunda yayınlanmaya başlanmış bulunmakta. Kullandığım Samsung TAB S9 Ultra cihazıma gelmiş diğer cihazlara da geldiğini düşünüyorum. Gelmediyse de bu hafta full kontrol edin illa gelicektir.
  6. Lympha

Yardım SHOPİER İADE VAR MI?

aramızda 50km olan birisinden ürün alıcam ancak bir takım sıkıntılardan dolayı yollarımz bir türlü uyuşmadı, airpods alıcam ve ben bunu orijinal mi değilm idiye test edip alıcam. Arkadaş airpodsu sadece airpods fotoğraflı bir shopier ilanında satıyor sizce alsam ve replika ürün çıksa direkt iade...
  7. Lympha

Öneri Bu Koltuk Yıkama Makinesi Sizce Nasıl?

Şöyle bir Kiwi'nin makinesini bulduk bu fiyata daha iyisi yok gibi ama 12kPa çekim gücü var diye aklımı karıştırdı, daha doğrusu Google Bard dedi ki 12kPa ne birader almışken min 15kPa - 20kPa falan al dedi. Sizce ne yapiyim?
  8. Lympha

Yardım Samsung 980 PRO Hız Düşüşü

1 yıldır samsung 980 pro NVMe M.2 SSD kullanıyorum ve sonunda bir pcie4.0 bir bilgisayara geçebildim. bilgisayara taktım m2 ssd yi ve aldığım hızlar 7.5-7 civarı yani olması gerektiği gibiydi. Ancak aradan 2 ay geçince tekrar test yapmaya çalıştım ve aldığım hızlar rezalet. bu ilk testim de...
  9. Lympha

Öneri Samsung Galaxy Watch 5 Saphire 44MM Kordon Önerisi

Samsung Galaxy Watch 5 Saphire 44MM saatim için kordon arıyorum ama nasıl bir kordon uyar tam olarak kara veremedim yardımcı olurmusunuz?
  10. Lympha

Yardım Forza Horizon 5 Premium Nereden Bulabilirim?

itemsatıştan forza horizon 5 premium hesap satın aldım microsoft store üzerinden verilen hesap ile giriş yapıcaktım ama bilgiler yanlışg eldi satıcıya da ulaşamadım. ki klasikleşmiş bir şey itemsatış dolandırıcı kaynıyor. nereden ucuza forza horizon 5 premium hesabı satın alabilirim? bana özel...
  11. Lympha

Yardım Kalih GM 8.0 nereden bulabilirim?

hot swappable mouse uma switch almayı düşünüyorum. araştırdım ve kalih GM 8.0 almaya karar verdim ama ucuz fiyata satan kimse yok. en düşüğü shopierde 80tl+40TL kargo var
  12. Lympha

Yardım QR.hediyegb.com.tr nasıl kod alırım yardım edin

arkadaşlar öncelikle merahab konteynır da internete ihtiyacımız oluyor çünkü buraya internet bağlatanıyotuz. süper box da bile bile fiyatları uçurdupu için https://qr.hediyegb.com.tr diye bir site keşfettim arkadaşım bana 2 tane kod attı ve kullandım ancak ailede 5 kişi olduğumuz için internet 6...
  13. Lympha

konu öne çıkmadığı için siliyorum

konu öne çıkması konundışı diye sildim yenisini açıyorum
  14. Lympha

ASUS TUF A15 Dolby Atmos görmüyor.

cihazım dolby atmos u görmüyor yardımcı olurmusunuz
  15. Lympha

Öneri 25.000TL'ye Laptop Önerisi

max 25000TL'ye alabiliceğim bilgisayarlar neler? yüksek watt gpu ya sahip ısınma sorunu olmayan beni üzmeyecek bir cihaz bakıyorum. benim şuanda aklımdaki ürün bu...
  16. Lympha

Öneri Hangi borsalara sizce yatırım yapmalıyım?

yakın zamanlarda bilgisayarımı sıvı metal ile bozmuştum, şimdi ise yeni bilgisayar parası çıakrtmaya çalışıyorum ama bu parayı cebimde tutarsam her gün hedefime 1 adım daha uzaklaşmış olucam enflasyondan dolayı, ve bu yüzden paramı borsalara basmayı düşünüyorum sizce hani hisselere yatırım...
  17. Lympha

Yardım DOMAİN ALDIM BAĞLAYAMIYORUM YARDIM

domain aldım ve satıcı firmayla konuştum domaini aldıktan sonra plesk diye bişeyden domaini bişeyker yaomak lazımmış bende anlam veremedim ve yaptım domaini bağladım sanırım bilmiyorum. şimdi de xampp plesk in kendisi apache üzerinden site açtığından dolayı çalışmıyor bunu nasıl iptal ederim ve...
  18. Lympha

Öneri Bedava Domain Sağlayıcısı varmı

bildiğiniz bedava domain sağlayan site varmı?
  19. Lympha

yazılımcılar yardım edin Yeni bir sıcak fırsat olduğunda discorddan bildirme

bu forumdaki sıcak fırsatların birçoğunu satın alıyorum ama genelde önemli indirimleri kaçırıyorum, chatgpt den 1 saatin sonunda zorla da olsa bir şekilde birşeyler yazdırabildim, lütfen sövmeyin yazılım öğrensem daha iyi olurdu ama vaktim olmuyor. bir şekilde kodu yazdırdım ama bana donanım...
  20. Lympha

Yardım Amazon Türkiye destek hattına ulaşamıyorum

3 gün önce amazondan asus rog chakram core satın almıştım bayağı bir indirim olduğundan dolayı ama siparişim bir türlü kargoya verilmedi amazon türkiyeyi ariyim bari dedim adamların hiçbir yerde destek hattı bulunmuyor, 1 tane bulduğum aradım o da ulaşılamıyor lütfen sonra tekrar deneyin dedi...
Geri